nisanda tüp bebek yaptıracaklar buyrun umut olalım birbirimize

yarın son kontrolüm var pazartesi yada salı günü toplama işlemi olacakmış sonuca göre.
Ben de iki koymasını isteyeceğim ihşallah sorun çıkarmaz.Yaşım 29 ilk denemem Çamlıca medicana da Ömer Faruk hocaya yaptırıyorum.

İnan o stres hepimizde var herkes bu dönemleri geçiriyor diye düşün biraz daha rahatlarsın.. Erkekte hiç yoksa tüp bebeğin bile anlamı olmuyor ama 0,1 AMH'den yumurta çıkarıyor doktorlar. Önemli olan erkekte az da olsa hareketli spermin olması.. Sizde de var ki doktor tüp bebek yapıyor :)

Canım bnde yarın 10 da yumurta toplancak nasıl oluyo merak ettım bıde bna sonrakı ay koyacakmıs nıye acaba

benimde yarın 9 da toplancak kısmetse..bana öyle birşey demediler..ama senin birdahaki ay koymalarında illaki bir sebep vardır..belki testte bir değerin yüksek çıkmıştır..yarın iyice sorup öğren..

benimde yarın yapılcak toplama işlemim..nasıldı..nasıl geçti..çok ağrın oldumu..kaç yumurtan çıkmış..
toplama işlemi güzel geçti . anesteziden korkuyordum ama bu seferki sıkıntısız oldu uyandığımda başdönmesi falan hiç olmadı. ayılırken 17 yumoşumun toplandığı söylenmişti bugün kaçı dolu kaçı bol öğreneceğim bakalım :) transfer günde tam belli olacak :)

ayy canım maşallah..inşallah hayır haber alırız..foliküllerin kaç taneydi..doktor ölçüp hemşireye söylerken saydım 6 yada 7 tane folikül var..yumurta bunların içindeymiş..

Hayirlisiyla az kaldi canim:)) kac yumurta olmus senin? benim de 4. Gunum bugun, o zaman haftaya pers cuma gibi de benim olur ins yumurtalarim buyur cogalir da
10 tane dedi hoca.. ama benim ohss riskim varmış.. hergün gidiorum.. korkuorum... bi sağ salim hamile kalaydım...

ayy canım maşallah..inşallah hayır haber alırız..foliküllerin kaç taneydi..doktor ölçüp hemşireye söylerken saydım 6 yada 7 tane folikül var..yumurta bunların içindeymiş..
son ölçümlerden 2 fazla çıktı . tabi içinden ne çıktı söylemediler . ben devlette yaptırıyorum işlemi. p.tesi işlem öncesi söylerler . sabah çağırdılar :)

benimde yarın 9 da toplancak kısmetse..bana öyle birşey demediler..ama senin birdahaki ay koymalarında illaki bir sebep vardır..belki testte bir değerin yüksek çıkmıştır..yarın iyice sorup öğren..
Ben cok sordumda cok agrın olucak yumurta toplamadan sonra dedı ustune bıde cocuk koyarsak hastanelık olursun dedı yarın yıne iyice sorayım

son ölçümlerden 2 fazla çıktı . tabi içinden ne çıktı söylemediler . ben devlette yaptırıyorum işlemi. p.tesi işlem öncesi söylerler . sabah çağırdılar :)

hadi hayırlısı ya..bende çok heyecanlıyım..Rabbim bana ve isteyen herkese sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin inşallah...

Kızlar yumurta toplama işlemi nasıl oluyo ben biraz korkuyorum anestesi yapıyolarmı iyice hıcbısey hıssedıyormusun

canım muhtemelen ohss riski var senin o yüzden galiba..
Evet canım internetten bıraz arastırdımda cok yumurta olusumunda ve mıde bulantısı ishal falan oldugunda ohss riski oluyomus karında şişlik falan bendede bunlar vardı solemıstım doktora oda o yuzden bıdahakı ay dedı keske solemeseydım dıcem ama oda kotu bı durum heralde

Onu nasıl anlıyolar acaba bende bu ay koyucaklar dıye cok sevınıyodum sımdı benım adetımde duzensız duzenlı olsam bıle 20 gun var daha nasıl beklıcem bılmıyorum
haklısın cnm ben de de risk var.. doktor her gün kontrol etti.. pco lularda yüksekmiş ihtimal ..bir de rezervleri az olanlarda.. ben de kendimi bu aya çok hazırladım.. hakkımızda en hayırlısı olsun... sonu güzel olsun da..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…