nisanda tüp bebek yaptıracaklar buyrun umut olalım birbirimize

Hayatim 8. Gun bugun 2 gun sonra bu ikiye katlayacak .. test gunundede 3 e katlayacak sakinnnnn icinde kusku dusurmeeeee dua etttt rabbim devamini getirsinnnn duamdasinnn.. yrn ne olacak bakalim bende vericemmm:)

Evet ya ver bakalım senin kaç çıkacak, ben de merak ediyorum.. Test gününde 3 e mi katlanırmış?

Tamam, yarın yine kan vereceğim acile gidip artış var mı diye, çok arada bir değer çünkü... :KK43:
Canım niye moralini bozuyorsun benim 28 15.gün değerim bence canını sikma benim değerim pazartesi çok az yükselmişti ve ben onu adet oluyorum diye çok ağlamış tim hiç yataktan kalkmamıştım ona bağlıyorum moralini iyi tut

Canım niye moralini bozuyorsun benim 28 15.gün değerim bence canını sikma benim değerim pazartesi çok az yükselmişti ve ben onu adet oluyorum diye çok ağlamış tim hiç yataktan kalkmamıştım ona bağlıyorum moralini iyi tut

Haklısın aceleci davrandım aslında en mantıklısı 9. gün yaptırmak. 8. gün çünkü kana karışmaya başlıyormuş beta hcg. Allah hakkımızda hayırlısını versin..

Kizlar elhamdulillah benim test sonucumda pozitif rabbime binlerce kez sukurler olsun hamileyim hala inanamiyorum amca kendime gelebildim yazmak icin rabbim isteyen herkese nasip etsin
Tebrik ederimm canımm çok sevindim senin adına :)
Sağlıkla kucağına almakta nasip olur inşallah.

Kızlar değerim çıkmış bugün 8. gün 3. gün embiryosuydu 27 çıkmış değerim sizce nasıl bana düşük geldi :KK43:

Cnm gecen sene arkadasim tup bebek yaptirdi hatta biraz oncede kendisiyle konustum 8.gun degeri 21 cikmisti birde onun 5.gun embriyosuydu ve suan bebegi 1 aylik senin yanlis degilsem 3.gun embriyosu degerin gayette iyi hic kafana takma rabbime emanet et bebegini hamilesin hayirlisi olsun

Kızlar ben tekrar gittim bugün doktor yumurtalar oluşmuş çok güzel sadece biraz daha büyümesini beklicez dedi pazartesi tekrar çağırdı muayene olcam inşallah o zaman belli olcak eşimin ameliyatı Rabbim hayirlisini versin sürekli okuyorum güzel haber veren arkadaşlar var Rabbim sağlıklı bi şekilde kucaginiza almayı nasip etsin darısı bize inşallah

Cnm gecen sene arkadasim tup bebek yaptirdi hatta biraz oncede kendisiyle konustum 8.gun degeri 21 cikmisti birde onun 5.gun embriyosuydu ve suan bebegi 1 aylik senin yanlis degilsem 3.gun embriyosu degerin gayette iyi hic kafana takma rabbime emanet et bebegini hamilesin hayirlisi olsun

Nasıl moral oldu canım ya çok sağol, senin değerin kaç çıktı peki? Allah hayırlı uğurlu etsin :)

Harika bir değer 10. Günündü değil mi canım senin? İnşallah ben de 12. Günümde böyle yüksek değerleri görürüm..

Ins cnm benim bak soyle dusun aslinda bizim degerler ayni 3. Gun embriyosu 8. Gunde 11 gunluk olur 5.gun embriyosu 8.gunde 13 gunluk olur ki benim 10.cu gun yani bebegim 15 gunluk senin ise 11 gunluk cok normal degerin ayni yani hatta sevin mutlu ol 15.gune gelince yuksek degerler goruceksin ins cnm

Ins cnm benim bak soyle dusun aslinda bizim degerler ayni 3. Gun embriyosu 8. Gunde 11 gunluk olur 5.gun embriyosu 8.gunde 13 gunluk olur ki benim 10.cu gun yani bebegim 15 gunluk senin ise 11 gunluk cok normal degerin ayni yani hatta sevin mutlu ol 15.gune gelince yuksek degerler goruceksin ins cnm

Çok sevindim canım Allah kucağına almak nasip etsin. Darısı da biz bekleyenlere olsun. 4. Günüm bitti benim de. Belirtin oldu mu bisey hissettin mi. Neler yaptin bu süreçte

Merhaba kızlar yarın test günüm ve üç gündür adet Ağrısı bel ağrısı çekiyorum her an adet olacakmış gibi hissediyorum çok korkuyorum.

Back