nisanda tüp bebek yaptıracaklar buyrun umut olalım birbirimize

Sağol tatlım. Verdi. 1.gün ve 5.gün vurdum yani bugün. Protestan kalçadan kesti. Diğerlerine devAm. Sence 4.gün beta10.11 değeri ignelerden mi??

Valla canım benim de 4. Günden beri idrarda ikinci çizgim çıkıyor ama ilaca bağlıyorum ben çünkü mümkün değil gibi hemen çıkması. Sen doktora sordun mu peki bu Değeri ?

Ya kızlar bir fincn nedcfe içsem nolur 2 gündür beynim uyuştu. Sigaram yok alkolüm yok bi kahvem var :)
Benim icin de cay vazgecilmez, icmedigim gun basim agrirdi. Ama simdi vicdan yapip icemiyorum acik cay bile. Bana kahveye asla, caya acik ve az miktar icebilirsin demislerdi yine de icmedim. Kafein kotu etkiliyomus

Kızlarrr ben bugün çok düştüm moral olarak. Çok korkuyorum yine negatif olacak diye. Bu 3. Denemem sadece rezerv azlığı problemimiz var. 5.gün embriyosu tek embriyo transfer edildi. Bugün transferden sonra 2. Günüm. Hiç bişey hissetmiyorum. Yine olmadı gibi geliyo sanki :KK42:

umutsuzluğa kapılma..daha çok yeni hemen ne hissedebilirsinki...Rabbim ol derse olur unutma..bol bol dua et..ve pozitif ol...

Yadee Yadee çok geçmiş olsun hemde hayırlı olsun....bu arada arkadaşlar size değerlerini söylemiştim hatirliyorsaniz bugün de yine test yaptırdım ve değerim 2ye katlama 14 olan değer bugün 28 çıktı doktor ilaç verdi tekrar cuma test yaptıracağım yine

Cnm hadi hayirlisi ins hamilesindir rabbim yuzunu guldursun hayal kirikligini sevince donustursun ins

Kızlarrr ben bugün çok düştüm moral olarak. Çok korkuyorum yine negatif olacak diye. Bu 3. Denemem sadece rezerv azlığı problemimiz var. 5.gün embriyosu tek embriyo transfer edildi. Bugün transferden sonra 2. Günüm. Hiç bişey hissetmiyorum. Yine olmadı gibi geliyo sanki :KK42:

Daha cok eeken ama bende hic bisi hissetmiyordum sadece hareketsizlikten kabiz olmustum onuda yuruyusle bazi seylerler atlattik sukur tam 3.gun ttansfer saatinde batma hissi oldu az bisi bugun 7 gun ve pek bisi hissetmiyorum belirti yok yani takilma hayirlisi olur ins

demir6133 demir6133 sağol tatlım. Inşallah sende artık kesin bir sonuç alırsın.

Valla canım benim de 4. Günden beri idrarda ikinci çizgim çıkıyor ama ilaca bağlıyorum ben çünkü mümkün değil gibi hemen çıkması. Sen doktora sordun mu peki bu Değeri ?

Bana da imkansız geldi. Hata yaşadıklarımdan dolayı ilaclari biraksam mi dedim. Biz neler gördüm dedi hoca devAm et yarın tekrar bakılacak dedi. Yarın beta isterim 6.günüm sonuçta..

çok çok saol canım..benim 2. gün embriyosu..2 tane minnoş transfer edildi..ilk testimi 11. gün yaptık 170..2 gün sonra 266 oldu..sonraki 2 günde 649 oldu..

demekki bu değer tam ipucu vermiyor ikiz için bende 9. gün 285 12. gün 955'i gördüm ama bir kesemiz göründü 2 transfer edilmişti... hoş dr değişebelir sonradan gelişebilir dedi ama ya nasip ve buna da binlerce şükür...

demekki bu değer tam ipucu vermiyor ikiz için bende 9. gün 285 12. gün 955'i gördüm ama bir kesemiz göründü 2 transfer edilmişti... hoş dr değişebelir sonradan gelişebilir dedi ama ya nasip ve buna da binlerce şükür...

aynen öyle beta değerine bakıp kesin birşey söylemek mümkün değil..benimkide değişebilir sonradan...sağlıklı hayırlı evlat olsunda tek çift farketmez..

aynen Allah isteyen herkese biri hayırlı ve saglıklı şekilde nasip etsin ikincisi hediye lütüf :KK19:Allah kucagımıza almayı nasip etsin zelibon zelibon seninkileri de benimki(leri)de korusun..

aynen Allah isteyen herkese biri hayırlı ve saglıklı şekilde nasip etsin ikincisi hediye lütüf :KK19:Allah kucagımıza almayı nasip etsin zelibon zelibon seninkileri de benimki(leri)de korusun..

amin canım aminn inşallah..kalp atışlarını duysak dahada rahatlıcaz inşallah..benim günüm 17 mayıs..senin nezaman..

Back