• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

nisanda tüp bebek yaptıracaklar buyrun umut olalım birbirimize

Kızlar ben 8 haftalığım, 3 kere kanamam oldu. Dün gece yine geldi açık kırmızı. Sonra kahverengine döndü. Doktorumu aradım, durduysa kontrol gelmene gerek yok dedi. Çok korkuyorum kızlar:KK43:
Ben 8 haftalikken oldu .hemde kıpkırmızı çamaşırı m tamamen batmış ti.ben gece acil gittim serum takılar. Iki gün yatırıp taburcu ettiler. Kanama kesilirse sıkıntı ortadan kalkiyormus

Kızlar bana bi akıl verin nolur tecrubelisiniz bana göre sizler.. pazartesi transfer oldum ama ne ağrım var ne sizim ne kasiklarimda batma . Leke de yok yani günlük yaşamındaki gibiyim. Bende hiç bi değişiklik olmadı transferden sonra acaba tutmadı mi :( hiç hissetmiyorum

Kızlar bana bi akıl verin nolur tecrubelisiniz bana göre sizler.. pazartesi transfer oldum ama ne ağrım var ne sizim ne kasiklarimda batma . Leke de yok yani günlük yaşamındaki gibiyim. Bende hiç bi değişiklik olmadı transferden sonra acaba tutmadı mi :KK43: hiç hissetmiyorum
Arkadaş ağrı olsa dert olmasa dert bi sıkıntı yoktur merak etme bnde ilk tüp bebek yaptrdigimda ağrım oluyordu üzülüyordum tutmadı diye çıkar kafamdan tüp bebek işini düşünme sonra pişman olursun..

Kızlar bana bi akıl verin nolur tecrubelisiniz bana göre sizler.. pazartesi transfer oldum ama ne ağrım var ne sizim ne kasiklarimda batma . Leke de yok yani günlük yaşamındaki gibiyim. Bende hiç bi değişiklik olmadı transferden sonra acaba tutmadı mi :KK43: hiç hissetmiyorum

Bendede yoktu belirti kafana takma stres yapma pozitif ol bende sen gibi dusunuyodum bosuna uzme kendini

Selâmün aleyküm kızlar ben 2 tane dondurulmuş emriyom var onlati çözdürecegim.Şuan rahim duvarimi Genişletmek için sadece estrofem kullanıyorum.Transfer daha olmadım bu süreçte ilişki yasak mı doktor bir şey demedi bu konuyla alakali.

Aleykum selam cnm bende dondurulmus embriyo transferiydi estrofem kullaniyordum iliskiyi sordum serbest dedi doktorumuz sadece transfere iki gun kala olmasin rahim kasiliyomus iliski esnasinda diger gunler serbest

Kızlar bı soru sorucam ıkı gundur kasıgım bı agrıyokı 3 dkkaaya 5 dkkaya bı sancı vuruyo gecıyo cok agrı yapıyo sızdede boyle olan varmı

Kızlar bı soru sorucam ıkı gundur kasıgım bı agrıyokı 3 dkkaaya 5 dkkaya bı sancı vuruyo gecıyo cok agrı yapıyo sızdede boyle olan varmı
Canim benim de iki gundur oyle. Doktoruma sordum gaz yapan yiyecekler yememeye calis dedi. Benim aklima hic gaz gelmezdi bicak gibi saplaniyo diye anlattim. Oyle dedi

Dualarim seninle benimde 11 test tarihim pes peşe hayırlı haberler alırız inşallah
İnanin guzel gebelik haberleri duyunca icim rahatliyo benim daha cok yeni transfer olali 15 inde insallah bende pozitifi gorurum sende ve kim istiyorsa bebislrr kucagimiza aliriz insallah

kızlar günaydın,deodorant , parfüm kullanmanın bebeğe bir zararı var mı acaba.bir fikri olan var mı?

Arkadaşlar bugün doktor kontrolüm vardı. Normalde folbiol adında bi folik asit kullanıyordum. Ama doktorum artık Elevit kullan en iyi folik asit ve vitamin hapı bu dedi. Eczaneye gittiğimde ise eczacı "ilaçta domuz jelatini olduğundan satmıyoruz" dedi.. Aranızda bu konuda bilgi sahibi olan var mı? İnternetten araştırdım biraz, ilaç firması durumu yalanlamıyor gerçekten domuz jelatini kullanıyorlarmış. Bu ilacın muadili başka bir ilaç bilen ya da kullanan var mı?

Arkadaşlar bugün doktor kontrolüm vardı. Normalde folbiol adında bi folik asit kullanıyordum. Ama doktorum artık Elevit kullan en iyi folik asit ve vitamin hapı bu dedi. Eczaneye gittiğimde ise eczacı "ilaçta domuz jelatini olduğundan satmıyoruz" dedi.. Aranızda bu konuda bilgi sahibi olan var mı? İnternetten araştırdım biraz, ilaç firması durumu yalanlamıyor gerçekten domuz jelatini kullanıyorlarmış. Bu ilacın muadili başka bir ilaç bilen ya da kullanan var mı?
Decavitte ayni şekilde bir ilac bide onu sor bakalim.onda varmiymis

Canım bebisin nasıl buyimusmu kaç mm olmuş fasulyene benimde cuma.kontrolüm var ben bazen solda seyirme hissediyorum şuan karnında gerginlik hiside kalmadı inş cuma güzel haberler alırım bende..ben eleviti nerdeyse uç aydan beri kullanıyorum doktora sormuştum kanıtlanmış bisey yok demişti domuz jelatini için bence doktoruna sormadan değiştirme..benimde içim rahat değil ama kullaniyorum

Decavitte ayni şekilde bir ilac bide onu sor bakalim.onda varmiymis
Sağol canım Elevitin en iyi muadili Decavit diyor internette. Büyük çoğunluğu Müslüman olan bir ülkede nasıl domuz jelatini kullanırlar hala anlamıyorum. Eczane de Decavit önermiş eşime onu alıcaz artık.

Onda oldugunu sanmiyorum saglik ocagindan ucretsiz verdiler bugun bana. Olsa saglik bakanligi vermezdi
Evet canım şimdi firmanın internet sitesine de baktım, duyuru yapmışlar özel olarak. Sağlık bakanlığı onayımız var ve domuz katkısı kesinlikle yoktur yazıyor. Doktoruma da kızdım bak şimdi böyle şeylere dikkat etmeleri lazım aslında.

Canım bebisin nasıl buyimusmu kaç mm olmuş fasulyene benimde cuma.kontrolüm var ben bazen solda seyirme hissediyorum şuan karnında gerginlik hiside kalmadı inş cuma güzel haberler alırım bende..ben eleviti nerdeyse uç aydan beri kullanıyorum doktora sormuştum kanıtlanmış bisey yok demişti domuz jelatini için bence doktoruna sormadan değiştirme..benimde içim rahat değil ama kullaniyorum
Büyümüş canım 2.07 cm olmuş kuzucuk :) kolları bacakları iyice çıkmış. Benim çok bulantılarım oldu iştahsızlık falan had safhadaydı çok merak ediyordum Bebek beslenebildi mi diye. Maşallah çok iyi beslenmiş, normalde 8+4 haftalığım ama Güvenç Bey ölçüleri 8+5 günlük dedi. Bugün merkez çok kalabalıktı ve çok hamiş vardı maşallah diyeyim :) mübarek cumaya sen de güzel haberleri alıcan inş

Elevit için firma domuz jelatini kullandıklarını kabul etmiş ama sağlığa zararı yok demiş. Benim sağlıktan ziyade dinen bu gerçeği bilerek şuandan itibaren o ilacı içmem mümkün değil. Sağlık bakanlığı onaylı ve domuz içermediğini beyan eden bi muadil varken hele hiçten içemem.

Kızlar birsey sorcam bugün dr gittim ankarada bana adetin de igneye başlayacağız dedi ama oncesinde herhangi bir vitamin falan onermedi siz neler kullandiniz

Kızlar birsey sorcam bugün dr gittim ankarada bana adetin de igneye başlayacağız dedi ama oncesinde herhangi bir vitamin falan onermedi siz neler kullandiniz
Ben sadece folik asit kullanmıştım. Senin de genel sağlık durumun iyiyse şimdiden folik asit dışında bi vitamin takviyesine ihtiyacın olmayabilir.

Back