- 2 Ekim 2014
- 8.630
- 6.513
- 248
- 37
Sen esrofem i bıraktın mi canım
canım ben ondan hiç kullanmadım..crinonr jel kullanıyorum coraspirin bide folio kullanıyorum..haftalık iğnem var pruloton....enox iğnem vardı onu bıraktırdı..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sen esrofem i bıraktın mi canım
çok teşekkür ederim canım...kan tahlilini bekle bence..bu şekilde kendini yıpratma..
Hayırlısı Can'ım artık olursa çok şükür olmazsa da rabbimdenAllah razi olsun canım. Üzülme hiç belli olmaz bazılarında idrar da gostermwyebiliyor. Hem negatif bile olsa üzülme hayırlı zaman değilmiş demekki.bende pco var ve hep tedavi ile her ay bekledim olmadı. Nasip bu aya ymis
Biliyorum Can'ım ya kurtluyum ya duramadım iki liralık olanlarla yaptım birde :) ama yine de bir umut işte kızımda 8. Gün çıkmamıştı 9. Gün çıkmıştı belki bunda çıkar diye umutlanmıştımDaha erken canım idrar için:)
En doğrusu o Can'ım ama işte gelde anlat macera arıyorum zorlaçok teşekkür ederim canım...kan tahlilini bekle bence..bu şekilde kendini yıpratma..
Biliyorum Can'ım ya kurtluyum ya duramadım iki liralık olanlarla yaptım birde :) ama yine de bir umut işte kızımda 8. Gün çıkmamıştı 9. Gün çıkmıştı belki bunda çıkar diye umutlanmıştım
10. Gün kanda büyük ihtimal çıkar tatlım ama çok Yüksek bir değer olmaz önemli olan çıkması zaten senin 5. Gün embriyosu muyduBende yapmak istiyorum ama zor tutuyorum kendimi. Büyük ihtimalle 10, gün kan testi yaptırırım
Hayırlı olsun canım hepimiz kucağımıza da alırız inşallah sende takvim yap artık ya
Kaç haftalık oldun
7 haftalığım şuan..inanır mısın hala korkuyorum...Allahıma hep dua ediyorum...nerden yapılıyordu dur yapayım..
10. Gün kanda büyük ihtimal çıkar tatlım ama çok Yüksek bir değer olmaz önemli olan çıkması zaten senin 5. Gün embriyosu muydu
Profil ayarlarından canım upuzun bir liste varya orada son adet tarihin yazıyor
zelibon o korku hiç geçmiyor ki canım bende haftaya gidicem kalp atışı daha yeni başlıyor gibiydi iki hafta geriden geliyor inşallah bende duyarım benim ilki 9haftalık kalbi durmuştu birde 11.haftada kontrolde öğrendik bu haftalar çok zor geçiyor benim için
Alhım korusun inşallah...hep yüzümüzü güldürsün...
inşallah duyarsın canım kuzuların kalp atışlarını..
Anneler bugün cuma bana da dua edermisinniz Haziranda 2. Denemeye baslayacagim
Hayirli cumalar kizlar dua eder dua beklerim pazartesi kesemizi gormustuk doktorum haftaya cuma kalp atislarini dinleriz dedi ben bu cuma yani bugunde gitmek istemistim gel demisti doktorumuz sonra dusunuyorumda ultrason zararli olabilirmis bebek icin merakta ediyirum gelisimi nasil belki kalp atisinida duyariz diye sizce ne yapmaliyim
Cuma gününün hürmetine Rabbim hepimizi sevindirsin kucağımızı boş bırakmasın inşallahkızlar kan verdim geldim saat 2 ,30 3 gibi cıkarmıs sonuc dua edin cok heyecanlandım
kızlar kan verdim geldim saat 2 ,30 3 gibi cıkarmıs sonuc dua edin cok heyecanlandım
Bir tane var teyzesi :) Rabbim ona can versin hayırlısıyla kucağıma alayım iki tanede hiç gözüm olmadı zaten
Takvim çıkmamış
arkadaşlar, bebeğinizin kalp atımını kaç haftalıkken duydunuz.alttan mı göbekten mı yapılı muayeneniz.