• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

nisanda tüp bebek yaptıracaklar buyrun umut olalım birbirimize

Aynı şekilde Can'ım göbekten hibor die kan sulandırıcı vuruyorum oda yakıyor ama progestan mahvetti beni iki günde Bi vuruyorum bende

Ben daha hibora başlamadım yarın transfer günü başlayacağım. Senin kaçıncı günün??

canım senin daha çok erken değilmi testine daha vardı bence hamilesin
İnşallah yani eğer geç tutunmus sa yani 3. gün felan o zaman daha erken olmuş oluyor bilmiyorum yaaaa hayırlısı neyse o olsun ama bana sanki olmamış gibi geldi

Kaderdaşlarim bende hayirlisiyla transferimi oldum 3.gun emriosu 2 tane transfer ettiler ,biri 1.kalite 10 hucrelu diyeri 9 rabbim hakkimizda ne hayirliysa onu versin insallah 10 mayis tahlil tarihim,gun saymaya bende basladim :)

hadi hayırlısı olsun..inşallah çok güzel sonuçlar alacaksın..

Kızlar bir şey sorucam. Siz transferden sonra surekli yattinizmi? Ben dün oldum, yemek bile yatagima geliyor. Ha birde karnimda qaz var cok. İnşallah bebişlerim tutunur bana
Ben yatmadim elimden geldiği kadar yattım ama sürekli yemeğim yatağıma gelir derece değil hatta 3.gün çamaşır astım topladım bulsiklarimi makineye yerleştirdim gibi dikkat ettim ama yaptimda

B
Ben yatmadim elimden geldiği kadar yattım ama sürekli yemeğim yatağıma gelir derece değil hatta 3.gün çamaşır astım topladım bulsiklarimi makineye yerleştirdim gibi dikkat ettim ama yaptimda
birde canim cok ozur dilerim kaka yaparken cok zorlaniyorum. Bebislerime bir sey olurmu?

Selam hanimlar rabbim hepinizin gonlune gore versin ins emeklerinizin meyvesini tadarsiniz bende dun transfer oldum dondurulmus embriyo ilk transfer bugun kahverengi lekenmem oldu sizce bu iyi bisimi kotu bisimi anlayamadim ne yapmaliyim sizce

Selam hanimlar rabbim hepinizin gonlune gore versin ins emeklerinizin meyvesini tadarsiniz bende dun transfer oldum dondurulmus embriyo ilk transfer bugun kahverengi lekenmem oldu sizce bu iyi bisimi kotu bisimi anlayamadim ne yapmaliyim sizce
Bunu genelde iyiye yoruyorlar yerlesme olarak ama herseyi rabbim bilir inşallah hayırlı sonuç alirsiniz

Amin canim ben sali gunu transfer oldum ucuncu gun embriyosu transfer edildi suan ucuncu gunumdeyim sadece akintim var kahve rengli akinti cogunlukla yerlesme kanamasi olabilir oyle yoruyorlar birgunde geliyor mu yerlesme kanamasi onu bilmiyorum

Back