Maşallah kuzuys canım benim bebiste gününden büyük çıkmıştı geçen kontrolde erbil bey bebek uzun demişti ben kısa boyluyum ama babamız 1.85/babamiza cekicez galiba sağlıklı dogsunlar melekleeimiz en önemlisi bu..Elevit firamsimi domuz jelatini yokmuş demiş yumara yazmissin anlamadım canım..doktorlar herkeze kullandırıyor bu hapı böyle bisey varsa neden söylenmiyor bende sinir oldum şimdi...eczaneye gidince sorucam eş değer hangi hap var diye..doktoruna da sorucam doğruluk payı gerçekten varmı..Büyümüş canım 2.07 cm olmuş kuzucuk :) kolları bacakları iyice çıkmış. Benim çok bulantılarım oldu iştahsızlık falan had safhadaydı çok merak ediyordum Bebek beslenebildi mi diye. Maşallah çok iyi beslenmiş, normalde 8+4 haftalığım ama Güvenç Bey ölçüleri 8+5 günlük dedi. Bugün merkez çok kalabalıktı ve çok hamiş vardı maşallah diyeyim :) mübarek cumaya sen de güzel haberleri alıcan inş
Elevit için firma domuz jelatini kullandıklarını kabul etmiş ama sağlığa zararı yok demiş. Benim sağlıktan ziyade dinen bu gerçeği bilerek şuandan itibaren o ilacı içmem mümkün değil. Sağlık bakanlığı onaylı ve domuz içermediğini beyan eden bi muadil varken hele hiçten içemem.
Benim genelde değerlerim iyi amh da iyi aslında sen nerde yaptırmıştın canım tedaviyiBen sadece folik asit kullanmıştım. Senin de genel sağlık durumun iyiyse şimdiden folik asit dışında bi vitamin takviyesine ihtiyacın olmayabilir.
Elevit firması kendisi söylemiş "domuz jelatini kullanıyoruz ama merak etmeyin sağlığınıza zararı yok" demiş. Ama mevzu sadece sağlık değil bu noktada ben kullanmıycam şahsen. Bi kadın manevi tazminat davası açmış hatta dava sürüyormuş şuan.Maşallah kuzuys canım benim bebiste gününden büyük çıkmıştı geçen kontrolde erbil bey bebek uzun demişti ben kısa boyluyum ama babamız 1.85/babamiza cekicez galiba sağlıklı dogsunlar melekleeimiz en önemlisi bu..Elevit firamsimi domuz jelatini yokmuş demiş yumara yazmissin anlamadım canım..doktorlar herkeze kullandırıyor bu hapı böyle bisey varsa neden söylenmiyor bende sinir oldum şimdi...eczaneye gidince sorucam eş değer hangi hap var diye..doktoruna da sorucam doğruluk payı gerçekten varmı..
Ben İstanbul'dayım canim Fulya Bahçeci de yaptırdım memnun da kaldım çok şükür. İnşallah sen de pozitif sonuç alırsın rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın.Benim genelde değerlerim iyi amh da iyi aslında sen nerde yaptırmıştın canım tedaviyi
Folik asit ben içerim adetin kaçıncı günü gonal f başlanıyor birde tek embriyo mu transfer edildiBen İstanbul'dayım canim Fulya Bahçeci de yaptırdım memnun da kaldım çok şükür. İnşallah sen de pozitif sonuç alırsın rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın.
Değerlerin iyiyse hiç merak etme tedaviyle birlikte doktor folik asitini de başlatır yüksek ihtimal.
Adetin 2 ya da 3.günü muayeneye gittiğin gün iğnelere başlanır. Benim tek embriyo transferiydi. Bahçeci özel bir durum yoksa eğer 35 yaş altına 1 tane transfer ediyor.Folik asit ben içerim adetin kaçıncı günü gonal f başlanıyor birde tek embriyo mu transfer edildi
Arkadaşlar bugün doktor kontrolüm vardı. Normalde folbiol adında bi folik asit kullanıyordum. Ama doktorum artık Elevit kullan en iyi folik asit ve vitamin hapı bu dedi. Eczaneye gittiğimde ise eczacı "ilaçta domuz jelatini olduğundan satmıyoruz" dedi.. Aranızda bu konuda bilgi sahibi olan var mı? İnternetten araştırdım biraz, ilaç firması durumu yalanlamıyor gerçekten domuz jelatini kullanıyorlarmış. Bu ilacın muadili başka bir ilaç bilen ya da kullanan var mı?
Canım bisey yoktur korkma ama mutlaka doktora git..bizi habersiz bırakma canım..Kizlar biraz kanamam oldu sivi su seklinde korktum ins bisi olmamistir ya esimi bekliyorum hastaneye gidecem boyle bi sorunla karsilasan varmi neden oldu acaba ya
Canım bisey yoktur korkma ama mutlaka doktora git..bizi habersiz bırakma canım..
Oh canım ya iyi olmasına sevindim bugün biraz yordunmuki acaba kendini..oruc tutyormusun canım..Cok sukur iyimis bebegim bi sorun yokmus ama hala anlamadim neden oldu kanama doktorda olabilir biraz daha dikkat et bol istirihat et dedi dusuk onleyici igne yaptilar
Oh canım ya iyi olmasına sevindim bugün biraz yordunmuki acaba kendini..oruc tutyormusun canım..
Canım çok geçmiş olsun. Senin yaşadığın kanama regl kanaması olabilir. Şöyle ki ilk hamile kaldığımızda gebelik hormonları yüzünden regl olamıyoruz. Bir sonraki ay ise regl hormonları yine devreye giriyor ve gebelik hormonlarından baskın çıkarak regl kanaması meydana gelebiliyor. Bu kanamanın şiddeti tabi kişiden kişiye değişiyor. Mesela annem bana hamileyken 3 ay düzenli adet olmuş. Hem de böyle bildiğin normal adet kanaması miktarında. Bu yüzden bana hamile olduğunu bile 3 aydan sonra anlamış :) Senin kanamanda ikinci adet dönemi civarında olduğuna göre yüksek ihtimal tahmin ettiğim kanama. En zararsız kanama çeşidiymiş korkma canım Allah'ın izniyle bebişin seninle doktorda iyi demiş zaten. Ama sen yine de çok sıkı dinlen ve mümkünse orucunu doğum sonrasına sakla..Cok sukur iyimis bebegim bi sorun yokmus ama hala anlamadim neden oldu kanama doktorda olabilir biraz daha dikkat et bol istirihat et dedi dusuk onleyici igne yaptilar
Canım çok geçmiş olsun. Senin yaşadığın kanama regl kanaması olabilir. Şöyle ki ilk hamile kaldığımızda gebelik hormonları yüzünden regl olamıyoruz. Bir sonraki ay ise regl hormonları yine devreye giriyor ve gebelik hormonlarından baskın çıkarak regl kanaması meydana gelebiliyor. Bu kanamanın şiddeti tabi kişiden kişiye değişiyor. Mesela annem bana hamileyken 3 ay düzenli adet olmuş. Hem de böyle bildiğin normal adet kanaması miktarında. Bu yüzden bana hamile olduğunu bile 3 aydan sonra anlamış :) Senin kanamanda ikinci adet dönemi civarında olduğuna göre yüksek ihtimal tahmin ettiğim kanama. En zararsız kanama çeşidiymiş korkma canım Allah'ın izniyle bebişin seninle doktorda iyi demiş zaten. Ama sen yine de çok sıkı dinlen ve mümkünse orucunu doğum sonrasına sakla..
Canım sen doktorunla yarın devam ederse tekrar bilgilendir..oruç tutma canım mide bulantinda varmis..kanan geçene kadar mümkünse kalkma yat ayağının altına yastık koy..Allahım korusun bebeklerimizi sağlıklı alalım kucagimizada inş..Sgl cnm bende oyle dusunuyorum ama biraz once okudum internette hamile kadinlar adet gormezmis bilemedimki adet donemimde doktorda gayet iyi dedi eve geldik tekrar devam etti kanama adet gibi devam ederse tekrar giderim doktora ayy ne zor ya kalbim duracak nerdeyse Allahim sen koru
Canım sen doktorunla yarın devam ederse tekrar bilgilendir..oruç tutma canım mide bulantinda varmis..kanan geçene kadar mümkünse kalkma yat ayağının altına yastık koy..Allahım korusun bebeklerimizi sağlıklı alalım kucagimizada inş..
Canım kanaman gectimi iyimisin meram ettim sizi..Ins cnm yok tutmam artik oruc devam ederse yarin tekrar giderim doktora
Canlar bugün kontrolüm vardı minisİm büyümüş herşey yolunda çok sukur bebgimin hareket etiginde gorduk çok hareketliydi maşallah bebgime,.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?