- 20 Nisan 2013
- 4.621
- 2.345
- 248
Teşekürler canım bende aventis Philips biberon kullanıyorum oda anne gogusune uygun diye biliyorum o yüzden almıştım ama oğluşum maşallah çok hızlı çekiyor manayı dışarı bile akıtıyor nedense..Sağma makinasıyla veriyorum etmediği için sütüm geri gitmesin diye ama sütüm azaldı emedigi için..Sen kullaniyormusun biberon inş emiyodur senin bebis..piskolojimm hiç iyi değil su emme problemi yüzünden..Merhaba arkadasim yazini okuyunca yardimci olmak istedim bebegini normal biberonla beslersen memeni birakir. Anne memesini taklit eden biberonlar var ben medela calma adinda bir biberon kullaniyorum cok memnunum tipki anne memesi gibi bebek vakumlamadan mamayi disari akitmiyor arastirip yorumlari okuyabilirsin. Memeyi birakan bebekleri geri dondurdugunu yazan bile var. Mamadan cok anne sutunu sagip verebilirsin hem sutunu arttirir. Sagma makinesi olarak ta ameda marka bir makine kullaniyorum emis gucu bebeklerle orantiliymis. Bu makine biraz pahali bende teklisi var o da yetiyor fiyat olarak ta daha uygun. Umarim bebeginin memeye donmesi icin yardimci olmusumdur.