- 14 Aralık 2015
- 639
- 336
- 33
- 39
Rapor almicaksan mantikli canim, ben iki asilama yaptirdim bosa zaman kaybiydiKizlar peki asilama yaptirmadan tüp bebek düşünmek mantikli mi 1 senedir 3 kez klomen kullandim olmadi
Aaa oylemii bende arzu hanima gitmeyi düşünüyordum bunu duymakta c9k.iyi geldi cnmBende Kayseri Memorial de arzu hanima yaptırdım. Sonuç pozitif
canım ikinci transferin ne zaman yapıldı nekadar süre bekledin sen.İlk negatifimi aldığımda dünyam başıma yıkılmıştı. Tedaviye o kadar kesin gözüyle bakmışım ki 2 hafta elim karnımda hamile gibi dolaştım. Negatif denince sanki bebeğim vardı da düşük yapmışım gibi acı çektim. Senin durumunu o yüzden çok iyi anlıyorum.
Ama ikincisinde, ya hiç tutunmasın ya da tutunursa çok sağlıklı bir embriyo olsun diye çok yalvardım Allah'a. Şimdi çok şükür değerlerime göre çok sağlıklı ilerliyor gebeliğim. Lütfen sende umudunu yitirme. Veren rabbim sağlıklı versinde varsın ikincisinde versin.
Yok cnm kayeerideyim burdaki memoriala gidicemHangi ildesin? Mesajları kaçırıyorum bazen bakabildiğim kadar cevaplamaya çalışıyorum eğer istanbuldaysan bahçeci tüp bebek merkezine git mutlaka
Bnm bi oğlum var rapor cikmaz dedi dr cocugun oldugu icinRapor almicaksan mantikli canim, ben iki asilama yaptirdim bosa zaman kaybiydi
İnşallah cnm.. doktora bu kadar mı dedim.. Sağ salim büyüsünler de yüzlerini seçebilelim inş... İnşaalah birbirlerinden hiç ayrılmazlar.. resmen mucize..oyy oyy canım maşallah...benimkilerde altlı üstlüydükalp atışlarınıda duymak nasip olsun inşallah..
Doktoruma kalsa negatif sonrası ilk adetle ikinciyi yapalım dedi. Ama ben neden tutunmadığını araştırmadan yaptırmak istemedim. Genetik tahlilleri yaptırdım 1 ayda sonucu çıktı temizdi. Onları beklerken Histeroskopi yaptırdım polip teşhis edilip alındı, hazır girmişken içeri rahim duvarına da çizik attırdım. Hepsi sonuçlanınca da transfer yaptırdım. Yani iki transferim arası 2 ay ara verilmiş oldu.canım ikinci transferin ne zaman yapıldı nekadar süre bekledin sen.
Doktoruma kalsa negatif sonrası ilk adetle ikinciyi yapalım dedi. Ama ben neden tutunmadığını araştırmadan yaptırmak istemedim. Genetik tahlilleri yaptırdım 1 ayda sonucu çıktı temizdi. Onları beklerken Histeroskopi yaptırdım polip teşhis edilip alındı, hazır girmişken içeri rahim duvarına da çizik attırdım. Hepsi sonuçlanınca da transfer yaptırdım. Yani iki transferim arası 2 ay ara verilmiş oldu.
Yakın zamanda olduysan ve ultrasonda görünen bir sıkıntı yoksa tekrar Histeroskopi yapmaz bence canim. Tahlil ister yüksek ihtimal.anladım canım .banada test falan yaparız dedi neden olmadıgı ile ilgili.histo olmuştum ben şimdi yinemi olacagım 2.denemede.
Canım takibimdesin aklım sende :)
bugün 8.günün değil mi? Test falan yaptın mı hiç bu yakınlarda
Hadi hayırlısı canım bu geceyi bol dualı geçirelim o zaman :)Ay canim cok tesekkurler,cok dusuncelisin.. yarin igne icin gittigimde kan vermeyi dusunuyorum.. hayirlisi bakalim
Kızlar değerim çıkmış bugün 8. gün 3. gün embiryosuydu 27 çıkmış değerim sizce nasıl bana düşük geldi
Hadi hayırlısı canım bu geceyi bol dualı geçirelim o zaman :)
cnm noldu senin değerin... kesin belli oldu mu?İnşallah Hayırlısı Allahtan
Ohhhh cok sukurrrrr ,carsidaydim eve geldim senin yorumunu okumak icin kac sayfa okudummmm cnm hayirli olsunnnnn, 8. Gune gore cok iyi 2 gun sonra 2 ye katlarrrr insallahhhh,, hayirli olsunnnnnnnn
Dua et cnm.. inşallah yükselir.. pozitif ol.. Allah büyük..Bilmiyorum ki bana göre düşük gibi
kızlar bugün 14 .gün deperim düşmüş 19, 92 ye.doktorla görüştüm ilaçları bırak gebelik var ama sağlıklı değil dedi.ama ilacları bırakmak içimden gelmiyor..bir şans yükselmezmi .ne sevindim ne üzüldüm allah yardım etsin çok doluyum şuan
67 ye yukseldicnm noldu senin değerin... kesin belli oldu mu?
Bilmiyorum ki bana göre düşük gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?