• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

nisanda tüp bebek yaptıracaklar buyrun umut olalım birbirimize

Selam kizlar. Hatırlayanlar bilir benim transfer sonrasi olaylı geçti .. Yinede bir umut 10.gün test yaptın beta hcg 0.01 çıkmıştı.
Kabullendim ikinci tup bebek tedavim de negatif bitmişti..
Transferden sonra 20.gün hala adet olmayınca test yaptim beta 306.3 :nazar:çıktı. :halay::KK49::21::KK28::KK33::KK37::KK36:

3gün sonra vaginal ultrason da kese göründü 4hatfa2günlük..:KK200:

Canım kesenin içinde bebek göründü mü peki? Benim de en son 221 çıktı sonra yaptırmadım 1 hafta geçti üzerinden adet olayım diye bekliyorum hala olmadım yarın doktora mı gitsem bende ki ya peki doktorun ne dedi 20. Gün bu değere?

Kızlar size bir şey sormak istiyorum benim eşimin sperm sayısı 6 milyon hareketsiz %90 hareket olayı tüp bebek için önemli mi. Dr bize sansınız daha düşük ne kadarı canlı bilmiyoruz dedi. Ayyy düşünmekten kafayı yicem
Canim doktorunu degistir. Bizim yikanmis 4 milyon spermdi, bi kere bile doktorum bana boyle bi sey demedi. O hastanede mikroenjeksiyon uygulanmiyosa baska yerde yaptir tup bebegini emeklerin bosa gitmesin

Canım kesenin içinde bebek göründü mü peki? Benim de en son 221 çıktı sonra yaptırmadım 1 hafta geçti üzerinden adet olayım diye bekliyorum hala olmadım yarın doktora mı gitsem bende ki ya peki doktorun ne dedi 20. Gün bu değere?

Güzel dedi. Kese vardı ama daha başka birsey görünmedi. Yarın ve perşembe günü beta tekrarlayacam cuma veya haftaya tekrar gitmeyi düşünüyorum bakalım..

Güzel dedi. Kese vardı ama daha başka birsey görünmedi. Yarın ve perşembe günü beta tekrarlayacam cuma veya haftaya tekrar gitmeyi düşünüyorum bakalım..

Bana da ilaçları bırak bu gebelikten hayır gelmez dedi adet günüm 16 gün geçti başka bir doktora gideyim ben olmazsa ya iki doktor da farklı şey söylüyor sabah ilk işim bir kadın doğumcuya gitmek!

Bana da ilaçları bırak bu gebelikten hayır gelmez dedi adet günüm 16 gün geçti başka bir doktora gideyim ben olmazsa ya iki doktor da farklı şey söylüyor sabah ilk işim bir kadın doğumcuya gitmek!

Senin durum neydi canım? Beta değerler mi düşük ?

Ben yolun sonuna geldim bebeğim canlanmadı allah sizinkilere sağlık versin kucağınıza alın inşallah dualarınız da benide unutmazsın umarım allaha emanet olun

Ben yolun sonuna geldim bebeğim canlanmadı allah sizinkilere sağlık versin kucağınıza alın inşallah dualarınız da benide unutmazsın umarım allaha emanet olun
Canım çok üzüldüm. Biraz daha bekleme ihtimalin yokmu

kizlar testimi yaptirdim

5. gun tek embriyo. transferin 11.gunu sonuc 874
fazla degilmi.
Can'ım çok sevindim hayırlı olsun kucağına sağlıcakla al inşallah
Can'ım yıkıldım resmen okuyunca hiç beklemiyordum hep umut doluydum senin için ama kısmet işte naparsın Allah yardımcın olsun arkadaşım güç kuvvet versin sana inşallah tez Zaman'da yüzünü güldürsün

kızlar sizin ilk testden kaç gün sonra yenilenmesini istediler, benim ilk testim 11. gün ikinciyi 14, gün yapmamı istedi hastane. normalde 13. gün yapmam gerekmez mi düzgün katlamış mı diye takip için..

kızlar sizin ilk testden kaç gün sonra yenilenmesini istediler, benim ilk testim 11. gün ikinciyi 14, gün yapmamı istedi hastane. normalde 13. gün yapmam gerekmez mi düzgün katlamış mı diye takip için..

Cnm ben 9. Ve 11. Gun yaptirdim oyle istemisti doktorumuz

Kızlar transferden sonra neler yaptınız nasıl zaman geçirdiniz ? Neler yiyip ictiniz yeni transfer yaptiracaklata önerileriniz var mi ? Beni. Transfer 30 mayıs inşallah tecrubelerinizi yazarsanız sevinirim

Kızlar bugün adet oldum. 2.deneme yapmak istiyorum ama hesaplamakarna göre transfer günü ramazan ayına denk geliyor.ne yapacağımı bilemiyorum tarnsfwrden sonra orucuma devam etsem olur mu ?

Kızlar transferden sonra neler yaptınız nasıl zaman geçirdiniz ? Neler yiyip ictiniz yeni transfer yaptiracaklata önerileriniz var mi ? Beni. Transfer 30 mayıs inşallah tecrubelerinizi yazarsanız sevinirim

Tranferden sonra ozellikle beslenmene dikkat et protein ve kalsiyum agirlikli beslen ceviz ye sut ic ve iki veya 3 dilim ananas ye ben hergun bunlari yapmaya calistim kabiz olma ihtimali var kuru kayisi kuru yemis felan tuket bol bol dinlen evde yuruyus yap ilaclarini duzenli olarak kullan bol su ic rahat ol stres yapma pozitif ol rabbim yar ve yardimcin olsun ins pozitif sonuclanir tedavin

eszinbb07 eszinbb07 birde cnm en onemlisi bol bol dua et zikir cek yasin oku ayetel kursi oku vaktini yuce rabbimizi zikrederek gecir hacet namazi kil dedigim gibi ins pozitif sonuclanir kabul olunmayacak dua dile dusmezmis heleki yakinsa hic bilmedigin dualar kelimeler bi bakmissin agzindan dokulu vermis 07 antalyadami oturuyorsun

Tranferden sonra ozellikle beslenmene dikkat et protein ve kalsiyum agirlikli beslen ceviz ye sut ic ve iki veya 3 dilim ananas ye ben hergun bunlari yapmaya calistim kabiz olma ihtimali var kuru kayisi kuru yemis felan tuket bol bol dinlen evde yuruyus yap ilaclarini duzenli olarak kullan bol su ic rahat ol stres yapma pozitif ol rabbim yar ve yardimcin olsun ins pozitif sonuclanir tedavin
Çok sagol canım dediklerini harfiyyen uygulayacagim . İnşallah güzel sonuçlar alirim

selam kızlar bende dün gittim kese görmeye üstten baktı göremedi doktorum alttan baktı tek gibi görünüyo bi sıkıntı yok şimdilik dedi 3 haziranda kalp atışı için çağırdı ama nedense içim pek rahat deil gibi belkide kalp atışını duyarım belki die gittim ondandır heralde bu arada 5+2 deyim 3. gün embriyosu

Back