nisanda tüp bebek yaptıracaklar buyrun umut olalım birbirimize

Kalp atışını duydum.cok şükür .Dr bırakabilirsin dedi .4.KUTU esrofem in yarısında bırakmış oldum.
biz daha kalp atışını duymadık, ondan devam ettiriyor demekki. bende 6+2yim. Haftaya doktor izinde olacak, dönüşümde bakalım dedi. Belki ondan sonra banada bıraktırır.

kılzar merhaba burasıdanış öğren gibi oldu benim için. dr çarşamba büyük ihitmal operasyon olur dedi. size soracam şey eşimle gitsek sadece başkasına ihtiyaç duyuluyor mu. bide özellikle yanımda götürmem gereken bişey yada dikkat etmem gereken bi şi var mı acaip korkuyorum.

Yumurta toplama olacak sanırım. Benim eşimle annem yanımdaydı ama sadece eşin olsa kafi. Operasyon 20 dk falan sürdü. 1 saat kadar dinlendikten sonra da taburcu oldum. Benim kanamam olmadı ama olan hastalar okudum. Yanında ped götürürsün. Rahat kıyafetler giy. Bende narkoz mide bulantısı yapmıştı, sende de olursa bulantı önleyici iğne yaptırabilirsin hemşirelere. Güzel geçer inşallah.

Canım sen nerdesin ya görünmüyorsun sanki yada ben görmedim

Canım sen nerdesin ya görünmüyorsun sanki yada ben görmedim
Sorma canım yaa belirtim yok diye üzülüp duruyordum 3 gündür bulantılarım başladı belirtisiz günlerimin kıymetini bilememişim. Kokulara hassasiyet başladı mutfağa giremiyorum. Dün eşim yemek yaptı sağolsun mutfak kapısı kapalı yaptırdım. Bugün de annem kendi evinde pişirip getiriyor. Gerçi hiç iştahım da yok bi tabak çorbayı bile bitiremiyorum. Bugün biraz daha iyiyim bi giriyim siteye dedim :) senin bebiş nası doğuştan savaşçı yeğenim :))

Bende hala bişey yok canım haftaya perşembe kontrole gidicez hala beklemedeyim malesef bende diyorum biraz midem bulansa anlasam hamile olduğumu ama Allah yardımcın olsun inşallah çok sürmez bulantıların

Bende hala bişey yok canım haftaya perşembe kontrole gidicez hala beklemedeyim malesef bende diyorum biraz midem bulansa anlasam hamile olduğumu ama Allah yardımcın olsun inşallah çok sürmez bulantıların
Bende öyle diyordum ama vallahi vazgeçtim :) bide ben ne kadar korkakmışım ya belirti olsa da korkuyorum olmasa da. Anne olunca anlarsın dedikleri şey sanırım sürekli çocuğun için korkmak demekmiş. Son birkaç saattir çok iyiyim ama bulantı falan istemem artık tövbe boşver sen de isteme :)

benim büyük ihtimal olmaz diğerinde de yoktu iğne olduğum hemşire tanıdığım hemde ebe olsa şimdiye olurdu dedi bende hep korku içindeyim elimde değil hem diyorum olmazsa yine allahtan hemde artık olsun istiyorum çok karışık duygular içindeyim bi mutluyum bir üzgün devreler yandı bende

Aynenn canım Allah affetsin ama ilki tutmayınca ölüyorum sandım üzüntümden, şimdi de tuttu her gün ölüp ölüp diriliyorum endişeden. Doğuma kadar da bu endişeler bizi bırakmazsa yandık ki ne yandık. Pazartesi kontrolüm var inş hayırlı haberler alırım perşembeye de sen alırsın

Benim diğeri 11 haftalık öldüğünü öğrendiğim için 12 haftaya kadar çok tedirginim birde iki hafta geriden geliyor demişti bir ay daha rahat yok bana ondan sonra da ikili testler falan bu endişeler bırakmaz bizi :) inşallah hepimizin sonuna kadar güzel devam eder herkes için hep dua ediyorum bizi bizden başka kimse anlamaz

Canım bulantı iyidir darısı başımıza mi desem doğal hamis var en yakın arkadaşım ondada bulanti kese gordugu günden beri varmış çok kötü bisey keske bende olmasın diyor..canım sen ne zaman transfer olmuştum..

Belirti olması ilkten güzel geldi ama sonrası feci.. Boşver varsın olmasın belirtimiz hamileliğimizin tadını çıkaralım canım. 26 Nisan da transfer oldum

Tabiki alttan bastırmak sıkıntı yaratmıyor bebeğe ama ben alttan istemiyorum herhangi bi enfeksiyon filan kaparim diye..Çünkü bana 12 haftalikken serklaj atilacağı için Bunlara dikkat etmeliyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…