- 7 Mart 2016
- 326
- 279
- 33
- 40
bende 1 hafta izin mi alsam diye düşünüyorum. memurum ama zaman zaman azcık stresli olabiliyor. bakalım napıcam?doktora sormuştum..2 yada 3 gün rapor veriyormuş..benim işim oturarak olduğu için şanslıyım..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bende 1 hafta izin mi alsam diye düşünüyorum. memurum ama zaman zaman azcık stresli olabiliyor. bakalım napıcam?doktora sormuştum..2 yada 3 gün rapor veriyormuş..benim işim oturarak olduğu için şanslıyım..
bende 1 hafta izin mi alsam diye düşünüyorum. memurum ama zaman zaman azcık stresli olabiliyor. bakalım napıcam?
zor zahmet mücadele vererek oluyoruz tedaviyi.o yüzden en rahat edeceğim durumu düşünüyorum.olmassa da kafamın en rahat edeceği pozisyondaydım,nasip değilmiş,elimden geleni yaptım demek istiyorum.2.haftaya zaten başlarım işe. evde de olsam bol bol film izlerim.uyurum. tv izleirm kafa dağıtırım diye düşünüyorum.evde vakit geçirmeyi seviyorum cunkuopu günüm yaklaştıkça bunları da planlamaya başladım yavaş yavaşher iş stresli..benimde öyle...ama evde oturarak kafanda bir sürü şey kurcağına masada otur biraz kafa dağıt daha iyi..tabiki kendine dikkat etmek koşuluyla..
zor zahmet mücadele vererek oluyoruz tedaviyi.o yüzden en rahat edeceğim durumu düşünüyorum.olmassa da kafamın en rahat edeceği pozisyondaydım,nasip değilmiş,elimden geleni yaptım demek istiyorum.2.haftaya zaten başlarım işe. evde de olsam bol bol film izlerim.uyurum. tv izleirm kafa dağıtırım diye düşünüyorum.evde vakit geçirmeyi seviyorum cunkuopu günüm yaklaştıkça bunları da planlamaya başladım yavaş yavaş
amin cnm inşallah,inşallah hersey güzel olsun.hakkımızda hayırlısı olsunherşeyin hayırlısı..tabiki nasıl rahat edersen öyle yap..inşallah çook güzel haberler alacağız..bugün kandil bol bol dua et..Rabbim inşallah sağlıklı hayırlı evlat sahibi yapacak bizi..
cnm naptın opu günün yaklaştı mı ,benimde yumurtaların içi boş çıkma ihtimali de olabilir dedi doktorum. yumurta senkranizasyonu düzenli değil dedi.benimde kafam bi milyon.heycanla bekliyorum nolacagını.Rabbim BU güzel günün yüzü suyu hürmetine bizlere yardım etsın.Günaydın ve herkese hayırlı kandiller hastaneden geldim 4 tanecik yumurtam oluşmuş yaaa çok az değil mi ya hiçbiri dollenmezse affffff kafamda deli sorular
Amin canim galiba bende de öyle bişey olabilir é2 değerim düşükcnm naptın opu günün yaklaştı mı ,benimde yumurtaların içi boş çıkma ihtimali de olabilir dedi doktorum. yumurta senkranizasyonu düzenli değil dedi.benimde kafam bi milyon.heycanla bekliyorum nolacagını.Rabbim BU güzel günün yüzü suyu hürmetine bizlere yardım etsın.
Kızlar pozitif olun iyi düşünün iyi olsun.. 4 tane yumurta çok çok az değil ki 1 tane çıkan var ve bitane çıktı diye sevinenler var..Amin canim galiba bende de öyle bişey olabilir é2 değerim düşük
Günaydın ve herkese hayırlı kandiller hastaneden geldim 4 tanecik yumurtam oluşmuş yaaa çok az değil mi ya hiçbiri dollenmezse affffff kafamda deli sorular
Günaydın kızlar bende oturarak çalışıyorum ama 1-2 gün dinlenmek isterim.bakalım doktor ne diyecek benim doktor rapora pek sıcak bakmıyor.doktora sormuştum..2 yada 3 gün rapor veriyormuş..benim işim oturarak olduğu için şanslıyım..
Günaydın kızlar bende oturarak çalışıyorum ama 1-2 gün dinlenmek isterim.bakalım doktor ne diyecek benim doktor rapora pek sıcak bakmıyor.
Evet çok haklısın ama bende rezerv azlığı var bende 10 felan olsun demiyorum ama en azından bi 7 tane felan olsa en azından derim ki birı dollenmezse biri döllensin Hayırlısı Allahtan sizin e2 hormon değerlerini nasildiKızlar pozitif olun iyi düşünün iyi olsun.. 4 tane yumurta çok çok az değil ki 1 tane çıkan var ve bitane çıktı diye sevinenler var..
yada azospermi olup tek sperm çıkan 30 yumurtası olsa nolacakki şükredin spermleriniz ve 1 den fazla yumoşunuz var
Başka yonelecegimiz kimse yok dua edecez hayırlısı AllahtanRabbim ol der ve olur...hiç canını sıkma..bol bol dua et..
Günaydın kızlar bende oturarak çalışıyorum ama 1-2 gün dinlenmek isterim.bakalım doktor ne diyecek benim doktor rapora pek sıcak bakmıyor.
evet bende 1 hafta temkinli olmayı planlıyorum.rapor yada izin alarak ayarlamam gerek.ben 1 hafta alıyorum rapor, nolur ne olmaz çünkü 5. gün falan çok önemliymiş.
Günaydın ve herkese hayırlı kandiller hastaneden geldim 4 tanecik yumurtam oluşmuş yaaa çok az değil mi ya hiçbiri dollenmezse affffff kafamda deli sorular
Evet çok haklısın ama bende rezerv azlığı var bende 10 felan olsun demiyorum ama en azından bi 7 tane felan olsa en azından derim ki birı dollenmezse biri döllensin Hayırlısı Allahtan sizin e2 hormon değerlerini nasildi
Cumartesi tekrar cagirdi inşallah artar sayıCanım senin daha vaktin var bildiğim kadarıyla, benim ilk kontrolde 8 tane büyük 12 tane minik vardı, sonraki kontrolde yine 8 tanesi eşit büyümüş diğer 12 tane çok geriden geliyordu. 3 kontrolde ek iğne verdi, bu sayede diğerlerinde büyümesini sağladı. Dünkü kontrolde 20 den fazla yumurta toplanacak boyuta gelmiş dedi. Gerçi sayı önemli değil, önemli olan kaliteli olmaları. Sayıya fazla takılma ve sonradan da gelişebiliyor unutma