• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

nisanda tüp bebek yaptıracaklar buyrun umut olalım birbirimize

Cunku yasım 21 ve ılk denemem dıye bı tane koydu canım sana opudan sonra transfer edıcekmı yoksa adetını bekleyıp bıdahakı aymı koyacak bana ole yaptı
oww daha çok gençsin canım.Bana daha bir şey demedi doktor.Diyet yapıyor musun dekort kullanırken?kilo aldın mı?

Kızlar kafamı çok kurcalayan bir konu var özellikle iki embriyo transfer eden arkadaşlardan fikir istiyorum. Ya da cesaretlendirilmek istiyorum diyelim :işsiz: Bu ay yumurta sayım fazla olduğu için embriyolarım donduruldu transferim haziran ayında olacak. Şimdi konu şu ki iki tane birinci kalite embriyomu birlikte dondurdu embriyolog iki tane koyarız şansın artar en azından dedi . Okuduğum kadarıyla çözülen embriyolar tekrar dondurulmuyor. Doktorumla konuştuğumda da tek embriyo koyma taraftarı olduğunu ikiz gebeliğin riskli olduğunu söyledi ve içime kurt düştü açıkçası. Eşim de tek koyduralım demeye başladı şimdi. Birinci kaliteler dışında iki tane de ikinci kalitem var dondurulmuş ve ben o kadar yediğim iğnelerden sonra tek bir embriyom bile boşa gitsin istemiyorum. Ne olur bana fikir verin:110:

Kızlar kafamı çok kurcalayan bir konu var özellikle iki embriyo transfer eden arkadaşlardan fikir istiyorum. Ya da cesaretlendirilmek istiyorum diyelim :işsiz: Bu ay yumurta sayım fazla olduğu için embriyolarım donduruldu transferim haziran ayında olacak. Şimdi konu şu ki iki tane birinci kalite embriyomu birlikte dondurdu embriyolog iki tane koyarız şansın artar en azından dedi . Okuduğum kadarıyla çözülen embriyolar tekrar dondurulmuyor. Doktorumla konuştuğumda da tek embriyo koyma taraftarı olduğunu ikiz gebeliğin riskli olduğunu söyledi ve içime kurt düştü açıkçası. Eşim de tek koyduralım demeye başladı şimdi. Birinci kaliteler dışında iki tane de ikinci kalitem var dondurulmuş ve ben o kadar yediğim iğnelerden sonra tek bir embriyom bile boşa gitsin istemiyorum. Ne olur bana fikir verin:110:
merhaba banada 2 embriyo konuldu.ama benim.durum mutlaka ikiz olur demedi.%70 tek %30 ihtimal ikiz verdi.bence 2 daha mantikli canim

2 koydur canım ikiz olma olasılığı %30 ki o kadar masraf yapacaksın tek embriyoya bırakma sakın şansını..

oww daha çok gençsin canım.Bana daha bir şey demedi doktor.Diyet yapıyor musun dekort kullanırken?kilo aldın mı?
Vala ben bırsuru ılac kullanıyorum bıtek o degıl kılo aldım gıbı hıssedıyorum herkeste aldın dıyo ama tartılmadım ben gunde ıkı tane kullanıyorum daha 15 gundur falan onceden tek alıyodum

Mavıyı bugun yaptım pembeyı dun bugunde 6. Gunum 5. Gun embrıyosu bakalım ıns vardır
hayırlısı diyelim artık bence giderek koyulaşır :) 5. gün embriyosu 7. gün idrarda çıkmaya başlarmış kan bile versen artık olur ama bence erkenden stresse girmeninde çok anlamı yok 10. gün 12. gün 14. gün baktırırsın herşey yolundaysa bir daha baktırmazsın. genelde kese görünene kadar 2 günde 1 bakıyorlar ilk keseden sonra 10 gün sonra bir çağırıyorlar kese dolumu boşmu diye şanslıysan o sırada kalp atışınıda ekrandan görürler . 10 gün sonra tekrar çapırırlar sesli kalp atışı için.

hayırlısı diyelim artık bence giderek koyulaşır :) 5. gün embriyosu 7. gün idrarda çıkmaya başlarmış kan bile versen artık olur ama bence erkenden stresse girmeninde çok anlamı yok 10. gün 12. gün 14. gün baktırırsın herşey yolundaysa bir daha baktırmazsın. genelde kese görünene kadar 2 günde 1 bakıyorlar ilk keseden sonra 10 gün sonra bir çağırıyorlar kese dolumu boşmu diye şanslıysan o sırada kalp atışınıda ekrandan görürler . 10 gün sonra tekrar çapırırlar sesli kalp atışı için.
Ilk hamılelıgımde ne guzel bole sıkıntılarım yoktu dırek gıttıgımde kalp atısını duymustum hıc bılmıyodum ıns olsunda onlarada katlanırım artık o streslere

çift di 1 tanesi A kaliteydi diğeri 1 tık daha düşükmüş. hangisi tuttu tabi bilemiyoruz :) şimdilik tek kalp atışı tek embriyo var. benim yaştan dolayı 2 tane koydular

Hayirlisi cnm rabbim kucagina almayi nasip etsin tamamina erdirsin ins hayirli evlat olur benim tek embriyo tek yumurta ikizi istemisimdir hep daha oncede umudum var acaba tek yumurta ikizi olma ihtimali varmi diye sordum cnm

Hayirlisi cnm rabbim kucagina almayi nasip etsin tamamina erdirsin ins hayirli evlat olur benim tek embriyo tek yumurta ikizi istemisimdir hep daha oncede umudum var acaba tek yumurta ikizi olma ihtimali varmi diye sordum cnm
4. gün ve hatta 5. gün embriyolarında tek yumurta ikizi olma ihtimali %2 yi geçmiyor ama 3, gün embriyolarında bu ihtimal %10 a kadar çıkıyor.
ben daha önceki dış gebelik geçiridğim hamileliğimde ikizdi ama tüpün ucunda kalmıştı az daha ilerlese rahime düşecekti ama şans işte. ikiz güzel olabilir en azından bir daha çocuk derdine düşmezdik. şimdi tek olacak hayırlısı buymuş diyorum. dondurulmuşumda yok. devlet hastanelerinde dondurmuyorlar

Back