nisanda tüp bebek yaptıracaklar buyrun umut olalım birbirimize

kızlar benimde toplama işlemi yapıldı herşey yolunda giderse p.tesi transfer olacak gibi görünüyor

Salı günü adet olacağım öyle başlayacağız bakalım son anda yine bir şey çıkmazsa :) ne zaman toplanacak seninkiler belli oldu mu?

kızlar ananas ve çekirdeği tüketmeye transferden önce mi yoksa sonra mı başlıyoduk?

bu ay da tüm tedavi sürecinde olan arkadaşlara bol şans diliyorum. umarım gördüğümüz son tedavi süreci olur ve bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza alırız. bende hormonlarımda bir sıkıntı olmazsa ikinci tedavi sürecime başlamak istiyorum bu ay.umarım nisan ayı hepimize güzellikleriyle gelir...

Yok canım ya BENİM REZERVİM ZATEN AZ YA ONDAN VERMEDİ HERHALDE BASKILANACAK PEK YUMURTA YOK :)
Hangisi daha zor bilmiyorum kadin faltoru mu erkek faktoru mu. Bizde ikisi de vardi ben ameliyat oldum duzeldi benimki. Esimin de normal sayi olsaydi kendiliginden olur demisti hulusi hoca ama olamadi iste simdi cok korkuyorum tup bebekte bile olmazsa yumurtalar dollenmezse diye. Basima ne gelecekse stresten gelecek benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…