nisanda tüp bebek yaptıracaklar buyrun umut olalım birbirimize

Canniiim test günümüzee coook az kaldii. Ayni durumdayiz amma bende tık yok vallah. Hic bir belirti hiss etmiyoruum. Aksamlar biraz cok az sanci oda dun. Amma ayni senim gibi yalnizca sancim transferden sonra 3cu gun oldu. Hadi bakaliim inşallah cuma günü bu mübarek günde seviniriz canim. Bu forumm hakkaten cok uğurlu:KK200:

Ins cnm bide dunden beri basimda bi agirlik var agriyoda diyemem basim ama agirlik var sebebini bilemedigim bugun birazda belim agridi az kaldi test gunune modum dusuyo galiba :(

Canim bak bizim icin moral cok onemli,lutfen moralini yuksek tut ..kötu dusunme kotu dusunup kotu cagirma hep iyi dusun dua et,cok okudum ben burda topiklerde, idralde cikmayip kanda cikan hatta bazilari elimde olsun hatira kalsin diye idral testini 1 ay sonra yapip oyle cikanlari bile okudum.. hakknda hayirlisi olsun canim dualarim seninle yarin gel mujdeli haberi ver emi
Çok sagol tatlım elimden geldigince kotu dusunmemeye calisiyorum bu guzel dusuncelerin icinde tekrar teşşekur ederim canım benim

Bilmiyorum ki haftaya gitcem kontrole. Kandan belli olur mu ki 2 gun once 701 di bugun 1780 olmus
Canım Beta hcg 500-1.000 arası vajinal ultrasonla, 5.000 den yukarıysa karından ultrasonla görülebiliyormuş.

Senin değere göre vajinal ultrason ile yüksek ihtimal görülür. Hayır haberler alırsın inş :)

Daha cok eeken ama bende hic bisi hissetmiyordum sadece hareketsizlikten kabiz olmustum onuda yuruyusle bazi seylerler atlattik sukur tam 3.gun ttansfer saatinde batma hissi oldu az bisi bugun 7 gun ve pek bisi hissetmiyorum belirti yok yani takilma hayirlisi olur ins

Batmalar bende de çok sık oluyor bacak bacak üstüne attığımda yada çok ayakta kaldığımda. İnşallah olsunda ben batmaya krampa razıyım :anne:

kızlarr bugünkü test sonucum 26,06 artış olmuş şükür ama değer düşük bakalım doktorum arayacak onu bekliyorum.inş sağlıklı bir şekilde dahada artar dua edin ne olur

Kacinci gun kan testi 26 ? Eger atir varsa 2 ye katliyorsa demekki hamilelik var ancak kana yavas yavas etki ediyordur ,tebrikler bu arada :)

kızlarr bugünkü test sonucum 26,06 artış olmuş şükür ama değer düşük bakalım doktorum arayacak onu bekliyorum.inş sağlıklı bir şekilde dahada artar dua edin ne olur
İlk değerin neydi canim merak ettim benimde bugün 15.günüm ve değerim 28 hayırlısı artik kanaman var mi

Back