• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

nisanda tüp bebek yaptıracaklar buyrun umut olalım birbirimize

Herkese merhaba kizlar allahim hepimize bekledigimiz duyguyu yasatsin inş. Benimde ilk denemem 22nisanda oldu transfrrim ve bekliyorum

Benimde yarın sabah yumurta toplama var kızlar dua edin. Çok az yumurtm oluştu . İnşallah kaliteli yumurtam vardır o_O:mad:

Sıkma canını önemli olan sonu güzel olsun. Ben ilk tedavi de 17 ikinci tedavim de 12 yumurtam oldu ama döllenen 2yumurta. İlkinde 5.gün ikinci tedavi 3.gün embriyo transferi. Yeterki Rabbim ol desin..

Kızlar ilk testte beta hcg 12.7 çıktı ikinci testte 25.9 çıktı son testte ise değerim 10.2 ye düştü doktor ilaçları kes dedi adet ağrım da yok ne zaman adet olurum ki normalde duzenlidir adetlerim. Kasiklarim da bir ağrı var iğne batması gibi adetlerim de ki gibi değil kasik ağrım

Kızlar ilk testte beta hcg 12.7 çıktı ikinci testte 25.9 çıktı son testte ise değerim 10.2 ye düştü doktor ilaçları kes dedi adet ağrım da yok ne zaman adet olurum ki normalde duzenlidir adetlerim. Kasiklarim da bir ağrı var iğne batması gibi adetlerim de ki gibi değil kasik ağrım

Canim kimyasal gebelik bu benimde ilki 100 2. 68 3.10 olmustu ilaclari kestikten 3 veya 4 gun sonra dusuyor, simdiden soyleyim korkma rahim ilaclardan dolayi kalinlastigi icin buyuk bir parca dusecek ,sisdetli agri olur duramayacak kadar hemen apranax ic cok gecmis olsun :(

FB_IMG_1461765339913.jpg
FB_IMG_1461765334456.jpg

Günaydın arkadaşlar kan vermeye gidiyorum bu işkenceyi bitirecem gece hiç uyuyamadim karnımın ağrısı ve mide bulantısı var çok fena adet olacağım zaman olurdu yani kesin olmadi

Günaydın arkadaşlar kan vermeye gidiyorum bu işkenceyi bitirecem gece hiç uyuyamadim karnımın ağrısı ve mide bulantısı var çok fena adet olacağım zaman olurdu yani kesin olmadi
Kotundusunmencanim hayirlisi olsun hanerlerini bekliyoruz

günaydın arkadaşlar 4 gün önce yumurta toplatmıştım bugün karnımda 3cm lik bir morluk gördüm daha önce dış gebelik oluştugu için sol tüpüm alınmıştı( laporoskobi ile ) şimdi labaroskobi kesisinin üstüned morluk oluştu ne yapmalıyım sizde olmuşmuydu yardım edin lütfen

günaydın anne adayları ve bizim gibi aday adayları :oops: Dün opu gerçekleşti. Sadece 2 yumurtam varı. Biri boş çıktı. Diğeri iyi kalite. Bakalım öğleden sonra arayacaklar. Rabbim yardımcımız olsun :KK68:

Back