nisanda tüp bebek yaptıracaklar buyrun umut olalım birbirimize

doktorun ne dedı peki canım normal mı değer 11. gun 42

Beklemedeyim canın yarın tekrar kan vericem muayene edecek çok umutlu değilim 4.denemem herşeye alışıyor insan 3.denememde 11haftalıkken kürtaj oldum 9.hafta kalbi durmuş bu son şansım gibi bişey

Tek embriyo nu transfer yapıldı yarın büyük gün Rabbim bizimde yüzümuzu guldursun inşallah ben cesaret edip yaptiramadim kan tahlili

Çift canım ama tek kese var allah hepimize versin inşallah tutmasına sevinemiyorum bile 9 12. Haftalar riskli zaten değerimde düşük mucizeye kaldı işim

Transferimin 13. Günü ve idrar testinde tek cizgi Kanda cuma günü bakılacak umudum kırıldı resmen, benim gibi olan var mı yada hiç duydunuz mu ?

Selam kizlar. Dün sabah fenalaştım sıvı birikmesi olmuş. Nefes darlığı ile hastaneye yatim. Doktorum ilaçlara devAm dedi.. Bu arada beta 10.11 çıktı 4.günümde.. Taburcu oluyorum ama hergün kontrol le gidecek misim

Selam kizlar. Dün sabah fenalaştım sıvı birikmesi olmuş. Nefes darlığı ile hastaneye yatim. Doktorum ilaçlara devAm dedi.. Bu arada beta 10.11 çıktı 4.günümde.. Taburcu oluyorum ama hergün kontrol le gidecek misim

çok geçmiş olsun canım..hemen ara doktorunu sor bakalım nelere dikkat etmen gerekir..betan bile güzel çıkmış 4. güne göre..inşallah pozitifi görücen canım..az kaldı..kendine çok dikkat et.

kızlar günaydın..çok kısa birşey sorucam..saçlarım gür kestirmek istiyorum..Rabbim bana şuan çok güzel 2 küçük mucize verdi..kalp atışlarını 17 mayısta duyacağız..:nazar::nazar:bu hafta sonu saçlarımı kestirmek istiyorum..internetten baktım batıl inanç diyorlar..boyatmak sakıncalıymış..sizce kestirsem mi??

çok geçmiş olsun canım..hemen ara doktorunu sor bakalım nelere dikkat etmen gerekir..betan bile güzel çıkmış 4. güne göre..inşallah pozitifi görücen canım..az kaldı..kendine çok dikkat et.

Allah razı olsun. Doktoru hemen aradim zaten fenalasinca ,beni sevk etti hastaneye. Onun kontrollü altındayım

canım seni dinleyip eşimle dayanamadık ve acile gidip kan verdim :)
Sonucu şimdi çıktı 82,7 :)

11 gün önce vurulan iğnenin etkisi bu kadar yüksek bi rakam olmaz değil mi? Ay ben şimdi hamile miyim yaaa inanamıyorumm :)
Canım hayırlı olsun rabbım tamamını erdırsın ıns benımde 5. Gun embrıyosu ıns cesaret edebılırsem bende o zamanlar yaparım

Dua et cnm Rabbim çok büyük kaçıncı denemen olmazsa o haftaları yatarak gecirirsin

4.denemem canım yatmakla hiç alakası yok büyük ihtimal kan pıhtılaşması oldu o zaman genetik testte gönderdik ama canlı hücre kalmadığı için bakılamamış şimdi kan sulandırıcı iğne kullanıyorum

kızlar günaydın..çok kısa birşey sorucam..saçlarım gür kestirmek istiyorum..Rabbim bana şuan çok güzel 2 küçük mucize verdi..kalp atışlarını 17 mayısta duyacağız..:nazar::nazar:bu hafta sonu saçlarımı kestirmek istiyorum..internetten baktım batıl inanç diyorlar..boyatmak sakıncalıymış..sizce kestirsem mi??
Bende merak ettım kızbu soruyu hamıle kalırsam eger soracaktım sen benden once sordun :)

Transferimin 13. Günü ve idrar testinde tek cizgi Kanda cuma günü bakılacak umudum kırıldı resmen, benim gibi olan var mı yada hiç duydunuz mu ?
neden cumayı beklıyorsun kan testı ıcın normalde 11-12gunde kan testı verılıyor. ben bu sıtede okumustum ıdrar testınde negatıf cıkmıs gıtmıs aynı anda test vermıs kan testı 120cıkmıs kan degerı hamıleymıs. olabılyıor yanı

neden cumayı beklıyorsun kan testı ıcın normalde 11-12gunde kan testı verılıyor. ben bu sıtede okumustum ıdrar testınde negatıf cıkmıs gıtmıs aynı anda test vermıs kan testı 120cıkmıs kan degerı hamıleymıs. olabılyıor yanı
İnşallah dediğin gibi olur bana transferden sonra 6 mayıs dendi test günü o yüzden bekliyorum hergün iğne olduğum hemşirede öyle dedi 10. Gün belli olur dedi ama ben cesaret edemediğimden tam gününü bekliyorum

Canım hayırlı olsun rabbım tamamını erdırsın ıns benımde 5. Gun embrıyosu ıns cesaret edebılırsem bende o zamanlar yaparım
Teşekkür ederim canım darısı başına inşallahhh
Yalnız adet gecikmesi henüz olmadan test yapılacaksa "erken gebelik testi" yapılmasını öneririm. 5 TL ilk olan küçük testler gecikme olmadan pek sonuç vermiyor. Hamile olduğumuz halde negatif gösterip moral bozuyor. Ben mesela 20 TL ilk Predictor Early adında bi test kullandım.

çok gecmiş olsun, Allaha emanet bu hallerimiz.. sıvı birikmesi dediği şey nasıl bişey? nasıl anlaşılıyor yani?

canim.geçmiş olsun çok bendede oldu ama yatacak kadar değil.inanilmaz sisti karnim ve kabiz oldum sendede öyle oldumu?? Sivi hala geçmedi tam bendede

Bem ilk cocugumu dogurmadan bir hafta once kisacik kestirmistim,yok omru kisalir filan demislerdi banada ama batil inanc cnm bencede

Teşekkür ederim canım darısı başına inşallahhh
Yalnız adet gecikmesi henüz olmadan test yapılacaksa "erken gebelik testi" yapılmasını öneririm. 5 TL ilk olan küçük testler gecikme olmadan pek sonuç vermiyor. Hamile olduğumuz halde negatif gösterip moral bozuyor. Ben mesela 20 TL ilk Predictor Early adında bi test kullandım.
Merhaba idrar testlerinin hepsi aynı sanıyordum ilk defa duyuyorum bunuda, ben test yaptım bugün negatif çıktı o ucuz olanlardan

Back