Benim bugun 5. Gunum canim bende 8. Veya 9. Gun kan vermeyi dusunuyorum bence cikar hayirli uaberlerini bekliyorumBenim bugun transferden sonra 9. Gunum. 3. Gun embriyosuydu. Asiri derecede adet agrim var ama olamiyorum. Kan versem cikar mi acaba bugun
Aynı şekilde Can'ım göbekten hibor die kan sulandırıcı vuruyorum oda yakıyor ama progestan mahvetti beni iki günde Bi vuruyorum bende
Kizlar bugün ölü oldum çok agrim var sizdede öyle oldümü??
Acilde verirsen yarım saate çıkar bana 1.3 saat dediler ama 45 dk felan cikti
canım senin daha çok erken değilmi testine daha vardı bence hamilesinArkadaşlar sonucum 10.1 yani pozitif ama düşük ilaçların etkisi olabilir diye düşünüyorum böyle düşük olup sonradan artan var mı acaba
Ben hep orda yaptırdım testlerimı bilemedim şimdi bakalım 2 gün sonra ne cikacakCanım ben acile bir kere kan verdim sonuç yanlış çıktı düşük yapıyorum sanmıştık senin de öyle olmasın
İnşallah yani eğer geç tutunmus sa yani 3. gün felan o zaman daha erken olmuş oluyor bilmiyorum yaaaa hayırlısı neyse o olsun ama bana sanki olmamış gibi geldicanım senin daha çok erken değilmi testine daha vardı bence hamilesin
Kaderdaşlarim bende hayirlisiyla transferimi oldum 3.gun emriosu 2 tane transfer ettiler ,biri 1.kalite 10 hucrelu diyeri 9 rabbim hakkimizda ne hayirliysa onu versin insallah 10 mayis tahlil tarihim,gun saymaya bende basladim :)
Ben yatmadim elimden geldiği kadar yattım ama sürekli yemeğim yatağıma gelir derece değil hatta 3.gün çamaşır astım topladım bulsiklarimi makineye yerleştirdim gibi dikkat ettim ama yaptimdaKızlar bir şey sorucam. Siz transferden sonra surekli yattinizmi? Ben dün oldum, yemek bile yatagima geliyor. Ha birde karnimda qaz var cok. İnşallah bebişlerim tutunur bana
birde canim cok ozur dilerim kaka yaparken cok zorlaniyorum. Bebislerime bir sey olurmu?Ben yatmadim elimden geldiği kadar yattım ama sürekli yemeğim yatağıma gelir derece değil hatta 3.gün çamaşır astım topladım bulsiklarimi makineye yerleştirdim gibi dikkat ettim ama yaptimda
Sabahları ballı ılık şerbet iç aç karnına rahat lavaboya cikarsin kabizlik olmamaya dikkat etB
birde canim cok ozur dilerim kaka yaparken cok zorlaniyorum. Bebislerime bir sey olurmu?
Bunu genelde iyiye yoruyorlar yerlesme olarak ama herseyi rabbim bilir inşallah hayırlı sonuç alirsinizSelam hanimlar rabbim hepinizin gonlune gore versin ins emeklerinizin meyvesini tadarsiniz bende dun transfer oldum dondurulmus embriyo ilk transfer bugun kahverengi lekenmem oldu sizce bu iyi bisimi kotu bisimi anlayamadim ne yapmaliyim sizce
Canim gun kurusu ye gunde 5-6 tane iyi geliyoB
birde canim cok ozur dilerim kaka yaparken cok zorlaniyorum. Bebislerime bir sey olurmu?
Doktor ilaç verdi en sonunda bana magnesia.B
Amin canim ben sali gunu transfer oldum ucuncu gun embriyosu transfer edildi suan ucuncu gunumdeyim sadece akintim var kahve rengli akinti cogunlukla yerlesme kanamasi olabilir oyle yoruyorlar birgunde geliyor mu yerlesme kanamasi onu bilmiyorumSelam hanimlar rabbim hepinizin gonlune gore versin ins emeklerinizin meyvesini tadarsiniz bende dun transfer oldum dondurulmus embriyo ilk transfer bugun kahverengi lekenmem oldu sizce bu iyi bisimi kotu bisimi anlayamadim ne yapmaliyim sizce
Ben yaptirdim yarin sabah 9 da alcam sonucu. Bizim burdaki polikliniklerim tumu baska yere yolluyomus o yuzden hemen veremiyolarmis sonuc. Dua bekliyorumKızlar bugun kımse kan testı yapmadmı sankı bırı yapıcaktı merak ettım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?