Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayirli olsun tedavin inşallah sen bizden daha iyi bir süreç gecirirsinselam kızlar bende tahlillerimi yaptırdım mayısta Allahın izniyle ilk tedavimize başlıcaz bakalım nasıl bi süreç bekliyo beni sizlerden öğrenicem
Bende muayeneden geldim pazartesi tekrar çağırdılar büyük ihtimalle bu hafta ici opu var heyecan git gide ertiyor Osen inşallah herkes hamileyim der bu topikte
Opu dan korkmuyorum ama bir An önce su süreç bir bitse diyorum sıkıldım sürekli doktora gidip gelmekteninsallah canim yaa.
opu icin hic heyecan yapma. Allahin izniyle kolaycacik atlatiliyor.
inşAllah canım Rabbim hepimizin yüzünü güldürsünHayirli olsun tedavin inşallah sen bizden daha iyi bir süreç gecirirsin
Aminnn insallahinşAllah canım Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün
merhaba he geçen gün azalıyor bol bol dinlen. benimde perşembe toplama oldu 17 taneydi sıkıntım azaldı ama karnımdaki şişlik çok fazla benimle beraber toplama olanların hepsinde aynı durum mevcutmuş demekki normal diyorum. tabi p.tesi transfer iptali olmazsa normalmiş diyeceğiz :)Kızlar bende bugun 10 da gırdım opuya 25 tane toplandı ama benım cıktıktan sonra cok agrım oldu ve agrı kesıcı yaptılar ve hala pek hareket edemıyorum ne zaman tam olarak gecer
Gunaydin canim. Kizlar benim de gonal f e baslayali 7. Gunum. Igneyi yaptigim yerler patlayacak gibi sanki icerden bi sey disari dogru baski yapiyo ve asiri sekilde gaz sancilari cekiyorum. Yumurtalar buyudugu icin mi oluyo ki, sizde durumlar nasilGünaydın herkese ne kadar sessiz nisan topigi
inşAllah bu ay bebişin gelir canımmerhabalar herkese,
1rahim filmi,3asilama,1hipereskopi,2tup bebek hikayem var..
ve 2. tup bebek tranferimin bugun 4.gunu..
test tarihim 18 nisan
biraz karamsarlik,fazlasiyla heycan ve umut var yuregimde
yuce rabbim hepimiz icin hayirlisini versin insallah ve bizimde bebegimizi koklamamizi nasip etsin
kızlar bişey sorucam size ilaçları kullanmaya başladıktan kaç gün sonra yumurta toplama işlemi yapılıyo
Neden bir sonraki aya kaldıKızlar bende bugun ogrendım 25 tane yumurtanın 19 tanesı dollenmıs ama bu ay degıl bıdahakı ay transfer olacak hala bıraz agrım var ve 1 hafta 10 gune kadar kalıtelı olup olmadıklarını soleyecekler
Benimde ağrım ve aşırı gaz sancım varkesinlikle yumurtalardan. bende nefes alamamıştım dr iptal edebiliriz transferi demişti. ama opudan sonra bişeyim kalmadı. bide 5. gün embriyosu olunca o arada vücudum biraz olsun normale döndü. şimdi transferin 3. günündeyim. bir sorun yok çok şükür
Hayirli olur inşallah sonucunmerhabalar herkese,
1rahim filmi,3asilama,1hipereskopi,2tup bebek hikayem var..
ve 2. tup bebek tranferimin bugun 4.gunu..
test tarihim 18 nisan
biraz karamsarlik,fazlasiyla heycan ve umut var yuregimde
yuce rabbim hepimiz icin hayirlisini versin insallah ve bizimde bebegimizi koklamamizi nasip etsin