- 6 Nisan 2016
- 53
- 46
- 3
- 32
Dualarim seninle benimde 11 test tarihim pes peşe hayırlı haberler alırız inşallahKızlar bende bugün transfer oldum çok şükür . Haziranın 9 test tarihim . Bana da dua edin nolur
İnşallah canım inşallah dua edelim birbirimize :) güzel sonuçlar alalım insalajDualarim seninle benimde 11 test tarihim pes peşe hayırlı haberler alırız inşallah
İnşallah canım benim çok sagolDualarimiz sizinle kizlar ins pozitif sonuclanir ins guzel haberler aliriz sizden
Merhaba arkadaşlar benim biyokimyasal gebelik olduğu kesinleşti listeye yazabilirsiniz ilaçları bırakıyorum kısmet başka zamana inşallah Allah herkesin gönlüne göre versin
Merhaba arkadaşlar benim biyokimyasal gebelik olduğu kesinleşti listeye yazabilirsiniz ilaçları bırakıyorum kısmet başka zamana inşallah Allah herkesin gönlüne göre versin
Amin bitanem Allah razı olsun ne güzel dua ettin Allah kızıma ömür versin inşallah hepimizinkiyle birlikte nasibi olan Allah'ın istediği vakitte gelir hayırlısıyla bu evladımın kısmeti bu kadarmışCnm hakkinda hayirlisi olsun ins rabbim tez zamanda kucagini doldursun hayirli evlatlar nasip etsin seni sevindirsin mukafatlandirsin ins
Canım benim ilk değerim çok düşüktü zaten belliydi sağlıksız olduğu ama Dr inat etti ilaçlara devam diye 14. Gün 32 olan değerim bgn 19. Günüm 18 e düşmüş Dr değere göre söyledi ama daha sonra başka bşy çıkar mı bilmiyorumCanım benim de kimyasal mı dış gebelik mi anlayamadılar. en son değerim 300 çıktı dün transfer olalı 1 ay oldu sana nasıl tanı koydular?
Merhaba arkadaşlar CMT günü test gunumdu 1311 cikti sonuc doktorumuz iyi buldu sonucu tekrarlamamizi istemedi iyi gidiyo diye düşünürken az önce leke gördüm( bu normal midir ? Bugün transferden sonraki 18. Günüm
Inşallah canım güzel haberler veririz şu mübarek ayların hurmetineDualarimiz sizinle kizlar ins pozitif sonuclanir ins guzel haberler aliriz sizden
Canım kanaman dursada git bence icin rahatlasin kanaman icin igne verdimi doktorun..Kızlar ben 8 haftalığım, 3 kere kanamam oldu. Dün gece yine geldi açık kırmızı. Sonra kahverengine döndü. Doktorumu aradım, durduysa kontrol gelmene gerek yok dedi. Çok korkuyorum kızlar
Canım bizim bebisler aynı gün dogucak galiba bende 7 haftanın icindeyim benimde jel sonrası kahverengi tortular geliyor uç gün önce başladı daha önce beyaz tortu şeklindeydi bebek büyüdükçe yer alıyor galiba..bende doktoruna sordum normal dedi..Lekenin rengi onemli cnm kahverengi tonlarindaysa sorun yok ama acik kirmizi kan gibi akintin olursa doktoruna sorman gerek ins bisi yoktur stres yapma bendede oluyo ama lahverengi jelle birlikte cikan tortular doktorumuz korkulacak bisi yok normal dedi birde bebek rahime yerlestikcs kilcal damarlara denk geldiginde ufak tefek lekenlwnmeler olabiliyomus ins bebegin sana sımsıki tutunur rabbimkucagina almayi nasip etsin cnm
Vermedi, crione jel kullanıyorum hala. Yarın gitmeyi düşünüyorum mutlakaCanım kanaman dursada git bence icin rahatlasin kanaman icin igne verdimi doktorun..
Canım bizim bebisler aynı gün dogucak galiba bende 7 haftanın icindeyim benimde jel sonrası kahverengi tortular geliyor uç gün önce başladı daha önce beyaz tortu şeklindeydi bebek büyüdükçe yer alıyor galiba..bende doktoruna sordum normal dedi..
Canım senin tortu şeklinde gelen kahverengi hergunmu geliyor benim şu son uç gün her gün geliyor aslinda bir yandan çok korkuyorum bebisime bisey olucak diye..canım ben kendimi hamis gibi hisetmiyorum..sende mide bulantısı yada agrin varmı..ben önceden çok sik tuvalete giderdim şuan o kadar gitmiyorum mesela..Aynen cnm rabbim saglikli bir sekilde hayirlisiyla kucagimiza almayida nasip etsin ins
Canım senin tortu şeklinde gelen kahverengi hergunmu geliyor benim şu son uç gün her gün geliyor aslinda bir yandan çok korkuyorum bebisime bisey olucak diye..canım ben kendimi hamis gibi hisetmiyorum..sende mide bulantısı yada agrin varmı..ben önceden çok sik tuvalete giderdim şuan o kadar gitmiyorum mesela..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?