How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

nisanda tüp bebek yaptıracaklar buyrun umut olalım birbirimize

Allah razi olsun canım. Üzülme hiç belli olmaz bazılarında idrar da gostermwyebiliyor. Hem negatif bile olsa üzülme hayırlı zaman değilmiş demekki.bende pco var ve hep tedavi ile her ay bekledim olmadı. Nasip bu aya ymis
Hayırlısı Can'ım artık olursa çok şükür olmazsa da rabbimden
Daha erken canım idrar için:)
Biliyorum Can'ım ya kurtluyum ya duramadım iki liralık olanlarla yaptım birde :) ama yine de bir umut işte kızımda 8. Gün çıkmamıştı 9. Gün çıkmıştı belki bunda çıkar diye umutlanmıştım
çok teşekkür ederim canım...kan tahlilini bekle bence..bu şekilde kendini yıpratma..
En doğrusu o Can'ım ama işte gelde anlat macera arıyorum zorla :KK51:

Biliyorum Can'ım ya kurtluyum ya duramadım iki liralık olanlarla yaptım birde :) ama yine de bir umut işte kızımda 8. Gün çıkmamıştı 9. Gün çıkmıştı belki bunda çıkar diye umutlanmıştım

Bende yapmak istiyorum ama zor tutuyorum kendimi. Büyük ihtimalle 10, gün kan testi yaptırırım

Bende yapmak istiyorum ama zor tutuyorum kendimi. Büyük ihtimalle 10, gün kan testi yaptırırım
10. Gün kanda büyük ihtimal çıkar tatlım ama çok Yüksek bir değer olmaz önemli olan çıkması zaten senin 5. Gün embriyosu muydu

zelibon zelibon o korku hiç geçmiyor ki canım bende haftaya gidicem kalp atışı daha yeni başlıyor gibiydi iki hafta geriden geliyor inşallah bende duyarım benim ilki 9haftalık kalbi durmuştu birde 11.haftada kontrolde öğrendik bu haftalar çok zor geçiyor benim için

zelibon zelibon o korku hiç geçmiyor ki canım bende haftaya gidicem kalp atışı daha yeni başlıyor gibiydi iki hafta geriden geliyor inşallah bende duyarım benim ilki 9haftalık kalbi durmuştu birde 11.haftada kontrolde öğrendik bu haftalar çok zor geçiyor benim için

Alhım korusun inşallah...hep yüzümüzü güldürsün...
inşallah duyarsın canım kuzuların kalp atışlarını..

Hayirli cumalar kizlar dua eder dua beklerim pazartesi kesemizi gormustuk doktorum haftaya cuma kalp atislarini dinleriz dedi ben bu cuma yani bugunde gitmek istemistim gel demisti doktorumuz sonra dusunuyorumda ultrason zararli olabilirmis bebek icin merakta ediyirum gelisimi nasil belki kalp atisinida duyariz diye sizce ne yapmaliyim

Anneler bugün cuma bana da dua edermisinniz Haziranda 2. Denemeye baslayacagim

Hayirli cumalar kizlar dua eder dua beklerim pazartesi kesemizi gormustuk doktorum haftaya cuma kalp atislarini dinleriz dedi ben bu cuma yani bugunde gitmek istemistim gel demisti doktorumuz sonra dusunuyorumda ultrason zararli olabilirmis bebek icin merakta ediyirum gelisimi nasil belki kalp atisinida duyariz diye sizce ne yapmaliyim

kızlar kan verdim geldim saat 2 ,30 3 gibi cıkarmıs sonuc dua edin cok heyecanlandım
Cuma gününün hürmetine Rabbim hepimizi sevindirsin kucağımızı boş bırakmasın inşallah

Bir tane var teyzesi :) Rabbim ona can versin hayırlısıyla kucağıma alayım iki tanede hiç gözüm olmadı zaten
Takvim çıkmamış

ahh kuzucum..sağlıklı hayırlı olsunlarda tek çift farketmez...
son adet tarihimi yazdım değişiklikleri kaydet dedim ama olmamış yine..bilemedim..

Back