nisanda tüp bebek yaptıracaklar buyrun umut olalım birbirimize

Çok erken daha bitanem bir hafta sonra en erken rahat ol Allah'ın izniyle duyarsın bol bol sev bebişini okşa :)

Kızlar günaydın yarın kalp atışı için gidicem nasipse çok heycanliyim korkuyorum Rabbim hayırlı haberlerle çıkmayı nasip etsin inşallah sizlerden dua istiyorum Rabbim herkezin yüzünü guldursun inşallah

Kızlar benim sorum için bi fikriniz yok mu niye bişeyler yazmıyorsunuz?

Canım muhtemelen transferden sonrada ilaçların olacak, onları aksatmadan kullanman önemli. Birde sağlıklı beslenmek önemli bu süre zarfında o yüzden orucu daha sonraya borç bırakmalısın

saol canım inşallah bi sıkıntı çıkmaz
Canım ben 5 haftamda girmiştim kese için Altan gordu üsten gorulmez çok kucuk annesi..kalp atışı için erken canım aşama aşama sabır canım..ben 6 hafta 3 günlük kalp atışını gorduk..doktor herşey yolunda dediyse rahat ol canım bebisini bol bol okşa annesi..

Kızlar benim sorum için bi fikriniz yok mu niye bişeyler yazmıyorsunuz?
Canım transfere kadar iğneler sonra kontroller eğer Ramazan geliyorsa o vakte kadar yine tutamayacaksın ama gelmiyorsa olabilir tabii transferden sonra ki ilaçlar sahur öncesi iftar sonrası ayarlanabilir ilaçlar transfer gününden sonra oruca devam edebilirsin dinen de bir sakınca yok ama en rahatı Ramazan sonrası olur gibi ama kendini, durumunu sen daha iyi bilirsin tabii cnm

Merhaba arkadaslar olumlu netice alanlari tebrik ediyorum darisi isteyen herkese nasip olsun inşallah. Bende bugun test yaptim 5. Gun Embriyosu 13. Gün sonucum 491 cikti. Transferim 13 mayista olmuştu şuan nekdrlik oluyor transfer gününe gore mi hesaplaniyor ? Bilen biri bilgi verirse sevinirim :)

Hayir canim son adet gunune gore hesapliyosun. Benim doktorum oyle hesapladi

Slm kızlar. Çift çizgiyi görmekle bitmiyor

Sat.14nisan transfer 29nisan
10mayıs beta 0.01
20mayıs beta 306.3
23mayıs beta 450. Özel hastane
26mayıs beta 1025
27mayıs beta 1350 özel hastane

Özel hastane de yaptırdığım testler aynı labuvatuar ama diğer günlerde ki sonuçlar malesef başka hastanelerden aldığım sonuçlar oldu.

4 gün önce kasik larimda batma oluyordu ve göğüslerinde sızı hissediyordum. Şimdi çok az arada bir oluyor bu belirtiler.

Keseye benzer birsey var dedi hata pazartesi 0.34 bugünde 0.55 büyüklüğüne gelmiş dedi.. 4+4 haftalık diyor ..

Böyle birsey yaşayan var mi bana umut olun. Boş gebelikten şüpheleniyor doktor

Kızlar hayırlı cumalar.
24 mayıs beta 874
27 mayıs beta 1358

Düzgün katlanmamış moralim bozuldu

Canım doktor ne dedı bıde saatten saate farkedıyo aynı saatlerdenı yaptın

Dr yoktu yardımcıyla görüştüm. İkiye katlamasada yükselmiş bu bizim için önemli dedi. ilki öğlen ikincisini sabah yaptım. Ama bugün 3, gün yani baya artmış olması gerekmezmiydi

Dr yoktu yardımcıyla görüştüm. İkiye katlamasada yükselmiş bu bizim için önemli dedi. ilki öğlen ikincisini sabah yaptım. Ama bugün 3, gün yani baya artmış olması gerekmezmiydi
Yanı bende hep hesaplama yaptım falan ama yınede yukselmıs yardımcısıda ole demıs sıkma canını ıns hersey yolunda gıder tekrar kan tahlılı ıstedıler mı ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…