• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

nisanda tüp bebek yaptıracaklar buyrun umut olalım birbirimize

Arkadaşlar benim de bugün transferim oldu.insallah hepimizin sonucu pozitif olur ve anneler gününe anne adayı olarak gireriz :)

Oyyy insallah cnm yaaa 3 kisi olduk guzel ,beraber paylasiriz gelismeleri,hayirlu olsun sanada bi dunya ilac igne var ya hergun gobekten yapmam gereken igne var kurtulamadim igneden ,neyse hayirlu ise onada ragziyim yeterki miniklerim tutunsun

Kızlar bir şey sorucam. Siz transferden sonra surekli yattinizmi? Ben dün oldum, yemek bile yatagima geliyor. Ha birde karnimda qaz var cok. İnşallah bebişlerim tutunur bana
bende hiç yatmadın hatta tutmadı çünkü hiç dikkat etmedim diye kendimi suçladım ama hamileyim şuan çok yatmanın olumsuz etkisi varmış rahimde kan dolaşımı olmazsa o bebekler nasıl tutunsun hiç bi iş yapma ama bence evde yürüyüşler yap bence

B

birde canim cok ozur dilerim kaka yaparken cok zorlaniyorum. Bebislerime bir sey olurmu?
sabahlar
B

birde canim cok ozur dilerim kaka yaparken cok zorlaniyorum. Bebislerime bir sey olurmu?
sabahları kuru kayısı ye ve ılık su iç canım zaten çok yatmaktan kabız olursun ve hamile kaldığındada kabız oluyorsun ben hep kayısı yedim kabız olmadım çok şükür

Oyyy insallah cnm yaaa 3 kisi olduk guzel ,beraber paylasiriz gelismeleri,hayirlu olsun sanada bi dunya ilac igne var ya hergun gobekten yapmam gereken igne var kurtulamadim igneden ,neyse hayirlu ise onada ragziyim yeterki miniklerim tutunsun
:) haberlesiriz evet cok iyi olur.insallah hepimiz icin hayirli uğurlu olur.Bana iğne vermediler.Estrofem hap 3 tane her aksam , jel sabah aksam,gece de fitil var.yarin hormonlar ölçülecek ona göre doz yeniden ayarlanacak ya da igne verilecek.Ama hakikaten ilaçtan ben de biktim ,bu ikinci denemem.Annelik fedakarlık ya.Biz daha anne olmadan başladık.Yeter ki onlar olsun biz katlanırız :)

Kızlar merhaba transferim dün yapıldı ama bugün şiddetli baş ağrısından ölüyorum kendimi zor tutuyorum ağrı kesici almamak için. Benim durumumda olan varmı hiç?

Kızlar saolun hepınız cevap vermıssınız ama benım gıttıgım yerde herlade ben 21 yasında ve dalak buyume sorunum var ılk bebegımı 6 aylık dogurdum acılmamdan dolayı o yuzden ıkı tane koymayacaklar yanı bıde ılk denemem dıye olabılır ne bılım ya bı tane koyacak dıye bende sorayım sıze dedım benımkıler 1. Kalıte 5. Gun embrıyosu koyucaz dedı ama bakalım herseyın hayırlısı

Selam arkadaşlar ben de geçen ay vitamin takviyesine başladım tedavi için bu ayda iğnelere . İğnelerim fostimon ve merional verdi bşde çatlamaması için sanırım cetrotide. Pazartesi kontrole gideceğim ve kaç yumurtam olduğunu öğreneceğim. Muayenede 6-7 arası antral görmüştü. Benim sorunum amh düşüklüğü. Haftaya cuma da sanırım opu olacağım doktorun ilk söylediklerine göre. Size sormak istediğim bazı arkadaşları doktorum geçici menapoza sokuyormuş bunu çikolata kisti olanlara mı yapıyorlar yoksa herkese mi?

Arkadaşlar benim de bugün transferim oldu.insallah hepimizin sonucu pozitif olur ve anneler gününe anne adayı olarak gireriz :)
Canimm hadi hayirli olsun bende sabah 10 gibi banada 2 dene verdiler emanet hakkimizda hayirli ne ise o olsun ,

Büşra ve eldeki kaliteleri nasılmış peki kaç hücreliler embriyolarınız :) kaç tane transfer oldu? Haftaya cuma testte çıkar kızlar inşallah ya ben çok umutluyum :)

Büşra ve eldeki kaliteleri nasılmış peki kaç hücreliler embriyolarınız :) kaç tane transfer oldu? Haftaya cuma testte çıkar kızlar inşallah ya ben çok umutluyum :)
Benim 5.gün embriyosu bir tane transfer oldu.kac hucreli bilmiyorum ama doktor cok kaliteli dedi.Sizin kaçıncı gündü.Benim test günüm 9 mayıs ,öncesinde yapmak istemiyorum çünkü bir öncekinde 8.gun başladık yükseldi yukseldi gebelik vardı kimyasal ile sonuçlandı.o yüzden gününü beklicem.Hepimizin de pozitif çıkar ve bebeklerimizin kalp atışlarını da duyariz insallah:)

Benim 5.gün embriyosu bir tane transfer oldu.kac hucreli bilmiyorum ama doktor cok kaliteli dedi.Sizin kaçıncı gündü.Benim test günüm 9 mayıs ,öncesinde yapmak istemiyorum çünkü bir öncekinde 8.gun başladık yükseldi yukseldi gebelik vardı kimyasal ile sonuçlandı.o yüzden gününü beklicem.Hepimizin de pozitif çıkar ve bebeklerimizin kalp atışlarını da duyariz insallah:)

Hadi Hayırlısı olsun canım :)

Sıkma canını önemli olan sonu güzel olsun. Ben ilk tedavi de 17 ikinci tedavim de 12 yumurtam oldu ama döllenen 2yumurta. İlkinde 5.gün ikinci tedavi 3.gün embriyo transferi. Yeterki Rabbim ol desin..
İnşallah canım. Allah hakkımızda hayirkisini versin .8 yumurta toplandı bugün çok şükür. İnşallah kalitekidir de içim rahat eder. Herşey nasip allah isteyen herkese nasip etsin

Cnm 3.gun 2 transfer 9 10 hucreli dedi doktorum bitanesi 10 sa diyeri 9 veya 8 bilemedim :) insallah canim buraya sirayla pozitif diye yazmak bizede nasip olur mubarek gunlerin yuzu suyu hürmetine

Selam arkadaşlar ben de geçen ay vitamin takviyesine başladım tedavi için bu ayda iğnelere . İğnelerim fostimon ve merional verdi bşde çatlamaması için sanırım cetrotide. Pazartesi kontrole gideceğim ve kaç yumurtam olduğunu öğreneceğim. Muayenede 6-7 arası antral görmüştü. Benim sorunum amh düşüklüğü. Haftaya cuma da sanırım opu olacağım doktorun ilk söylediklerine göre. Size sormak istediğim bazı arkadaşları doktorum geçici menapoza sokuyormuş bunu çikolata kisti olanlara mı yapıyorlar yoksa herkese mi?
merhaba canım. Benim de amh düşük kontrolde 8 antral folikul görmüştük gonal f +merional+femara hap kullandım yumurta gelişsin diye bide cetrodite vermişti doktorum. Ama cetrodite rağmen benim yunurtam in bi tanesi catlamak üzereydi biraz erken toplama yapıldı o yüzden. 12 yumurta saymistik gelişmeye başlayan ama erken toplandığı için 8 tane oldu gene bugün . Folikl sayin dan fazla da olabiliyor az da olabiliyor yumurta sayın. Önemli olan kaliteli yumurta bulabilmek. İnşallah kakitelidir yumurtalar .Benim adetin 12. Günü bugün toplama vardı ama 10. Gün iğneleri biraktirdi doktorum. Menapoz konusunda bi fikrim yok eğer herkese yapılsaydı bende bilirdim canım çünkü amh baya kötü benim. Kistim falan yok koştu olanlara yapılabilir bikmiyorm

Benimde bugundu transfer :) iki seksen yatiyorum :)

iyi akşamlar kızlar perşembe günü gonal f ye başlamıştım dün kontrole çağırdı doktorum 4 folikülün olmuş dedi azmı normalmi bilemedim ne dersiniz

Back