- 20 Mart 2016
- 291
- 178
- 103
- 41
biz daha kalp atışını duymadık, ondan devam ettiriyor demekki. bende 6+2yim. Haftaya doktor izinde olacak, dönüşümde bakalım dedi. Belki ondan sonra banada bıraktırır.Kalp atışını duydum.cok şükür .Dr bırakabilirsin dedi .4.KUTU esrofem in yarısında bırakmış oldum.
arkadaşlar, bebeğinizin kalp atımını kaç haftalıkken duydunuz.alttan mı göbekten mı yapılı muayeneniz.
Benim Dr karindan7. haftada duyuluyor canım vajinal ultrasonla
Benim Dr karindan
baktı
kızlar kan verdim geldim saat 2 ,30 3 gibi cıkarmıs sonuc dua edin cok heyecanlandım
Yumurta toplama olacak sanırım. Benim eşimle annem yanımdaydı ama sadece eşin olsa kafi. Operasyon 20 dk falan sürdü. 1 saat kadar dinlendikten sonra da taburcu oldum. Benim kanamam olmadı ama olan hastalar okudum. Yanında ped götürürsün. Rahat kıyafetler giy. Bende narkoz mide bulantısı yapmıştı, sende de olursa bulantı önleyici iğne yaptırabilirsin hemşirelere. Güzel geçer inşallah.kılzar merhaba burasıdanış öğren gibi oldu benim için. dr çarşamba büyük ihitmal operasyon olur dedi. size soracam şey eşimle gitsek sadece başkasına ihtiyaç duyuluyor mu. bide özellikle yanımda götürmem gereken bişey yada dikkat etmem gereken bi şi var mı acaip korkuyorum.
Yumurta toplama olacak sanırım. Benim eşimle annem yanımdaydı ama sadece eşin olsa kafi. Operasyon 20 dk falan sürdü. 1 saat kadar dinlendikten sonra da taburcu oldum. Benim kanamam olmadı ama olan hastalar okudum. Yanında ped götürürsün. Rahat kıyafetler giy. Bende narkoz mide bulantısı yapmıştı, sende de olursa bulantı önleyici iğne yaptırabilirsin hemşirelere. Güzel geçer inşallah.
Sorma canım yaa belirtim yok diye üzülüp duruyordum 3 gündür bulantılarım başladıCanım sen nerdesin ya görünmüyorsun sanki yada ben görmedim
Sorma canım yaa belirtim yok diye üzülüp duruyordum 3 gündür bulantılarım başladıbelirtisiz günlerimin kıymetini bilememişim. Kokulara hassasiyet başladı mutfağa giremiyorum. Dün eşim yemek yaptı sağolsun mutfak kapısı kapalı yaptırdım. Bugün de annem kendi evinde pişirip getiriyor. Gerçi hiç iştahım da yok bi tabak çorbayı bile bitiremiyorum. Bugün biraz daha iyiyim bi giriyim siteye dedim :) senin bebiş nası doğuştan savaşçı yeğenim :))
Bende öyle diyordum ama vallahi vazgeçtim :) bide ben ne kadar korkakmışım ya belirti olsa da korkuyorum olmasa da. Anne olunca anlarsın dedikleri şey sanırım sürekli çocuğun için korkmak demekmiş. Son birkaç saattir çok iyiyim ama bulantı falan istemem artık tövbe boşver sen de isteme :)Bende hala bişey yok canım haftaya perşembe kontrole gidicez hala beklemedeyim malesef bende diyorum biraz midem bulansa anlasam hamile olduğumuama Allah yardımcın olsun inşallah çok sürmez bulantıların
Bende öyle diyordum ama vallahi vazgeçtim :) bide ben ne kadar korkakmışım ya belirti olsa da korkuyorum olmasa da. Anne olunca anlarsın dedikleri şey sanırım sürekli çocuğun için korkmak demekmiş. Son birkaç saattir çok iyiyim ama bulantı falan istemem artık tövbe boşver sen de isteme :)
Aynenn canım Allah affetsin ama ilki tutmayınca ölüyorum sandım üzüntümden, şimdi de tuttu her gün ölüp ölüp diriliyorum endişeden. Doğuma kadar da bu endişeler bizi bırakmazsa yandık ki ne yandık. Pazartesi kontrolüm var inş hayırlı haberler alırım perşembeye de sen alırsınbenim büyük ihtimal olmaz diğerinde de yoktu iğne olduğum hemşire tanıdığım hemde ebe olsa şimdiye olurdu dedi bende hep korku içindeyim elimde değil hem diyorum olmazsa yine allahtan hemde artık olsun istiyorum çok karışık duygular içindeyim bi mutluyum bir üzgün devreler yandı bende
Aynenn canım Allah affetsin ama ilki tutmayınca ölüyorum sandım üzüntümden, şimdi de tuttu her gün ölüp ölüp diriliyorum endişeden. Doğuma kadar da bu endişeler bizi bırakmazsa yandık ki ne yandık. Pazartesi kontrolüm var inş hayırlı haberler alırım perşembeye de sen alırsın
Selam kızlar bugün 12.günümdü 282,2 cıkmış değerim 10.günde 109,9 du
Çok güzel artmış maşallah..Selam kızlar bugün 12.günümdü 282,2 cıkmış değerim 10.günde 109,9 du
Canım bulantı iyidir darısı başımıza mi desem doğal hamis var en yakın arkadaşım ondada bulanti kese gordugu günden beri varmış çok kötü bisey keske bende olmasın diyor..canım sen ne zaman transfer olmuştum..Bende öyle diyordum ama vallahi vazgeçtim :) bide ben ne kadar korkakmışım ya belirti olsa da korkuyorum olmasa da. Anne olunca anlarsın dedikleri şey sanırım sürekli çocuğun için korkmak demekmiş. Son birkaç saattir çok iyiyim ama bulantı falan istemem artık tövbe boşver sen de isteme :)
Belirti olması ilkten güzel geldi ama sonrası feci.. Boşver varsın olmasın belirtimiz hamileliğimizin tadını çıkaralım canım. 26 Nisan da transfer oldumCanım bulantı iyidir darısı başımıza mi desem doğal hamis var en yakın arkadaşım ondada bulanti kese gordugu günden beri varmış çok kötü bisey keske bende olmasın diyor..canım sen ne zaman transfer olmuştum..
Her Dr faklı oluyor canım benim ki alttan bakıyor sigorta doktoruna gitmiştim o üstten bakmıştı herşeye alıştık artık bebeğimi sağlıklı sıhhatli kucağıma alayımda ne yaparlarsa yapsınlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?