Çok erken daha bitanem bir hafta sonra en erken rahat ol Allah'ın izniyle duyarsın bol bol sev bebişini okşa :)selam kızlar bende dün gittim kese görmeye üstten baktı göremedi doktorum alttan baktı tek gibi görünüyo bi sıkıntı yok şimdilik dedi 3 haziranda kalp atışı için çağırdı ama nedense içim pek rahat deil gibi belkide kalp atışını duyarım belki die gittim ondandır heralde bu arada 5+2 deyim 3. gün embriyosu
saol canım inşallah bi sıkıntı çıkmazÇok erken daha bitanem bir hafta sonra en erken rahat ol Allah'ın izniyle duyarsın bol bol sev bebişini okşa :)
Kızlar benim sorum için bi fikriniz yok mu niye bişeyler yazmıyorsunuz?Kızlar bugün adet oldum. 2.deneme yapmak istiyorum ama hesaplamakarna göre transfer günü ramazan ayına denk geliyor.ne yapacağımı bilemiyorum tarnsfwrden sonra orucuma devam etsem olur mu ?
Kızlar benim sorum için bi fikriniz yok mu niye bişeyler yazmıyorsunuz?
Canım ben 5 haftamda girmiştim kese için Altan gordu üsten gorulmez çok kucuk annesi..kalp atışı için erken canım aşama aşama sabır canım..ben 6 hafta 3 günlük kalp atışını gorduk..doktor herşey yolunda dediyse rahat ol canım bebisini bol bol okşa annesi..saol canım inşallah bi sıkıntı çıkmaz
Canım oruç giriyorsa transfer aşamasında bence bir ay bekle transfer sonrası iyi beslenme gerek yada tedavi aşamasında iyi beslenme gerek..Kızlar benim sorum için bi fikriniz yok mu niye bişeyler yazmıyorsunuz?
Canım transfere kadar iğneler sonra kontroller eğer Ramazan geliyorsa o vakte kadar yine tutamayacaksın ama gelmiyorsa olabilir tabii transferden sonra ki ilaçlar sahur öncesi iftar sonrası ayarlanabilir ilaçlar transfer gününden sonra oruca devam edebilirsin dinen de bir sakınca yok ama en rahatı Ramazan sonrası olur gibi ama kendini, durumunu sen daha iyi bilirsin tabii cnmKızlar benim sorum için bi fikriniz yok mu niye bişeyler yazmıyorsunuz?
Hayir canim son adet gunune gore hesapliyosun. Benim doktorum oyle hesapladiMerhaba arkadaslar olumlu netice alanlari tebrik ediyorum darisi isteyen herkese nasip olsun inşallah. Bende bugun test yaptim 5. Gun Embriyosu 13. Gün sonucum 491 cikti. Transferim 13 mayista olmuştu şuan nekdrlik oluyor transfer gününe gore mi hesaplaniyor ? Bilen biri bilgi verirse sevinirim :)
Hayir canim son adet gunune gore hesapliyosun. Benim doktorum oyle hesapladi
Aynen, hicbi farki yokNormal gebelikle ayni hesaplaniyo yani öyle mi ? Son adetin başlangıç gunune gore
Bu doktor lar neden farklı hesapla york. Benim Dr yumurta toplama dan iki gün sonra yi başlangıç kabul ediyorHayir canim son adet gunune gore hesapliyosun. Benim doktorum oyle hesapladi
Canım doktor ne dedı bıde saatten saate farkedıyo aynı saatlerdenı yaptınKızlar hayırlı cumalar.
24 mayıs beta 874
27 mayıs beta 1358
Düzgün katlanmamış moralim bozuldu
Canım doktor ne dedı bıde saatten saate farkedıyo aynı saatlerdenı yaptın
Yanı bende hep hesaplama yaptım falan ama yınede yukselmıs yardımcısıda ole demıs sıkma canını ıns hersey yolunda gıder tekrar kan tahlılı ıstedıler mı yaDr yoktu yardımcıyla görüştüm. İkiye katlamasada yükselmiş bu bizim için önemli dedi. ilki öğlen ikincisini sabah yaptım. Ama bugün 3, gün yani baya artmış olması gerekmezmiydi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?