- 14 Aralık 2015
- 639
- 336
- 33
- 39
Ins kanda pozitifi gorursun canim, ruyan gercek cikmasin ben de korkmaya basladimOlabilir ben kendimi negatif é hazırlıyorum en azından psikolojik olarak duyduğumda yikilmam
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ins kanda pozitifi gorursun canim, ruyan gercek cikmasin ben de korkmaya basladimOlabilir ben kendimi negatif é hazırlıyorum en azından psikolojik olarak duyduğumda yikilmam
Test günümüz aynıydı değil mi ben umudumu kaybettim ama yapacak bişey yok bismillah deyip ikinciye baslayacam bana yine hastane yolları görünüyorIns kanda pozitifi gorursun canim, ruyan gercek cikmasin ben de korkmaya basladim
Transfer gunumuz ayni, benim 3. Gun embriyosuydu ama test beraber yapariz demistikTest günümüz aynıydı değil mi ben umudumu kaybettim ama yapacak bişey yok bismillah deyip ikinciye baslayacam bana yine hastane yolları görünüyor
Benimki 5.gündü neyse negatif işte yapacak bişey yok nasip diğer tedaviyeTransfer gunumuz ayni, benim 3. Gun embriyosuydu ama test beraber yapariz demistik
Yarın sabah kan verecem kesinlestirecem bu belirsizlikten kurtulacamdemir6133 cnm erkendi sana daha belki sasiracagin bi sonuc alirsin ins ..... yaa nasip demek gerek
A atav melek ,demir6133 her dua nasibine her nasip vaktine esirdir..Allah yardimciniz olsun ins tez zamanda kavusursunuz bebeklere..
Benimde yarın sabah yumurta toplama var kızlar dua edin. Çok az yumurtm oluştu . İnşallah kaliteli yumurtam vardır![]()
Sıkma canını önemli olan sonu güzel olsun. Ben ilk tedavi de 17 ikinci tedavim de 12 yumurtam oldu ama döllenen 2yumurta. İlkinde 5.gün ikinci tedavi 3.gün embriyo transferi. Yeterki Rabbim ol desin..
Kızlar ilk testte beta hcg 12.7 çıktı ikinci testte 25.9 çıktı son testte ise değerim 10.2 ye düştü doktor ilaçları kes dedi adet ağrım da yok ne zaman adet olurum ki normalde duzenlidir adetlerim. Kasiklarim da bir ağrı var iğne batması gibi adetlerim de ki gibi değil kasik ağrım
Kotundusunmencanim hayirlisi olsun hanerlerini bekliyoruzGünaydın arkadaşlar kan vermeye gidiyorum bu işkenceyi bitirecem gece hiç uyuyamadim karnımın ağrısı ve mide bulantısı var çok fena adet olacağım zaman olurdu yani kesin olmadi
1.30 saate çıkar dediKotundusunmencanim hayirlisi olsun hanerlerini bekliyoruz
Haberini bekliyoruzGünaydın arkadaşlar kan vermeye gidiyorum bu işkenceyi bitirecem gece hiç uyuyamadim karnımın ağrısı ve mide bulantısı var çok fena adet olacağım zaman olurdu yani kesin olmadi