Selam kizlar. Hatırlayanlar bilir benim transfer sonrasi olaylı geçti .. Yinede bir umut 10.gün test yaptın beta hcg 0.01 çıkmıştı.
Kabullendim ikinci tup bebek tedavim de negatif bitmişti..
Transferden sonra 20.gün hala adet olmayınca test yaptim beta 306.3çıktı.
3gün sonra vaginal ultrason da kese göründü 4hatfa2günlük..
Canim doktorunu degistir. Bizim yikanmis 4 milyon spermdi, bi kere bile doktorum bana boyle bi sey demedi. O hastanede mikroenjeksiyon uygulanmiyosa baska yerde yaptir tup bebegini emeklerin bosa gitmesinKızlar size bir şey sormak istiyorum benim eşimin sperm sayısı 6 milyon hareketsiz %90 hareket olayı tüp bebek için önemli mi. Dr bize sansınız daha düşük ne kadarı canlı bilmiyoruz dedi. Ayyy düşünmekten kafayı yicem
Canım kesenin içinde bebek göründü mü peki? Benim de en son 221 çıktı sonra yaptırmadım 1 hafta geçti üzerinden adet olayım diye bekliyorum hala olmadım yarın doktora mı gitsem bende ki ya peki doktorun ne dedi 20. Gün bu değere?
Güzel dedi. Kese vardı ama daha başka birsey görünmedi. Yarın ve perşembe günü beta tekrarlayacam cuma veya haftaya tekrar gitmeyi düşünüyorum bakalım..
Bana da ilaçları bırak bu gebelikten hayır gelmez dedi adet günüm 16 gün geçti başka bir doktora gideyim ben olmazsa ya iki doktor da farklı şey söylüyor sabah ilk işim bir kadın doğumcuya gitmek!
Senin durum neydi canım? Beta değerler mi düşük ?
Canım çok üzüldüm. Biraz daha bekleme ihtimalin yokmuBen yolun sonuna geldim bebeğim canlanmadı allah sizinkilere sağlık versin kucağınıza alın inşallah dualarınız da benide unutmazsın umarım allaha emanet olun
Can'ım çok sevindim hayırlı olsun kucağına sağlıcakla al inşallahkizlar testimi yaptirdim
5. gun tek embriyo. transferin 11.gunu sonuc 874
fazla degilmi.
Can'ım yıkıldım resmen okuyunca hiç beklemiyordum hep umut doluydum senin için ama kısmet işte naparsın Allah yardımcın olsun arkadaşım güç kuvvet versin sana inşallah tez Zaman'da yüzünü güldürsünBen yolun sonuna geldim bebeğim canlanmadı allah sizinkilere sağlık versin kucağınıza alın inşallah dualarınız da benide unutmazsın umarım allaha emanet olun
kızlar sizin ilk testden kaç gün sonra yenilenmesini istediler, benim ilk testim 11. gün ikinciyi 14, gün yapmamı istedi hastane. normalde 13. gün yapmam gerekmez mi düzgün katlamış mı diye takip için..
Kızlar transferden sonra neler yaptınız nasıl zaman geçirdiniz ? Neler yiyip ictiniz yeni transfer yaptiracaklata önerileriniz var mi ? Beni. Transfer 30 mayıs inşallah tecrubelerinizi yazarsanız sevinirim
Çok sagol canım dediklerini harfiyyen uygulayacagim . İnşallah güzel sonuçlar alirimTranferden sonra ozellikle beslenmene dikkat et protein ve kalsiyum agirlikli beslen ceviz ye sut ic ve iki veya 3 dilim ananas ye ben hergun bunlari yapmaya calistim kabiz olma ihtimali var kuru kayisi kuru yemis felan tuket bol bol dinlen evde yuruyus yap ilaclarini duzenli olarak kullan bol su ic rahat ol stres yapma pozitif ol rabbim yar ve yardimcin olsun ins pozitif sonuclanir tedavin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?