• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

nisanda tüp bebek yaptıracaklar buyrun umut olalım birbirimize

bende 1 hafta izin mi alsam diye düşünüyorum. memurum ama zaman zaman azcık stresli olabiliyor. bakalım napıcam?

her iş stresli..benimde öyle...ama evde oturarak kafanda bir sürü şey kurcağına masada otur biraz kafa dağıt daha iyi..tabiki kendine dikkat etmek koşuluyla..

her iş stresli..benimde öyle...ama evde oturarak kafanda bir sürü şey kurcağına masada otur biraz kafa dağıt daha iyi..tabiki kendine dikkat etmek koşuluyla..
zor zahmet mücadele vererek oluyoruz tedaviyi.o yüzden en rahat edeceğim durumu düşünüyorum.olmassa da kafamın en rahat edeceği pozisyondaydım,nasip değilmiş,elimden geleni yaptım demek istiyorum.2.haftaya zaten başlarım işe. evde de olsam bol bol film izlerim.uyurum. tv izleirm kafa dağıtırım diye düşünüyorum.evde vakit geçirmeyi seviyorum cunku;)opu günüm yaklaştıkça bunları da planlamaya başladım yavaş yavaş;)

zor zahmet mücadele vererek oluyoruz tedaviyi.o yüzden en rahat edeceğim durumu düşünüyorum.olmassa da kafamın en rahat edeceği pozisyondaydım,nasip değilmiş,elimden geleni yaptım demek istiyorum.2.haftaya zaten başlarım işe. evde de olsam bol bol film izlerim.uyurum. tv izleirm kafa dağıtırım diye düşünüyorum.evde vakit geçirmeyi seviyorum cunku:KK66:opu günüm yaklaştıkça bunları da planlamaya başladım yavaş yavaş:KK66:

herşeyin hayırlısı..tabiki nasıl rahat edersen öyle yap..inşallah çook güzel haberler alacağız..bugün kandil bol bol dua et..Rabbim inşallah sağlıklı hayırlı evlat sahibi yapacak bizi..

Günaydın ve herkese hayırlı kandiller hastaneden geldim 4 tanecik yumurtam oluşmuş yaaa çok az değil mi ya hiçbiri dollenmezse affffff kafamda deli sorular

herşeyin hayırlısı..tabiki nasıl rahat edersen öyle yap..inşallah çook güzel haberler alacağız..bugün kandil bol bol dua et..Rabbim inşallah sağlıklı hayırlı evlat sahibi yapacak bizi..
amin cnm inşallah,inşallah hersey güzel olsun.hakkımızda hayırlısı olsun

Günaydın ve herkese hayırlı kandiller hastaneden geldim 4 tanecik yumurtam oluşmuş yaaa çok az değil mi ya hiçbiri dollenmezse affffff kafamda deli sorular
cnm naptın opu günün yaklaştı mı ,benimde yumurtaların içi boş çıkma ihtimali de olabilir dedi doktorum. yumurta senkranizasyonu düzenli değil dedi.benimde kafam bi milyon.heycanla bekliyorum nolacagını.Rabbim BU güzel günün yüzü suyu hürmetine bizlere yardım etsın.

cnm naptın opu günün yaklaştı mı ,benimde yumurtaların içi boş çıkma ihtimali de olabilir dedi doktorum. yumurta senkranizasyonu düzenli değil dedi.benimde kafam bi milyon.heycanla bekliyorum nolacagını.Rabbim BU güzel günün yüzü suyu hürmetine bizlere yardım etsın.
Amin canim galiba bende de öyle bişey olabilir é2 değerim düşük

Amin canim galiba bende de öyle bişey olabilir é2 değerim düşük
Kızlar pozitif olun iyi düşünün iyi olsun.. 4 tane yumurta çok çok az değil ki 1 tane çıkan var ve bitane çıktı diye sevinenler var..
yada azospermi olup tek sperm çıkan 30 yumurtası olsa nolacakki şükredin spermleriniz ve 1 den fazla yumoşunuz var

Günaydın kızlar bende oturarak çalışıyorum ama 1-2 gün dinlenmek isterim.bakalım doktor ne diyecek benim doktor rapora pek sıcak bakmıyor.

canım internettede okudum..yumurta transverinden sonra 2-3 gün rapor veriyorlarmış..fazla hareket etmemen gerekiyomuş

ben 1 hafta alıyorum rapor, nolur ne olmaz çünkü 5. gün falan çok önemliymiş.

Kızlar pozitif olun iyi düşünün iyi olsun.. 4 tane yumurta çok çok az değil ki 1 tane çıkan var ve bitane çıktı diye sevinenler var..
yada azospermi olup tek sperm çıkan 30 yumurtası olsa nolacakki şükredin spermleriniz ve 1 den fazla yumoşunuz var
Evet çok haklısın ama bende rezerv azlığı var bende 10 felan olsun demiyorum ama en azından bi 7 tane felan olsa en azından derim ki birı dollenmezse biri döllensin Hayırlısı Allahtan sizin e2 hormon değerlerini nasildi

Günaydın kızlar bende oturarak çalışıyorum ama 1-2 gün dinlenmek isterim.bakalım doktor ne diyecek benim doktor rapora pek sıcak bakmıyor.
ben 1 hafta alıyorum rapor, nolur ne olmaz çünkü 5. gün falan çok önemliymiş.
evet bende 1 hafta temkinli olmayı planlıyorum.rapor yada izin alarak ayarlamam gerek.

Canım senin daha vaktin var bildiğim kadarıyla, benim ilk kontrolde 8 tane büyük 12 tane minik vardı, sonraki kontrolde yine 8 tanesi eşit büyümüş diğer 12 tane çok geriden geliyordu. 3 kontrolde ek iğne verdi, bu sayede diğerlerinde büyümesini sağladı. Dünkü kontrolde 20 den fazla yumurta toplanacak boyuta gelmiş dedi. Gerçi sayı önemli değil, önemli olan kaliteli olmaları. Sayıya fazla takılma ve sonradan da gelişebiliyor unutma

Evet çok haklısın ama bende rezerv azlığı var bende 10 felan olsun demiyorum ama en azından bi 7 tane felan olsa en azından derim ki birı dollenmezse biri döllensin Hayırlısı Allahtan sizin e2 hormon değerlerini nasildi

bendede rezerv azlığı var..0,9 çıkmıştı...cumartesi toplancak yumurtalarım bakalım benim nekadar çıkçak..en son muayenede saydıkları sağda 4 solda 2 yada 3 tane sanırım..toplam ya 6 yada 7..aa okadar mı yumurtam oldu dedim..doktor onlar yumurta değil yumurta onların içinde dedi..cumartesiyi iple çekiyorum..

Canım senin daha vaktin var bildiğim kadarıyla, benim ilk kontrolde 8 tane büyük 12 tane minik vardı, sonraki kontrolde yine 8 tanesi eşit büyümüş diğer 12 tane çok geriden geliyordu. 3 kontrolde ek iğne verdi, bu sayede diğerlerinde büyümesini sağladı. Dünkü kontrolde 20 den fazla yumurta toplanacak boyuta gelmiş dedi. Gerçi sayı önemli değil, önemli olan kaliteli olmaları. Sayıya fazla takılma ve sonradan da gelişebiliyor unutma
Cumartesi tekrar cagirdi inşallah artar sayı

Back