• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

nisanda tüp bebek yaptıracaklar buyrun umut olalım birbirimize

Merhaba arkadaşlar benim biyokimyasal gebelik olduğu kesinleşti listeye yazabilirsiniz ilaçları bırakıyorum kısmet başka zamana inşallah Allah herkesin gönlüne göre versin

Merhaba arkadaşlar benim biyokimyasal gebelik olduğu kesinleşti listeye yazabilirsiniz ilaçları bırakıyorum kısmet başka zamana inşallah Allah herkesin gönlüne göre versin

Cnm hakkinda hayirlisi olsun ins rabbim tez zamanda kucagini doldursun hayirli evlatlar nasip etsin seni sevindirsin mukafatlandirsin ins

Canım benim de kimyasal mı dış gebelik mi anlayamadılar. en son değerim 300 çıktı dün transfer olalı 1 ay oldu sana nasıl tanı koydular?

Cnm hakkinda hayirlisi olsun ins rabbim tez zamanda kucagini doldursun hayirli evlatlar nasip etsin seni sevindirsin mukafatlandirsin ins
Amin bitanem Allah razı olsun ne güzel dua ettin Allah kızıma ömür versin inşallah hepimizinkiyle birlikte nasibi olan Allah'ın istediği vakitte gelir hayırlısıyla bu evladımın kısmeti bu kadarmış

Canım benim de kimyasal mı dış gebelik mi anlayamadılar. en son değerim 300 çıktı dün transfer olalı 1 ay oldu sana nasıl tanı koydular?
Canım benim ilk değerim çok düşüktü zaten belliydi sağlıksız olduğu ama Dr inat etti ilaçlara devam diye 14. Gün 32 olan değerim bgn 19. Günüm 18 e düşmüş Dr değere göre söyledi ama daha sonra başka bşy çıkar mı bilmiyorum

Merhaba arkadaşlar CMT günü test gunumdu 1311 cikti sonuc doktorumuz iyi buldu sonucu tekrarlamamizi istemedi iyi gidiyo diye düşünürken az önce leke gördüm :(( bu normal midir ? Bugün transferden sonraki 18. Günüm

Merhaba arkadaşlar CMT günü test gunumdu 1311 cikti sonuc doktorumuz iyi buldu sonucu tekrarlamamizi istemedi iyi gidiyo diye düşünürken az önce leke gördüm :KK43:( bu normal midir ? Bugün transferden sonraki 18. Günüm

Lekenin rengi onemli cnm kahverengi tonlarindaysa sorun yok ama acik kirmizi kan gibi akintin olursa doktoruna sorman gerek ins bisi yoktur stres yapma bendede oluyo ama lahverengi jelle birlikte cikan tortular doktorumuz korkulacak bisi yok normal dedi birde bebek rahime yerlestikcs kilcal damarlara denk geldiginde ufak tefek lekenlwnmeler olabiliyomus ins bebegin sana sımsıki tutunur rabbimkucagina almayi nasip etsin cnm

Kızlar ben 8 haftalığım, 3 kere kanamam oldu. Dün gece yine geldi açık kırmızı. Sonra kahverengine döndü. Doktorumu aradım, durduysa kontrol gelmene gerek yok dedi. Çok korkuyorum kızlar:(

Kızlar ben 8 haftalığım, 3 kere kanamam oldu. Dün gece yine geldi açık kırmızı. Sonra kahverengine döndü. Doktorumu aradım, durduysa kontrol gelmene gerek yok dedi. Çok korkuyorum kızlar:KK43:
Canım kanaman dursada git bence icin rahatlasin kanaman icin igne verdimi doktorun..

Lekenin rengi onemli cnm kahverengi tonlarindaysa sorun yok ama acik kirmizi kan gibi akintin olursa doktoruna sorman gerek ins bisi yoktur stres yapma bendede oluyo ama lahverengi jelle birlikte cikan tortular doktorumuz korkulacak bisi yok normal dedi birde bebek rahime yerlestikcs kilcal damarlara denk geldiginde ufak tefek lekenlwnmeler olabiliyomus ins bebegin sana sımsıki tutunur rabbimkucagina almayi nasip etsin cnm
Canım bizim bebisler aynı gün dogucak galiba bende 7 haftanın icindeyim benimde jel sonrası kahverengi tortular geliyor uç gün önce başladı daha önce beyaz tortu şeklindeydi bebek büyüdükçe yer alıyor galiba..bende doktoruna sordum normal dedi..

Canım bizim bebisler aynı gün dogucak galiba bende 7 haftanın icindeyim benimde jel sonrası kahverengi tortular geliyor uç gün önce başladı daha önce beyaz tortu şeklindeydi bebek büyüdükçe yer alıyor galiba..bende doktoruna sordum normal dedi..

Aynen cnm rabbim saglikli bir sekilde hayirlisiyla kucagimiza almayida nasip etsin ins

Aynen cnm rabbim saglikli bir sekilde hayirlisiyla kucagimiza almayida nasip etsin ins
Canım senin tortu şeklinde gelen kahverengi hergunmu geliyor benim şu son uç gün her gün geliyor aslinda bir yandan çok korkuyorum bebisime bisey olucak diye..canım ben kendimi hamis gibi hisetmiyorum..sende mide bulantısı yada agrin varmı..ben önceden çok sik tuvalete giderdim şuan o kadar gitmiyorum mesela..

Canım senin tortu şeklinde gelen kahverengi hergunmu geliyor benim şu son uç gün her gün geliyor aslinda bir yandan çok korkuyorum bebisime bisey olucak diye..canım ben kendimi hamis gibi hisetmiyorum..sende mide bulantısı yada agrin varmı..ben önceden çok sik tuvalete giderdim şuan o kadar gitmiyorum mesela..

Cnm testten once geliyodu halada devam ediyo kahverengi gibi tuhaf bi renk yesilimsu gibi koyu maalesef mide bulantim var kokuya karsi cok hassas olmusum ama bazilarinda hic olmuyo belirtileri kafana takma sukret mide bulantisi kotu yaa su icmeyimi azalttin acaba idrara cikma hamileligin son aylatinda sıklasiyomus biz bol su iciyoruz ya ondan gidiyoz

Selâmün aleyküm kızlar ben 2 tane dondurulmuş emriyom var onlati çözdürecegim.Şuan rahim duvarimi Genişletmek için sadece estrofem kullanıyorum.Transfer daha olmadım bu süreçte ilişki yasak mı doktor bir şey demedi bu konuyla alakali.

Back