nisanda tüp bebek yaptıracaklar buyrun umut olalım birbirimize

canim.geçmiş olsun çok bendede oldu ama yatacak kadar değil.inanilmaz sisti karnim ve kabiz oldum sendede öyle oldumu?? Sivi hala geçmedi tam bendede

Yok kabiz olmadım. Sadece Nefes almada zorlaninca bana sıvı yüklendi. Şükür atim.
Sonda takıldı dünden beri her iki saate doluyor. Şişkinlik vardı ve karnım serti

çok gecmiş olsun, Allaha emanet bu hallerimiz.. sıvı birikmesi dediği şey nasıl bişey? nasıl anlaşılıyor yani?

Ben nefes alamadım. Göğüs altı batma oldu duracak gibi değildi. Doktoruma haber edince hemen acile git dedi. Gider gitmez beni ankara ya sevk ettiler. Yoğum bakımda kaldım gece. İnşallah bebekler benimle hala ..

Teşekkür ederim canım darısı başına inşallahhh
Yalnız adet gecikmesi henüz olmadan test yapılacaksa "erken gebelik testi" yapılmasını öneririm. 5 TL ilk olan küçük testler gecikme olmadan pek sonuç vermiyor. Hamile olduğumuz halde negatif gösterip moral bozuyor. Ben mesela 20 TL ilk Predictor Early adında bi test kullandım.
Hmm anladım canım inş şu gunler bı gecse bende alırımda daha transferden sonra 1. Gundeym

Yadee Yadee canim cok cok gecmis olsun insallah tekrar yasamazsin,acaba cok yattin o yuzden mi oldu yuruyus filan yap birde bol su ic, veeeeee tebrikkk ederimmmmm degerin cok guzellll,Rabbim tamamina erdirsin insallahhhhhh

Merhaba idrar testlerinin hepsi aynı sanıyordum ilk defa duyuyorum bunuda, ben test yaptım bugün negatif çıktı o ucuz olanlardan
İki tipi var biri normal gebelik testi diğeri de erken gebelik testi diye geçiyor. Benimkinin üstünde "adet gününden 6 gün öncesine kadar sonuç verir" yazıyor. Eğer senin de adet gününe daha varsa bence hiç moralini bozma, hatta imkanın varsa birde erken gebelik testi alıp yap bakalım inşallah sonuç pozitif çıkar

İki tipi var biri normal gebelik testi diğeri de erken gebelik testi diye geçiyor. Benimkinin üstünde "adet gününden 6 gün öncesine kadar sonuç verir" yazıyor. Eğer senin de adet gününe daha varsa bence hiç moralini bozma, hatta imkanın varsa birde erken gebelik testi alıp yap bakalım inşallah sonuç pozitif çıkar
İnşallah canım heycanlanmaya başladım tekrar bugün alabilirsem deneyecem, cumayada az kaldı kan vermeye yani birde benm eşim erken yaptırmaya biraz karşı gizli yapıyorum o yüzden.

Yadee Yadee canim cok cok gecmis olsun insallah tekrar yasamazsin,acaba cok yattin o yuzden mi oldu yuruyus filan yap birde bol su ic, veeeeee tebrikkk ederimmmmm degerin cok guzellll,Rabbim tamamina erdirsin insallahhhhhh

Yok yatmadim öyle sürekli. Evin içinde yürüyüş yapıyordum. Yemek yapıp işimi gördüm az da olsa. Hiç kabiz da olmadım. Herşey çok iyi gidiyordu. Tbrk için sağol da daha çok erken Bugün daha 8.gün yumurta toplayali. Yani transferin 5.günü..ama yine de bir umut

İnşallah canım heycanlanmaya başladım tekrar bugün alabilirsem deneyecem, cumayada az kaldı kan vermeye yani birde benm eşim erken yaptırmaya biraz karşı gizli yapıyorum o yüzden.
Benim bir önceki transferim maalesef tutmadı. Deli gibi test gününe kadar hiç baktırmadım. Test günü direk kliniğe gittim ve doktorumdan öğrendim sonucu. Resmen dünya başıma yıkıldı şoka girdim günlerce gözümün yaşı dinmedi.

Bu transferimde kendimi en baştan negatife hazırladım ve testi de negatifi göriyim yavaş yavaş sona hazırlanıyım diye yaptım. Erkekler biraz zor anlar o duyguyu. Yine de sen bilirsin ama tutmuşsa da tutmamışsa da test gününden önce bilgi sahibi olmanın bize daha faydası olduğunu düşünüyorum.

Kızlar günaydın transferimin 6.ve 8.günü idrar testi yapmıştım cok net tek çizgi vardı bugun transferimin 9.günü sabah test yaptım resimde ki gibi cok hafif Bi ikinci çizgi var gibi sizce Nasıl daha mı koyu olması gerekirdi sevineyim mi üzüleyim mi bilemedim sizde Bi bakabilir misiniz

Hamilesin canım tebrik ederim hemen git kan ver :)

İki tane canımmm çok şükür Allah ıma senin keseleri ölçtü mü benim bu doktor ölçmedi ama haftanla uyumlu dedi ilk hamileliğimde ölçmüştüler

hayırlı olsun canım..banada birşey demedi..hatta sordum kaç haftalık diye sen 4-5 haftalık gibi düşün dedi..Allahım sağ salim sağlıkla hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah...

Yok yatmadim öyle sürekli. Evin içinde yürüyüş yapıyordum. Yemek yapıp işimi gördüm az da olsa. Hiç kabiz da olmadım. Herşey çok iyi gidiyordu. Tbrk için sağol da daha çok erken Bugün daha 8.gün yumurta toplayali. Yani transferin 5.günü..ama yine de bir umut

Canım çok geçmiş olsun ya doktor sana transferden sonra choriomon vermedi mi?

Canım çok geçmiş olsun ya doktor sana transferden sonra choriomon vermedi mi?

Sağol tatlım. Verdi. 1.gün ve 5.gün vurdum yani bugün. Protestan kalçadan kesti. Diğerlerine devAm. Sence 4.gün beta10.11 değeri ignelerden mi??

Kızlarrr ben bugün çok düştüm moral olarak. Çok korkuyorum yine negatif olacak diye. Bu 3. Denemem sadece rezerv azlığı problemimiz var. 5.gün embriyosu tek embriyo transfer edildi. Bugün transferden sonra 2. Günüm. Hiç bişey hissetmiyorum. Yine olmadı gibi geliyo sanki :KK42:

Kızlarrr ben bugün çok düştüm moral olarak. Çok korkuyorum yine negatif olacak diye. Bu 3. Denemem sadece rezerv azlığı problemimiz var. 5.gün embriyosu tek embriyo transfer edildi. Bugün transferden sonra 2. Günüm. Hiç bişey hissetmiyorum. Yine olmadı gibi geliyo sanki :KK42:
Olumsuz düşünme ben de çok olumsuzluk yaşadım hala daha bi Kösem alışma bırakır gider diyor ama ani yasa ben artık öyle yapacam olursa da olmasa da Allahtan

Back