Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım aynısı bendede oldu bı yere ole kan bırıkıyomus ole olabılırmıs bnımkıde opudan sonra oldu 4 5 gun sonra cıktı ve adet oldum bıttı 12. Gundeyım hala morluk duruyogünaydın arkadaşlar 4 gün önce yumurta toplatmıştım bugün karnımda 3cm lik bir morluk gördüm daha önce dış gebelik oluştugu için sol tüpüm alınmıştı( laporoskobi ile ) şimdi labaroskobi kesisinin üstüned morluk oluştu ne yapmalıyım sizde olmuşmuydu yardım edin lütfen
kızlar ilaçlar yüzünden hemoroid olan varmı? ne kadar yediklerime dikkat edersem edeyim sonuç hüsran![]()
cnm akşamları taze sıkılmış havuç suyu iç.. o çok kolaylaştırıyor... tutunmaya da yardımcı..kızlar ilaçlar yüzünden hemoroid olan varmı? ne kadar yediklerime dikkat edersem edeyim sonuç hüsran![]()
Aynı şekilde Can'ım göbekten hibor die kan sulandırıcı vuruyorum oda yakıyor ama progestan mahvetti beni iki günde Bi vuruyorum bendeBende senle aynı durumdayım sabah öğle akşam ikişer fitil ayrıca protestan iğne gün aşırı .. Tavsiyem bir havluyu sıcak suya batir ve iğne yerine koy çok iyi geliyor. Hastanede bana zeytinyağı ile masaj denildi onu da iğneyi vurduktan hemen sonra yapıyorum.
cevapladığın için sağol canım bende korktum dr u aradım bişi olmaz dedi inş sorun olmaz transferim bi dahaki ay olacak problemsiz geçer bu süreç umarımCanım aynısı bendede oldu bı yere ole kan bırıkıyomus ole olabılırmıs bnımkıde opudan sonra oldu 4 5 gun sonra cıktı ve adet oldum bıttı 12. Gundeyım hala morluk duruyo
Opu pardon yaaaa:))allahim
Benim bugun transferden sonra 9. Gunum. 3. Gun embriyosuydu. Asiri derecede adet agrim var ama olamiyorum. Kan versem cikar mi acaba bugun
Benimde bugün çok aşırı adet ağrım vardı çıkar bence ama sen bilirsinBenim bugun transferden sonra 9. Gunum. 3. Gun embriyosuydu. Asiri derecede adet agrim var ama olamiyorum. Kan versem cikar mi acaba bugun
Yok canim daha da idrar testi yaptirmam. Kan vermeye gidiyorum birazdan. Negatif mi pozitif mi 1 saate cikar ama oranlar yarin sabah cikar dedi. Bakalim artik hayirlisiBenim doktorum 10 gune cikar dedi meraktan bekleyemezdim bende,elinde idral testi varsa yapsana bizde merak ettik :)
Allah yardimcin olsun ins bir pozitifde senden duyarisBu dualar cok kiymetli bol bol okuyalim arkadaslar,yarin benimle transfere girecej arkadaslarim Rabbim yardimcimiz olsun,insallah olumlu sonuclar aliriz,Allah yar ve yardimcimiz olsun ,
Benim tam 6 gundur var o agrilar ve o kadar siddetli ki agrilar, bebisler tutunuyolarsa bu kadar yakmazlardi canimi. Hic sevinemiyorum. Gidiym de ben de goriym artik su negatifi, bosa o kadar igne ilac almam en azindanBenimde bugün çok aşırı adet ağrım vardı çıkar bence ama sen bilirsin
Bence cıkar kan tahlılındeBenim bugun transferden sonra 9. Gunum. 3. Gun embriyosuydu. Asiri derecede adet agrim var ama olamiyorum. Kan versem cikar mi acaba bugun
Benımde opudan sonra adetımı bekledıler adet oldum bıttı bugun 12. Gunum yarın 12 de foktor randrvum var transfer gunum bellı olacak ama buyuk ıhtımal pzartesı olacak cunku 16 17 18 gunler transfer oluyomus benımde 16. Gun oluyo ıns heycandan yatamıyorum dahacevapladığın için sağol canım bende korktum dr u aradım bişi olmaz dedi inş sorun olmaz transferim bi dahaki ay olacak problemsiz geçer bu süreç umarım
CNim benimde oyleydi amma simdi hoc aci yok. Bak canim, ilk once sicak suya sokman lazim ampulu. Bana doktor soyledi isininca hoc agri olmuyor. Ve birde ben cox yavas vuruluyorum bir iyne 30-40 saniye godiyor. Benimde ilki senin gibi olmusdu amma simdi iyiCan'ım cevap verdiğin için cok saol bebeklerim tutunsunlar da bn acı çekmeye razıyım sabah öğle akşamda 2şer tane fitilini kullanıyorum bu kadar iğneler haplar inşallah işe yarar
Acilde verirsen yarım saate çıkar bana 1.3 saat dediler ama 45 dk felan ciktiYok canim daha da idrar testi yaptirmam. Kan vermeye gidiyorum birazdan. Negatif mi pozitif mi 1 saate cikar ama oranlar yarin sabah cikar dedi. Bakalim artik hayirlisi
14 yumurta dediler.evet yaaa agri kesici icmememk için direniyorum.seninde hayirli olsun ytransferin hadi güzel hbrler insallahKac yumurta toplandi ? Agridan ziyade icini kazimislar gibi aci batma oluyor ,doktor parol verdiyse ic benim dr vermedi ben icmedim,sıktim disimi biraz 3. Gun olmasina ragmen hala aciyor ,doktora sordum igneyle topladimiz icin olur tabiki dedi