- 20 Nisan 2013
- 4.621
- 2.345
- 248
Maşallah kuzuys canım benim bebiste gününden büyük çıkmıştı geçen kontrolde erbil bey bebek uzun demişti ben kısa boyluyum ama babamız 1.85/babamiza cekicez galiba sağlıklı dogsunlar melekleeimiz en önemlisi bu..Elevit firamsimi domuz jelatini yokmuş demiş yumara yazmissin anlamadım canım..doktorlar herkeze kullandırıyor bu hapı böyle bisey varsa neden söylenmiyor bende sinir oldum şimdi...eczaneye gidince sorucam eş değer hangi hap var diye..doktoruna da sorucam doğruluk payı gerçekten varmı..Büyümüş canım 2.07 cm olmuş kuzucuk :) kolları bacakları iyice çıkmış. Benim çok bulantılarım oldu iştahsızlık falan had safhadaydı çok merak ediyordum Bebek beslenebildi mi diye. Maşallah çok iyi beslenmiş, normalde 8+4 haftalığım ama Güvenç Bey ölçüleri 8+5 günlük dedi. Bugün merkez çok kalabalıktı ve çok hamiş vardı maşallah diyeyim :) mübarek cumaya sen de güzel haberleri alıcan inş
Elevit için firma domuz jelatini kullandıklarını kabul etmiş ama sağlığa zararı yok demiş. Benim sağlıktan ziyade dinen bu gerçeği bilerek şuandan itibaren o ilacı içmem mümkün değil. Sağlık bakanlığı onaylı ve domuz içermediğini beyan eden bi muadil varken hele hiçten içemem.