How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

nisanda tüp bebek yaptıracaklar buyrun umut olalım birbirimize

Aynı durumdayım canım. Ne bir ağrı ne bir sızı, gaz olmasına bile razıyım ama oda yok. Diğer aylara göre hatta fazla iyiyim. Bende olmadı mı acaba diye kendimi yiyorum. Sanki o iğneleri kullanan, transferi olan kişi ben değilmişim gibi hissediyorum.
Aynen cnm ya ben bir de pek dikkatte etmedim kızımı fln hep kucakladım kıyamadım o da Bebek sayılır daha tutmazsa aslında alakası yok ama içim içimi yicek artık acaba benim yüzümden mi diye aman bilmiyom valla sıkıntılı olan tek şey ruh Halim şu anda :) inşallah hayırlı haberler alırız cnm ya

Aynen cnm ya ben bir de pek dikkatte etmedim kızımı fln hep kucakladım kıyamadım o da Bebek sayılır daha tutmazsa aslında alakası yok ama içim içimi yicek artık acaba benim yüzümden mi diye aman bilmiyom valla sıkıntılı olan tek şey ruh Halim şu anda :) inşallah hayırlı haberler alırız cnm ya

Bende çok dikkat etmedim. Çünkü unutuyorum:) 3 gün istirahat ettim sonra işe döndüm. Hiç bir belirti olmayınca unutuyorum ters hareket yapıyorum, sonra bir an toparlıyorum kendimi ama artık nasip. Olacağı varsa öylede olur.

Moralinizi bozmayin canlar hiç belirti olmayıp tutanda çok İns Allahım hakinizda hayirlisi versin..Allahım sağlıklı hayırlı evlat versin karninizdaki minislerede kan can versin..

Bende çok dikkat etmedim. Çünkü unutuyorum:) 3 gün istirahat ettim sonra işe döndüm. Hiç bir belirti olmayınca unutuyorum ters hareket yapıyorum, sonra bir an toparlıyorum kendimi ama artık nasip. Olacağı varsa öylede olur.
Aynen nasip dua edelim bol bol
Moralinizi bozmayin canlar hiç belirti olmayıp tutanda çok İns Allahım hakinizda hayirlisi versin..Allahım sağlıklı hayırlı evlat versin karninizdaki minislerede kan can versin..
Amin cnm sende dua et senin duaların ne de güzel kabul olur şimdi :)

Birde bugünde yaptırsammı tekrardan yarın yaptırcam bi gün durup bi gün mü yapılıyo tahlil değer katlamışmı diye ha bu arada inanılmaz gaz var karnım davul gici şiş ve gergin sizdede böyle oldumu?

Birde bugünde yaptırsammı tekrardan yarın yaptırcam bi gün durup bi gün mü yapılıyo tahlil değer katlamışmı diye ha bu arada inanılmaz gaz var karnım davul gici şiş ve gergin sizdede böyle oldumu?
Canım bir gün bekle bir gün sonra yap gün aşırı ok rahat inş katlancak..

Kızlar bu esrofem i bıraktığını. Benim Dr görmeden telefondan bırak dedi .ama içime sinmedi

Günaydın kızlar hayırlı cumalar herkese zelibon zelibon sinca sinca maşallah kızlar ne güzel rabbim kucağınıza almayı da nasip etsin :) bende bugün uyanınca test yaptım negatif çıkı kafam güzel o yüzden :confused::KK14:

Günaydın kızlar hayırlı cumalar herkese zelibon zelibon sinca sinca maşallah kızlar ne güzel rabbim kucağınıza almayı da nasip etsin :) bende bugün uyanınca test yaptım negatif çıkı kafam güzel o yüzden :confused::KK14:

Allah razi olsun canım. Üzülme hiç belli olmaz bazılarında idrar da gostermwyebiliyor. Hem negatif bile olsa üzülme hayırlı zaman değilmiş demekki.bende pco var ve hep tedavi ile her ay bekledim olmadı. Nasip bu aya ymis

Kalp atışını duydum.cok şükür .Dr bırakabilirsin dedi .4.KUTU esrofem in yarısında bırakmış oldum.
Cnm hayırlı olsun
Kalp atışını duydum.cok şükür .Dr bırakabilirsin dedi .4.KUTU esrofem in yarısında bırakmış oldum. Cnm hayırlı olsun rabbim kucağına almayı nasip etsin inşallah kaç haftalisin bizde haftaya gidicex kalp atışı için nasipse

Back