nisanda tüp bebek yaptıracaklar buyrun umut olalım birbirimize

Arkadaşlar alakasız olacak ama burada hamilelik takviminiz nasıl ekrana yansıyor? Ben kendiminkini nasıl yapabilirim? Bilen varsa yardım edebilir mi?

İlk negatifimi aldığımda dünyam başıma yıkılmıştı. Tedaviye o kadar kesin gözüyle bakmışım ki 2 hafta elim karnımda hamile gibi dolaştım. Negatif denince sanki bebeğim vardı da düşük yapmışım gibi acı çektim. Senin durumunu o yüzden çok iyi anlıyorum.

Ama ikincisinde, ya hiç tutunmasın ya da tutunursa çok sağlıklı bir embriyo olsun diye çok yalvardım Allah'a. Şimdi çok şükür değerlerime göre çok sağlıklı ilerliyor gebeliğim. Lütfen sende umudunu yitirme. Veren rabbim sağlıklı versinde varsın ikincisinde versin.
canım ikinci transferin ne zaman yapıldı nekadar süre bekledin sen.

canım ikinci transferin ne zaman yapıldı nekadar süre bekledin sen.
Doktoruma kalsa negatif sonrası ilk adetle ikinciyi yapalım dedi. Ama ben neden tutunmadığını araştırmadan yaptırmak istemedim. Genetik tahlilleri yaptırdım 1 ayda sonucu çıktı temizdi. Onları beklerken Histeroskopi yaptırdım polip teşhis edilip alındı, hazır girmişken içeri rahim duvarına da çizik attırdım. Hepsi sonuçlanınca da transfer yaptırdım. Yani iki transferim arası 2 ay ara verilmiş oldu.

Doktoruma kalsa negatif sonrası ilk adetle ikinciyi yapalım dedi. Ama ben neden tutunmadığını araştırmadan yaptırmak istemedim. Genetik tahlilleri yaptırdım 1 ayda sonucu çıktı temizdi. Onları beklerken Histeroskopi yaptırdım polip teşhis edilip alındı, hazır girmişken içeri rahim duvarına da çizik attırdım. Hepsi sonuçlanınca da transfer yaptırdım. Yani iki transferim arası 2 ay ara verilmiş oldu.

anladım canım .banada test falan yaparız dedi neden olmadıgı ile ilgili.histo olmuştum ben şimdi yinemi olacagım 2.denemede.

anladım canım .banada test falan yaparız dedi neden olmadıgı ile ilgili.histo olmuştum ben şimdi yinemi olacagım 2.denemede.
Yakın zamanda olduysan ve ultrasonda görünen bir sıkıntı yoksa tekrar Histeroskopi yapmaz bence canim. Tahlil ister yüksek ihtimal.

Kızlar değerim çıkmış bugün 8. gün 3. gün embiryosuydu 27 çıkmış değerim sizce nasıl bana düşük geldi :KK43:

Ohhhh cok sukurrrrr ,carsidaydim eve geldim senin yorumunu okumak icin kac sayfa okudummmm cnm hayirli olsunnnnn, 8. Gune gore cok iyi 2 gun sonra 2 ye katlarrrr insallahhhh,, hayirli olsunnnnnnnn

kızlar bugün 14 .gün deperim düşmüş 19, 92 ye.doktorla görüştüm ilaçları bırak gebelik var ama sağlıklı değil dedi.ama ilacları bırakmak içimden gelmiyor..bir şans yükselmezmi .ne sevindim ne üzüldüm allah yardım etsin çok doluyum şuan

Canim oncelikle gercekten cok uzuldum.. hakkinda hayirlisi buymus insallah 2 .tutar .. kimyasal gebelik yasiyorsun deger dustuyse tekrar yukselmez ilaclari birak cnm ,once bebisin tutunmus sonra dusmus doktor 2.de dna hasar testi yapar.. benim de ilki 100 cikmisti 2.gun 68 e dusmustu , hem aglayip hem doktoruma sordum 2 tane koymustunuz acaba 1 dustu diyeri duruyormudur diye doktorum asla oyle olmaz dedi deger dusmezdi dedi..cnm cok uzucu biliyorum bende herkeze soylemistim .cok zor durum cok iyi anliyorum seni 1 kac gune kadar kanaman baslar ve et parcasi duser agrili bir sekilde.. cok gecmis olsun tekrarrr :((((

Bilmiyorum ki bana göre düşük gibi :KK43:

Hayatim 8. Gun bugun 2 gun sonra bu ikiye katlayacak .. test gunundede 3 e katlayacak sakinnnnn icinde kusku dusurmeeeee dua etttt rabbim devamini getirsinnnn duamdasinnn.. yrn ne olacak bakalim bende vericemmm:)

Back