Ben 8 haftalikken oldu .hemde kıpkırmızı çamaşırı m tamamen batmış ti.ben gece acil gittim serum takılar. Iki gün yatırıp taburcu ettiler. Kanama kesilirse sıkıntı ortadan kalkiyormusKızlar ben 8 haftalığım, 3 kere kanamam oldu. Dün gece yine geldi açık kırmızı. Sonra kahverengine döndü. Doktorumu aradım, durduysa kontrol gelmene gerek yok dedi. Çok korkuyorum kızlar
Arkadaş ağrı olsa dert olmasa dert bi sıkıntı yoktur merak etme bnde ilk tüp bebek yaptrdigimda ağrım oluyordu üzülüyordum tutmadı diye çıkar kafamdan tüp bebek işini düşünme sonra pişman olursun..Kızlar bana bi akıl verin nolur tecrubelisiniz bana göre sizler.. pazartesi transfer oldum ama ne ağrım var ne sizim ne kasiklarimda batma . Leke de yok yani günlük yaşamındaki gibiyim. Bende hiç bi değişiklik olmadı transferden sonra acaba tutmadı mihiç hissetmiyorum
Kızlar bana bi akıl verin nolur tecrubelisiniz bana göre sizler.. pazartesi transfer oldum ama ne ağrım var ne sizim ne kasiklarimda batma . Leke de yok yani günlük yaşamındaki gibiyim. Bende hiç bi değişiklik olmadı transferden sonra acaba tutmadı mihiç hissetmiyorum
Tamam canım coookk sağol valla çok iyi geldi buBendede yoktu belirti kafana takma stres yapma pozitif ol bende sen gibi dusunuyodum bosuna uzme kendini
Selâmün aleyküm kızlar ben 2 tane dondurulmuş emriyom var onlati çözdürecegim.Şuan rahim duvarimi Genişletmek için sadece estrofem kullanıyorum.Transfer daha olmadım bu süreçte ilişki yasak mı doktor bir şey demedi bu konuyla alakali.
Canim benim de iki gundur oyle. Doktoruma sordum gaz yapan yiyecekler yememeye calis dedi. Benim aklima hic gaz gelmezdi bicak gibi saplaniyo diye anlattim. Oyle dediKızlar bı soru sorucam ıkı gundur kasıgım bı agrıyokı 3 dkkaaya 5 dkkaya bı sancı vuruyo gecıyo cok agrı yapıyo sızdede boyle olan varmı
Aynı bendede ole demkkı gaz var gıbı basınc yapıyo kasıklarıma saol canım yaCanim benim de iki gundur oyle. Doktoruma sordum gaz yapan yiyecekler yememeye calis dedi. Benim aklima hic gaz gelmezdi bicak gibi saplaniyo diye anlattim. Oyle dedi
İnanin guzel gebelik haberleri duyunca icim rahatliyo benim daha cok yeni transfer olali 15 inde insallah bende pozitifi gorurum sende ve kim istiyorsa bebislrr kucagimiza aliriz insallahDualarim seninle benimde 11 test tarihim pes peşe hayırlı haberler alırız inşallah
Decavitte ayni şekilde bir ilac bide onu sor bakalim.onda varmiymisArkadaşlar bugün doktor kontrolüm vardı. Normalde folbiol adında bi folik asit kullanıyordum. Ama doktorum artık Elevit kullan en iyi folik asit ve vitamin hapı bu dedi. Eczaneye gittiğimde ise eczacı "ilaçta domuz jelatini olduğundan satmıyoruz" dedi.. Aranızda bu konuda bilgi sahibi olan var mı? İnternetten araştırdım biraz, ilaç firması durumu yalanlamıyor gerçekten domuz jelatini kullanıyorlarmış. Bu ilacın muadili başka bir ilaç bilen ya da kullanan var mı?
Onda oldugunu sanmiyorum saglik ocagindan ucretsiz verdiler bugun bana. Olsa saglik bakanligi vermezdiDecavitte ayni şekilde bir ilac bide onu sor bakalim.onda varmiymis
Canım bebisin nasıl buyimusmu kaç mm olmuş fasulyene benimde cuma.kontrolüm var ben bazen solda seyirme hissediyorum şuan karnında gerginlik hiside kalmadı inş cuma güzel haberler alırım bende..ben eleviti nerdeyse uç aydan beri kullanıyorum doktora sormuştum kanıtlanmış bisey yok demişti domuz jelatini için bence doktoruna sormadan değiştirme..benimde içim rahat değil ama kullaniyorumArkadaşlar bugün doktor kontrolüm vardı. Normalde folbiol adında bi folik asit kullanıyordum. Ama doktorum artık Elevit kullan en iyi folik asit ve vitamin hapı bu dedi. Eczaneye gittiğimde ise eczacı "ilaçta domuz jelatini olduğundan satmıyoruz" dedi.. Aranızda bu konuda bilgi sahibi olan var mı? İnternetten araştırdım biraz, ilaç firması durumu yalanlamıyor gerçekten domuz jelatini kullanıyorlarmış. Bu ilacın muadili başka bir ilaç bilen ya da kullanan var mı?
Sağol canım Elevitin en iyi muadili Decavit diyor internette. Büyük çoğunluğu Müslüman olan bir ülkede nasıl domuz jelatini kullanırlar hala anlamıyorum. Eczane de Decavit önermiş eşime onu alıcaz artık.Decavitte ayni şekilde bir ilac bide onu sor bakalim.onda varmiymis
Evet canım şimdi firmanın internet sitesine de baktım, duyuru yapmışlar özel olarak. Sağlık bakanlığı onayımız var ve domuz katkısı kesinlikle yoktur yazıyor. Doktoruma da kızdım bak şimdi böyle şeylere dikkat etmeleri lazım aslında.Onda oldugunu sanmiyorum saglik ocagindan ucretsiz verdiler bugun bana. Olsa saglik bakanligi vermezdi
Büyümüş canım 2.07 cm olmuş kuzucuk :) kolları bacakları iyice çıkmış. Benim çok bulantılarım oldu iştahsızlık falan had safhadaydı çok merak ediyordum Bebek beslenebildi mi diye. Maşallah çok iyi beslenmiş, normalde 8+4 haftalığım ama Güvenç Bey ölçüleri 8+5 günlük dedi. Bugün merkez çok kalabalıktı ve çok hamiş vardı maşallah diyeyim :) mübarek cumaya sen de güzel haberleri alıcan inşCanım bebisin nasıl buyimusmu kaç mm olmuş fasulyene benimde cuma.kontrolüm var ben bazen solda seyirme hissediyorum şuan karnında gerginlik hiside kalmadı inş cuma güzel haberler alırım bende..ben eleviti nerdeyse uç aydan beri kullanıyorum doktora sormuştum kanıtlanmış bisey yok demişti domuz jelatini için bence doktoruna sormadan değiştirme..benimde içim rahat değil ama kullaniyorum
Ben sadece folik asit kullanmıştım. Senin de genel sağlık durumun iyiyse şimdiden folik asit dışında bi vitamin takviyesine ihtiyacın olmayabilir.Kızlar birsey sorcam bugün dr gittim ankarada bana adetin de igneye başlayacağız dedi ama oncesinde herhangi bir vitamin falan onermedi siz neler kullandiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?