nisanda tüp bebek yaptıracaklar buyrun umut olalım birbirimize

Doktorum banada 3 gün verecekti ama ben 1 hafta istedim. Hareket çok fazla etmeme gerek olmasada, çok stresli bir işim var. nisan sonundaki transferimdede 1 hafta izin alacağım. yöneticim ile konuştum, ok dedi.

Günaydın ve herkese hayırlı kandiller hastaneden geldim 4 tanecik yumurtam oluşmuş yaaa çok az değil mi ya hiçbiri dollenmezse affffff kafamda deli sorular
önemli olan kaliteli olması canım sayı artınca kalite düşebiliyormuş.. takma kafana..

Günaydın ve herkese hayırlı kandiller hastaneden geldim 4 tanecik yumurtam oluşmuş yaaa çok az değil mi ya hiçbiri dollenmezse affffff kafamda deli sorular
Canim benim de 1 tanecik 5 mm lik var. asilamada bile dusuk doz ilacta 3 tane istedigimiz boy olusmustu. Bu niye boyle oldu bilmiyorum. Ben de ruh gibiyim bugun

Amh düşük demek benim gibi senin de.. Allah yardımcımız olsun bana da birkaç tane güzel yumurta gördüm dedi o kadar

Benımde dıger aya kaldı cumartesı gunu toplanacakmıs benımde yumurtalıklar cok agrı olacagından bı dahakı ay koyucaz dedı banada aret bey bnmde 30 tane olmus yumurtalıklar bılmıyorum bende bu ay koyarlar fıye cok sevınmıstım

Bende iki tane embriyo koymasının isteyeceğim ihşallah sorun çıkarmaz.
Prolaktin değeri ne oluyor kızlar döllenmeden sonra hemen bir kaç gün içinde transfer gerçekleşmiyıor mu

kızlar gebelik aşısı yaptırmayı düşünüyor musunuz. ben doktoruma sordum.mucizevi bişey beklememek gerek.ama istersen yapılabilir dedi.bilemedim bende.

Bende iki tane embriyo koymasının isteyeceğim ihşallah sorun çıkarmaz.
Prolaktin değeri ne oluyor kızlar döllenmeden sonra hemen bir kaç gün içinde transfer gerçekleşmiyıor mu

Prolaktin yüksek olursa çocuğun tutunmasını engelliyormuş.
Bazen opudan 3 gün sonra falan transfer ediyorlar, bazende dondurulup bir sonraki ay transfer ediliyor

kızlar benim yaşım 34. Bende doktorumla konuştum çift embriyo için, --yaştan ötürü aslında bende çift düşünüyorum, yaş sınırda labratuar ekibini ikna edebilirsem çift koyarız dedi.
Buna dr karar vermiyor mu, niye öyle dedi ki

Aa kendi karar vermiyo mu? Ben de iki isticektim

ben de başkent hulusi hocadayım.. ilaçta 7. günümüz.. salı ya da çarşamba opu olurmuş... büyüyor bebelerim inş... :)
Hayirlisiyla az kaldi canim:)) kac yumurta olmus senin? benim de 4. Gunum bugun, o zaman haftaya pers cuma gibi de benim olur ins yumurtalarim buyur cogalir da

Amh düşük demek benim gibi senin de.. Allah yardımcımız olsun bana da birkaç tane güzel yumurta gördüm dedi o kadar
Bana hicbi sey demedi. Hemsireye soyluyo ya sagda su var solda su var diye. Ona soylerken bi tane 5 mm var dedi. Obur tarafa bakti burda da 4-5 tane bi sey dedi ama anlamadim ama yumurta demedi. e guzel yumurta demis iste. Hulusi istedigi boyutta olmayani saymaz, sana bi kac tane dedigi gozune kestirdikleridir onun. Zaten iki tane transfer ediyo, ins sapsaglikli bi kac tane embriyon olur hayirlisiyla o da tutar

İnşallah canım ya siz bana umut olacaksınız önce sizin işlemler bitecek hayırlısıyla inşallah :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…