- 30 Mart 2016
- 94
- 57
- 3
Hangisi daha zor bilmiyorum kadin faltoru mu erkek faktoru mu. Bizde ikisi de vardi ben ameliyat oldum duzeldi benimki. Esimin de normal sayi olsaydi kendiliginden olur demisti hulusi hoca ama olamadi istesimdi cok korkuyorum tup bebekte bile olmazsa yumurtalar dollenmezse diye. Basima ne gelecekse stresten gelecek benim
İnşallah herkes için rabbim hakkında hayirlisini nasip etsinHer şey yolunda giderse ay sonunda transferim olacak benim siz hayırlı haberleri almış olursunuz :)
Ayyyy çok sevindim hemen kan ver listemiz in başına seni yazalım bize de uğur getirKızlar erken gebelik testi yaptım ikinci çizgi silik de olsa cıktı fotosunu yükleyemedim bir türlü.
Hadi hayırlısı olsun nasıl geçti sonrasında şansın felan oldu mukızlar benimde toplama işlemi yapıldı herşey yolunda giderse p.tesi transfer olacak gibi görünüyor
Canım bnde yarın 10 da yumurta toplancak nasıl oluyo merak ettım bıde bna sonrakı ay koyacakmıs nıye acaba
Kızlar erken gebelik testi yaptım ikinci çizgi silik de olsa cıktı fotosunu yükleyemedim bir türlü.
toplama işlemi güzel geçti . anesteziden korkuyordum ama bu seferki sıkıntısız oldu uyandığımda başdönmesi falan hiç olmadı. ayılırken 17 yumoşumun toplandığı söylenmişti bugün kaçı dolu kaçı bol öğreneceğim bakalım :) transfer günde tam belli olacak :)benimde yarın yapılcak toplama işlemim..nasıldı..nasıl geçti..çok ağrın oldumu..kaç yumurtan çıkmış..
toplama işlemi güzel geçti . anesteziden korkuyordum ama bu seferki sıkıntısız oldu uyandığımda başdönmesi falan hiç olmadı. ayılırken 17 yumoşumun toplandığı söylenmişti bugün kaçı dolu kaçı bol öğreneceğim bakalım :) transfer günde tam belli olacak :)
10 tane dedi hoca.. ama benim ohss riskim varmış.. hergün gidiorum.. korkuorum... bi sağ salim hamile kalaydım...Hayirlisiyla az kaldi canim:)) kac yumurta olmus senin? benim de 4. Gunum bugun, o zaman haftaya pers cuma gibi de benim olur ins yumurtalarim buyur cogalir da
ayyy yaşasınnn....Kızlar erken gebelik testi yaptım ikinci çizgi silik de olsa cıktı fotosunu yükleyemedim bir türlü.
son ölçümlerden 2 fazla çıktı . tabi içinden ne çıktı söylemediler . ben devlette yaptırıyorum işlemi. p.tesi işlem öncesi söylerler . sabah çağırdılar :)ayy canım maşallah..inşallah hayır haber alırız..foliküllerin kaç taneydi..doktor ölçüp hemşireye söylerken saydım 6 yada 7 tane folikül var..yumurta bunların içindeymiş..
Ben cok sordumda cok agrın olucak yumurta toplamadan sonra dedı ustune bıde cocuk koyarsak hastanelık olursun dedı yarın yıne iyice sorayımbenimde yarın 9 da toplancak kısmetse..bana öyle birşey demediler..ama senin birdahaki ay koymalarında illaki bir sebep vardır..belki testte bir değerin yüksek çıkmıştır..yarın iyice sorup öğren..
son ölçümlerden 2 fazla çıktı . tabi içinden ne çıktı söylemediler . ben devlette yaptırıyorum işlemi. p.tesi işlem öncesi söylerler . sabah çağırdılar :)
Ben cok sordumda cok agrın olucak yumurta toplamadan sonra dedı ustune bıde cocuk koyarsak hastanelık olursun dedı yarın yıne iyice sorayım
canım muhtemelen ohss riski var senin o yüzden galiba..Ben cok sordumda cok agrın olucak yumurta toplamadan sonra dedı ustune bıde cocuk koyarsak hastanelık olursun dedı yarın yıne iyice sorayım
Onu nasıl anlıyolar acaba bende bu ay koyucaklar dıye cok sevınıyodum sımdı benım adetımde duzensız duzenlı olsam bıle 20 gun var daha nasıl beklıcem bılmıyorumcanım muhtemelen ohss riski var senin o yüzden galiba..
Evet canım internetten bıraz arastırdımda cok yumurta olusumunda ve mıde bulantısı ishal falan oldugunda ohss riski oluyomus karında şişlik falan bendede bunlar vardı solemıstım doktora oda o yuzden bıdahakı ay dedı keske solemeseydım dıcem ama oda kotu bı durum heraldecanım muhtemelen ohss riski var senin o yüzden galiba..
haklısın cnm ben de de risk var.. doktor her gün kontrol etti.. pco lularda yüksekmiş ihtimal ..bir de rezervleri az olanlarda.. ben de kendimi bu aya çok hazırladım.. hakkımızda en hayırlısı olsun... sonu güzel olsun da..Onu nasıl anlıyolar acaba bende bu ay koyucaklar dıye cok sevınıyodum sımdı benım adetımde duzensız duzenlı olsam bıle 20 gun var daha nasıl beklıcem bılmıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?