• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

nisanda tüp bebek yaptıracaklar buyrun umut olalım birbirimize

Blmym kızlar canım skldi emndim tuttugna çok üzüldm

Canim yukardaki yaziyi sana yazdimm litfen umutsuz olup bebei etkileme.daha cok erken ne idrar testi kanda bile zor cikiyor kimilerinin.sen dinlen bol bol dua et kotu dusunup kotuyu cagirma az daha sabir

Eşim gelirse vercem gidecem tıp merkezne
Hayırlı haberlerle gel inşallah Canım heyecanla bekliyorum elini karnına koyup dua et gidinceye kadar
Ah canim oyle ihtiyacim varki bu soylediklerine 5 yildir sogan kuru mu dersin sifali otlar mi dersin yemedigim icmedigim kalmadi.Ablaniz icin cok sevindim Allah anali babali buyutsun neler yapti acaba
Amin cnm Allah sanada nasip etsin inşallah ilkinde uğraştı baya soğan ve incir kürünü fln yaptı ama ikincide hiç bşy yapmadı malum :) ama bence yaptığı en güzel şey rahat olmaktı biz kendimizi çok strese soktuğumuz içinde olmuyor bu tedavinde kendini sıkmadan devam et bakalım inşallah güzel sonuçlarla karşılaşırsın Can'ın sıkıldığı her anda da bol bol dua et özellikle hz Zekeriya'nın duasını çok rahatlatır cnm
cnm ben de ikinci kanı verdim.. ama maalesef başka bir yere.. ne kadar etkiler bilmiorum.. bi de 45 dk önce vermiş oldum... Bi ikiye katladığını göreydim..
Stres yapma arkadaşım ilk değerin maşallah çok güzeldi tamamen ikiye katlamayadabilir yükselme varsa yeter bir de laboratuvardan da farklı çıkar

Canim yukardaki yaziyi sana yazdimm litfen umutsuz olup bebei etkileme.daha cok erken ne idrar testi kanda bile zor cikiyor kimilerinin.sen dinlen bol bol dua et kotu dusunup kotuyu cagirma az daha sabir
Haklsn galiba canım bekliycem napim aglayamiyorum bile ya allah m sabr ver bna

Hem de ne Ağrım oldu ağladım resmen acıdan yaa prednol cipro hibor estrofem progestan fitil ve ayrıca iğne bir de neupogen diye bir iğne verdi canım birsürü ilaç var sana ne verdi?

Bugün daha iyiyim ama şükür. Yarı a birsey kalmaz inşallah. Şu kalçadan olan iğne sertlik yapıyormuş bana zeytin yağ ile masaj önerdi hemşire. Bilgin olsun. Ayrıca verilen ilaçlar kabızlık yapıyor.bunun için bana komposto hosaf önerildi. Ayrıca kizartmadan uzak duaracagiz:)
Verilen ilaçlar şöyle. Prednol. Cipro. Progestan fitil ve iğne. Estrofem. Hibor iğne. Neupogen iğne.
Önceden kullandığım folik asit ve vitabiol C forte aynen devAm.

Hayırlı haberlerle gel inşallah Canım heyecanla bekliyorum elini karnına koyup dua et gidinceye kadar

Amin cnm Allah sanada nasip etsin inşallah ilkinde uğraştı baya soğan ve incir kürünü fln yaptı ama ikincide hiç bşy yapmadı malum :) ama bence yaptığı en güzel şey rahat olmaktı biz kendimizi çok strese soktuğumuz içinde olmuyor bu tedavinde kendini sıkmadan devam et bakalım inşallah güzel sonuçlarla karşılaşırsın Can'ın sıkıldığı her anda da bol bol dua et özellikle hz Zekeriya'nın duasını çok rahatlatır cnm

Stres yapma arkadaşım ilk değerin maşallah çok güzeldi tamamen ikiye katlamayadabilir yükselme varsa yeter bir de laboratuvardan da farklı çıkar
TM cnm

Hayırlısı olsun canım çooook sevindim.sizler hamiş haberleri yazdıkça ben de heyecanlanıyorum.canım ben senle aynıymışım.benimde 7.gün bitti.8.gün başladı.bende mi yapsam? Neler hissettinde yaptın testi merak ettim yazsana.
Sağol canım darısı sana inşallah adet ağrılarım vardı sabah bi kalktım hiç yok bomboş gibiydi sanki karnım 7. Gün kalçadan bi iğnem vardı zaten hastaneye gidicektim varsa çıkar artık dedim stres yapmam en azından dedim bi cesaret verdim ama beklerken kalbim vuruşu dışardan duyuluyordu nerdeyse:) iyiki yaptırmışım stresim bitti inanki

Kızlar idrar testi tek çizgiiiiii tutsa muhakak çıkardı 5.ci gün Embryosu çünkü artk benmde tutmadna kendmi inandrym :KK61::KK61:
Öyle düşünme canım benim ilk hamileliğimde 9. Gün idrar testi yaptım tek çizgi çıktı gittim kan verdim hamileydim bazen idrara geç geçiyormuş

Öyle düşünme canım benim ilk hamileliğimde 9. Gün idrar testi yaptım tek çizgi çıktı gittim kan verdim hamileydim bazen idrara geç geçiyormuş
İnşallah öyledir cnm tuhaf olan ne bilyrmsn üzülmeyirm içimde sknti yok ben gdym kızlar lan vercem tip merkezine gdecem mutlaka çıkar varsa

benimde 3. gün embriyosu bugun 6. günüm transfer olalı ama doktorum çok umutsuz konuştu benimde beklentim kalmadı 11. gün kan testi dedi ben haftasonu diye 9 yada 10. gün yapsam erken olurmu kızlar

Kızlar idrar testi tek çizgiiiiii tutsa muhakak çıkardı 5.ci gün Embryosu çünkü artk benmde tutmadna kendmi inandrym :KK61::KK61:
Canim benim kardesimin arkadasi adeti gecince doktora gitti iki hafta once, kiza hamile degilsin diye idrar sokturucu vermis doktor. Kiz onla da olmayinca bi daha test yaptirdi iki gun once ve hamile. Kanda bile cikmayabiliyo umutsuz olma

Saolun kızlar destek oluyrsnz farkındayım ama size beni anlayn maddi manevi elde bsey kalmadı en zoruda ne blyrmsnz eltilerm görumcem hamile onalrn içinde böyle boynu bükük durmak canımi actyo onlar için tabikide sevnym inaninki içimde gram kötülük yok ama işte insan kendini kötü hissedyo bide hepsi bna yakn yani

Saolun kızlar destek oluyrsnz farkındayım ama size beni anlayn maddi manevi elde bsey kalmadı en zoruda ne blyrmsnz eltilerm görumcem hamile onalrn içinde böyle boynu bükük durmak canımi actyo onlar için tabikide sevnym inaninki içimde gram kötülük yok ama işte insan kendini kötü hissedyo bide hepsi bna yakn yani
Canım benım ben senı bıraz olsun anlıyorum benımde bebegım oldukten 2 hafta sonra kayınvalıdemın hamılelık haberını almıstım o kadar uzulmustumkı ama Rabbım dıledıgıne verıyo dıledıgınde alıyo hıcbısey bızım elımızde degıl daha bu benım ılk denemem olmassa yıkılırım heralde dıyorum ama sabrınıda verıyo yanı asılama olmustum tutmayınca o kadarmı uzuldum daha kac gun kendıme gelemedım kı oda normalle nerdeyse aynı nese dıycegım su herseyın vaktı zamanı var ıns hayırlı evlatların olur tez vakıtte

Back