nisanda tüp bebek yaptıracaklar buyrun umut olalım birbirimize

Kixlar doktor bana transfer yapilinca utrogrstondan sonra tampon kullan dedi daha iyi olur cikmaz diye ama iliskidenyasak zaararli olmaskn tampon kullanan varmi acab boyle
İlk defa senden duyuyorum böyle birşey canım. Bana çok saçma geldi. Neden dersen transfer yapabilmek için, rahim spekulum ile açılır ve embriyo bırakılınca spekulum çıkartılıp rahim tekrar kapanır. İçeri girebilmek için aletle açılan bir rahim hemen embriyoyu dışarı atmaz. Ayrıca embriyo hücre kıvamında, yer çekimine yenik düşecek birşey değil ki. En önemlisi de rahim duvarına tutunmamış ve tampon ağzına kadar gelmiş bir emriyoyu içerde tutmaya çalışsak ne olur çalışmasak ne olur.

kızlar bugün 14 .gün deperim düşmüş 19, 92 ye.doktorla görüştüm ilaçları bırak gebelik var ama sağlıklı değil dedi.ama ilacları bırakmak içimden gelmiyor..bir şans yükselmezmi .ne sevindim ne üzüldüm allah yardım etsin çok doluyum şuan

bu aşamada doktoru dinlemesin canım..umudunu kaybetme..aileler anlayışla karşılayacaktır..

cnm sen yanlis anladin galiba tampon embriyo iicin degil utrogestron kullanicam gunde 3 defa ikiser tane onlari kullandiktan sonra tampon kullan dedi

Kızlar değerim çıkmış bugün 8. gün 3. gün embiryosuydu 27 çıkmış değerim sizce nasıl bana düşük geldi

cnm sen yanlis anladin galiba tampon embriyo iicin degil utrogestron kullanicam gunde 3 defa ikiser tane onlari kullandiktan sonra tampon kullan dedi
Ay çok özür dilerim canım utrogestron kelimesini Nasıl becerdiysem ultrason diye okumuşum :))

Doktorda hakkını helal eder inşallah ağzıma geleni yazmışım :) doktorun ne diyorsa onu dinle sen canım :)

Kızlar değerim çıkmış bugün 8. gün 3. gün embiryosuydu 27 çıkmış değerim sizce nasıl bana düşük geldi
Canım hiçte düşük değil bence yaa
Sonuçta 3.gün embriyosu bu, en az 3 gün gelişimi sürse 4 günde duvara yerleşip beta hcg üretmeye başlasa ancak 27 olur yani. Nolur moralini yüksek tutmaya çalış. Sana tutunmaya çalışıyor şuan ona yardımcı ol lütfen.

Tamam, yarın yine kan vereceğim acile gidip artış var mı diye, çok arada bir değer çünkü...

Caniiimmm..inan cok sevindim.hayirli olsun.ozellikle takip ediyordum seni cunku sizde de sorun erkek kaynakli sanirim.bizde de öyle.umit oldun bana.sagi hareket morfoloji nasildi sizde?

İlk negatifimi aldığımda dünyam başıma yıkılmıştı. Tedaviye o kadar kesin gözüyle bakmışım ki 2 hafta elim karnımda hamile gibi dolaştım. Negatif denince sanki bebeğim vardı da düşük yapmışım gibi acı çektim. Senin durumunu o yüzden çok iyi anlıyorum.

Ama ikincisinde, ya hiç tutunmasın ya da tutunursa çok sağlıklı bir embriyo olsun diye çok yalvardım Allah'a. Şimdi çok şükür değerlerime göre çok sağlıklı ilerliyor gebeliğim. Lütfen sende umudunu yitirme. Veren rabbim sağlıklı versinde varsın ikincisinde versin.

çok sağol canım yorumun destegin için evet bende pazartesiden beri elim karnımda onu seviyorum tutunsun diye hep konusuyorum hala bile öyleyim..üzülemiyorum bu sefer aglamayacagım dedim kendime bakallım eve gidince ne olucak.inş.daha sağlıklısını verir rabbim inş.duadan başka yapacak birşey yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…