• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

nisanda tüp bebek yaptıracaklar buyrun umut olalım birbirimize

Arkadaşlar sonucum 10.1 yani pozitif ama düşük ilaçların etkisi olabilir diye düşünüyorum böyle düşük olup sonradan artan var mı acaba

Canim benimkide 6.25 cikmisti bugun bi kan testim daha var bugun hersey belli olucak bu sorunun cevabini bende merak ediyorum tibben 1000 de 1 yukseliyor bukadar dusuk sonuclar ama aranizda yukselen oldumu boyle olup

Sen hiç değere takılma, 120 yi gördüm ama kimyasal gebelik oldu, bi arkadasımında çok düşüktü şimdi doğurdu:)
İnşallah dua ediyorum insallah yukselir hayırlısı bir de tabiki zaten yiyecek ekmeği varsa gelir zaten dünyaya yoksa ne yapalım nasip der bir daha baştan alırız. Allah buyuk hiçbir kulünun kötü olmasını istemz

Canim benimkide 6.25 cikmisti bugun bi kan testim daha var bugun hersey belli olucak bu sorunun cevabini bende merak ediyorum tibben 1000 de 1 yukseliyor bukadar dusuk sonuclar ama aranizda yukselen oldumu boyle olup
Ne zaman vereceksin kanı bi de kaçıncı gün vermiştin ilk kan testini

Kızlar progestan iğne vurulan var mı vurulurken hiç acı yok sonradan inanılmaz ağrı ve acı oluyor dün sabaha kadar uyuyamadım kalçamın üstüne tatamadım normal mı bu size de böyle bişey oldu mu lütfen acil cevap

Kızlar progestan iğne vurulan var mı vurulurken hiç acı yok sonradan inanılmaz ağrı ve acı oluyor dün sabaha kadar uyuyamadım kalçamın üstüne tatamadım normal mı bu size de böyle bişey oldu mu lütfen acil cevap
ben bir aydır her gün aynı iğneyi vuruluyorum.İğne yağlıymış bu yüzden böyle olurmuş.Kalçalarımda sertlik olustu benim de ama normal.Sabır gösterecegiz ne yazik ki baska çare yok.Bana crinone jel verdiler aksamlari da onu kullaniyorum.İğne yerine bazilari jeli günde ikiye cikariyormuş.Ama ben iğneyle devam etmeyi düşünüyorum

ben bir aydır her gün aynı iğneyi vuruluyorum.İğne yağlıymış bu yüzden böyle olurmuş.Kalçalarımda sertlik olustu benim de ama normal.Sabır gösterecegiz ne yazik ki baska çare yok.Bana crinone jel verdiler aksamlari da onu kullaniyorum.İğne yerine bazilari jeli günde ikiye cikariyormuş.Ama ben iğneyle devam etmeyi düşünüyorum
Can'ım cevap verdiğin için cok saol bebeklerim tutunsunlar da bn acı çekmeye razıyım sabah öğle akşamda 2şer tane fitilini kullanıyorum bu kadar iğneler haplar inşallah işe yarar

Bende ucgunde bir yaptiriyorum igneyi jelide sabah aksam kullaniyorum birde rahimde kasilmanvarmia benim aksam bir fitil kullaniyorum igne yakiyor evet cok aciyor sonrasinda bendede oldu birde kan sulandirici ignem var oda cok yakiyor

Can'ım cevap verdiğin için cok saol bebeklerim tutunsunlar da bn acı çekmeye razıyım sabah öğle akşamda 2şer tane fitilini kullanıyorum bu kadar iğneler haplar inşallah işe yarar

Bende senle aynı durumdayım sabah öğle akşam ikişer fitil ayrıca protestan iğne gün aşırı .. Tavsiyem bir havluyu sıcak suya batir ve iğne yerine koy çok iyi geliyor. Hastanede bana zeytinyağı ile masaj denildi onu da iğneyi vurduktan hemen sonra yapıyorum.

Back