• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

nisanda tüp bebek yaptıracaklar buyrun umut olalım birbirimize

Olmadı kızlar negatif eğer birgün hamile kalrsam burya kocaman başla accam şimdilik hoscakaln Rabbim hepinize hayrli evlatlar nasip etsn
Yaaaa yoksa rüyam mi çıktı anlamadım diğeri de benim sanırım negatif herseyin vakti zamani var herseyin demekki daha zamanı gelmemis

Olmadı kızlar negatif eğer birgün hamile kalrsam burya kocaman başla accam şimdilik hoscakaln Rabbim hepinize hayrli evlatlar nasip etsn
Canım benım inş sende bıgun anne olursun rabbım bu duyguyu ıns bıgun bızlerede tattırır uzme kendını bunaltma sakında ısyanda etme ımtıhan dunyası napıcaksın kendıne cok ıyı bak allaha emanet ol daha gırmessın sanırım buraya uzulmemek ıcın

Ama.aralık aynda transfer yapldgnda 3.gün Embryosu konulmstu 8.ci gün silk ckmsti bunda haydi haydi çıkması lazım ne bilm ya offff

Merhaba canım boş yere kendini üzme değerin azsa hemen göstermez benim ilkinde 109 çıkmıştı kan tahlilim şimdikinde 42 çıktı şimdi 120 oldu ama testte çok çok silik çıkıyor

Zeynep bal bi daha ki tedaviye ne zaman başlamayı öneriyorlar diğer denemelerin hangi aralarla yapıldı merak ediyorum da. Sana da tekrar hatırlatmak istemezdim ama

Kızlar benım sıze bısey sormam lazım tup bebek yapıyoruz ya ılkı tutmadı dondurulmusta var merkezde yıne aynı fıyat mı alıyolar yoksa ındırımlı oluyomu cunku bızım bı akraba yapmıs 10 bın tl vermıs tutmassa ıkıncıye 2 bın tl verıcekmıs bole oluyomu

Kızlar benım sıze bısey sormam lazım tup bebek yapıyoruz ya ılkı tutmadı dondurulmusta var merkezde yıne aynı fıyat mı alıyolar yoksa ındırımlı oluyomu cunku bızım bı akraba yapmıs 10 bın tl vermıs tutmassa ıkıncıye 2 bın tl verıcekmıs bole oluyomu
Evet canım dondurulmuş transferi için 750 usd aldı doktorum

Canim sifirdan tup bebek ile ikinci kez dondurulmus fiyati farkli mesela biz merkeze 4975 odedik sonra confirms ucreti odedik 650 sonra tutmadı dondurilmuslarla tekrar transferim gerçekleşti ücret 1680 yani çok daha az...ama fiyatlar merkez den merkeze değişir tabiki

Merhaba canlarim bu gun transferimm oldu cok heycanlayiiim.. Zaman nasil gecer hic bilmiyoruum;)) dua edin banada. Allah hepimize kismet etsin İnşallah. Kizlar siz ne kadr sonra idrar yaptiniz? Ben artik 1 saat sonra tualetimi yaptım dayanamadim. Bir şey olmaz dimi?

Merhaba canlarim bu gun transferimm oldu cok heycanlayiiim.. Zaman nasil gecer hic bilmiyoruum:KK66:) dua edin banada. Allah hepimize kismet etsin İnşallah. Kizlar siz ne kadr sonra idrar yaptiniz? Ben artik 1 saat sonra tualetimi yaptım dayanamadim. Bir şey olmaz dimi?
Yok canim bisey olmaz ben hemen yapmisdim

Kizlar eğer ben cesaret edebilirsem bu aksam test yapmayı düşünüyorum evde ama bi yandan da korkuyorum ne yapayım sizce

Kizlar eğer ben cesaret edebilirsem bu aksam test yapmayı düşünüyorum evde ama bi yandan da korkuyorum ne yapayım sizce
bence yarın sabah kan ver hiç idrar testi yapma cnm.. İnşallah hamilesindir cnm.. Benim içimden sen hamilesin die geçior... Göğsüm kaşınıo demiştin di mi cnm.. ben öle hatırlıom..

Canım istanbul tüp bebekte yaptırırsan tekrar 2500 tl alıyor

Back