• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

nisanda tüp bebek yaptıracaklar buyrun umut olalım birbirimize

Bende muayeneden geldim pazartesi tekrar çağırdılar büyük ihtimalle bu hafta ici opu var heyecan git gide ertiyor Osen Osen inşallah herkes hamileyim der bu topikte

selam kızlar bende tahlillerimi yaptırdım mayısta Allahın izniyle ilk tedavimize başlıcaz bakalım nasıl bi süreç bekliyo beni sizlerden öğrenicem
Hayirli olsun tedavin inşallah sen bizden daha iyi bir süreç gecirirsin

Bende muayeneden geldim pazartesi tekrar çağırdılar büyük ihtimalle bu hafta ici opu var heyecan git gide ertiyor Osen Osen inşallah herkes hamileyim der bu topikte

insallah canim yaa.
opu icin hic heyecan yapma. Allahin izniyle kolaycacik atlatiliyor.

Kızlar bende bugun 10 da gırdım opuya 25 tane toplandı ama benım cıktıktan sonra cok agrım oldu ve agrı kesıcı yaptılar ve hala pek hareket edemıyorum ne zaman tam olarak gecer

Kızlar bende bugun 10 da gırdım opuya 25 tane toplandı ama benım cıktıktan sonra cok agrım oldu ve agrı kesıcı yaptılar ve hala pek hareket edemıyorum ne zaman tam olarak gecer
merhaba he geçen gün azalıyor bol bol dinlen. benimde perşembe toplama oldu 17 taneydi sıkıntım azaldı ama karnımdaki şişlik çok fazla benimle beraber toplama olanların hepsinde aynı durum mevcutmuş demekki normal diyorum. tabi p.tesi transfer iptali olmazsa normalmiş diyeceğiz :)

Günaydın herkese ne kadar sessiz nisan topigi
Gunaydin canim. Kizlar benim de gonal f e baslayali 7. Gunum. Igneyi yaptigim yerler patlayacak gibi sanki icerden bi sey disari dogru baski yapiyo ve asiri sekilde gaz sancilari cekiyorum. Yumurtalar buyudugu icin mi oluyo ki, sizde durumlar nasil

kesinlikle yumurtalardan. bende nefes alamamıştım dr iptal edebiliriz transferi demişti. ama opudan sonra bişeyim kalmadı. bide 5. gün embriyosu olunca o arada vücudum biraz olsun normale döndü. şimdi transferin 3. günündeyim. bir sorun yok çok şükür

kızlar bişey sorucam size ilaçları kullanmaya başladıktan kaç gün sonra yumurta toplama işlemi yapılıyo

merhabalar herkese,

1rahim filmi,3asilama,1hipereskopi,2tup bebek hikayem var..

ve 2. tup bebek tranferimin bugun 4.gunu..

test tarihim 18 nisan
biraz karamsarlik,fazlasiyla heycan ve umut var yuregimde

yuce rabbim hepimiz icin hayirlisini versin insallah ve bizimde bebegimizi koklamamizi nasip etsin
inşAllah bu ay bebişin gelir canım

Kızlar bende bugun ogrendım 25 tane yumurtanın 19 tanesı dollenmıs ama bu ay degıl bıdahakı ay transfer olacak hala bıraz agrım var ve 1 hafta 10 gune kadar kalıtelı olup olmadıklarını soleyecekler

kesinlikle yumurtalardan. bende nefes alamamıştım dr iptal edebiliriz transferi demişti. ama opudan sonra bişeyim kalmadı. bide 5. gün embriyosu olunca o arada vücudum biraz olsun normale döndü. şimdi transferin 3. günündeyim. bir sorun yok çok şükür
Benimde ağrım ve aşırı gaz sancım var

merhabalar herkese,

1rahim filmi,3asilama,1hipereskopi,2tup bebek hikayem var..

ve 2. tup bebek tranferimin bugun 4.gunu..

test tarihim 18 nisan
biraz karamsarlik,fazlasiyla heycan ve umut var yuregimde

yuce rabbim hepimiz icin hayirlisini versin insallah ve bizimde bebegimizi koklamamizi nasip etsin
Hayirli olur inşallah sonucun

Nisan için Tüp bebek Anne adayları ..

•Nick •Merkez •Deneme •SAT • Sondurum

Suigeneris17 Suigeneris17 /başkent hast. / 1.deneme / belirsiz
Osen Osen /Ist. Tüp Bebek M. / 1.deneme /26.Mart
sukedisi sukedisi /Zeynep Kâmil /1.deneme /25Mart
angel-devil angel-devil /Başkent Üniv. Hast. /1.deneme /30Mart
echomare echomare /Başkent Üniv. Hast. /22.Mart/ op günü yaklaşıyor
@kelebekk47 /Başkent Üniv. Hast. /2.deneme /adet günü belirsiz
ferbe1 ferbe1 / bahçeci umut tüp bebek merkezi/ 2. deneme / 31Mart
kirikolsaduramazdin kirikolsaduramazdin /istanbul Florenz /2.deneme /8Mart/4Nisan
A atav melek /Medicana Çamlıca /31Mart
P princess01 /transfer 2Nisan
betheone betheone /izmir Smyrna art/ 1.deneme/ 11Nisan
demir6133 demir6133 /Trabzon Farabi/ 1.deneme /1Nisan
Gulce27 Gulce27 /Başkent Üniv. Hastanesi /2.deneme /12Nisan
ftmkrks ftmkrks /Ankara Gürkan Klinik/ 2.deneme /29.Mart
berceste_ berceste_ / Novaart/3.deneme /9Mart
zelibon zelibon /Reyap Hastanesi/ 1.deneme /29Mart
hayat15 hayat15 / Ankara HRS/ 3.deneme/ 26Mart
ahha ahha / Konya nova fertil/ 1pozitif 2.deneme /24Nisan
milkseykk milkseykk / 18 nisan test

Back