• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

nisanda tüp bebek yaptıracaklar buyrun umut olalım birbirimize

zelibon zelibon herkese umut oldun 2.gün embriyosu ile .. Tekrar tebrikler.:KK200:

canımmm gerçekten öyle oldu..emriyolog doktorum ve hemşireler çok iyi motive etti beni..ben hep inandım bol bol dua ettim..sizde inanın..Rabbim herkese nasip etsin..
Allahım inşallah bundan sonraki aşamalarda yardım eder bana..sağlıkla kucağıma almayı eder inşallah :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

hamile haberleri duymak insani gerçekten çok sevindiriyor hayırlı olsun kızlar Rabbim kucağınıza almayı nasip etsin inş .. Yalnız benden on iki tane yumurta toplandı 9 dolu çok sevindik bir tanesi tuttu sonra .. Transfer ettiler .. Yasakmış iki embriyo transfer etmek zaten .. İki tane transferi olan var m ?

Kızlar banada doktor bı tane koyacakmıs kesınlıkle sana ıkı tane koymam ılk denemen ve 21 yasındasın bıde benım bazı sorunlarım var dalak buyumesı tek cocugu tasıyamıyorum ıkı cocugu hıc tasıyamam dıye bıde ıkız tutarsa bız ayvayı yerız dedı o yuzden tek koyacakmıs ıns olur bıde yolculugada cıkabılırsın dedı ama acılmalarımın oldugunu ve kanamalarımın oldugunu daha soleyemeden yanımdan gıttı bıdahakı gıdısımde sorucam artık

Günaydın arkadaşlar bugün bir sorun çıkmazsa bende başlıyorum artık tedaviye 12 de randevum var ama bugün hiç iyi değilim dün Veli toplantısı vardı lise de öğretmenim ben ve karşımda çaresizlikten ağlayan anneleri görünce çok etkilenmiştim bir de üstüne bir öğrencimin dün akşam 4. Kattan atladığı haberini alınca yıkıldım şu anda nesil o kadar zor ki anlatamam iyi çocuk yetiştirmek ipte cambazlık yapmaktan bile zor o kadar etkilendim ki nolur sadece olsun diye dua etmeyelim hayırlı dünyada da ahirette de bizi Mutlu edecek evlatlar olsun diye de dua edelim :(

Kızlar idrar testi tek çizgiiiiii tutsa muhakak çıkardı 5.ci gün Embryosu çünkü artk benmde tutmadna kendmi inandrym :KK61::KK61:

Yuzlerini gormedgim ve ne hissederlerde beraber hissettigim canim arkadaslarim hamilelik haberlerinizi okuyup sevincten yerimde duramiyorum.5yil olcak evleneli 3kimyasal gebelik gecirdim biri gecen sene tup bebekle olmustu ama deger dustu yikildim.tedaviyi herseyi biraktim gecen ay hamilelik haberlerinizi okuyunca yine duramadim yerimde cok umut oldunuz hemen doktoru aradim ve bu adetimin 2gunu tekrar tup bebege baslicaz insallah birhun bende sizin gibi hamileyim diye yazarim.Aksine suan adetim geciyor ve test yapmak aklimin ucundan bile gecmiyor

Kızlar idrar testi tek çizgiiiiii tutsa muhakak çıkardı 5.ci gün Embryosu çünkü artk benmde tutmadna kendmi inandrym :KK61::KK61:

İdrar testine bakma sen, benim arkadaşım idrar testinde hiç göremedi hamileliği, hatıra kalsın diye kaç aylık hamileyken yaptı yine çıkmadı.

Adet sokturmek icin kekik suyu iciyorum bian once olayimda tedaviye aslayayim diye bide Benim gibi pko lu olup tup bebekle hamile kalan varmi lutfen biraz motive edin bizleri....

İdrar testine bakma sen, benim arkadaşım idrar testinde hiç göremedi hamileliği, hatıra kalsın diye kaç aylık hamileyken yaptı yine çıkmadı.
Ama.aralık aynda transfer yapldgnda 3.gün Embryosu konulmstu 8.ci gün silk ckmsti bunda haydi haydi çıkması lazım ne bilm ya offff

Kaçıncı günün cnm ama belki test bozuk nerden biliyorsun hele bir kan ver olumsuz olma

Adet sokturmek icin kekik suyu iciyorum bian once olayimda tedaviye aslayayim diye bide Benim gibi pko lu olup tup bebekle hamile kalan varmi lutfen biraz motive edin bizleri....
Hoşgeldin Can'ım sana tüp Bebek'ten daha iyisini söyleyim benim ablamda polikistikti bebeği olmadı o kadar çok uğraştı ki bilmem kaçıncı aşılamadan sonra oğlunu kucağına aldı şükür ve sonrasında rahatsızlandığı için bir daha Bebek düşünmüyordu çünkü ağır bir tedavisi vardı drlarda yasak koymuştu sonra hiiiiç beklemediği ve hatta istemediği bir anda korunurlarken kızı geliverdi hepimiz şok olduk sürpriz yumurta diyoruz şimdi o cimcimeye :) yani polikistik tamamen bebeğin önünü kesen bir sorun değil aksine hiç beklemediğin anda pat diye oluveriyor çok örnek duydum ben böyle o yüzden pozitif ol o Bebek o kucağa gelecek inşallah :KK46:

Kaçıncı günün cnm ama belki test bozuk nerden biliyorsun hele bir kan ver olumsuz olma

Hoşgeldin Can'ım sana tüp Bebek'ten daha iyisini söyleyim benim ablamda polikistikti bebeği olmadı o kadar çok uğraştı ki bilmem kaçıncı aşılamadan sonra oğlunu kucağına aldı şükür ve sonrasında rahatsızlandığı için bir daha Bebek düşünmüyordu çünkü ağır bir tedavisi vardı drlarda yasak koymuştu sonra hiiiiç beklemediği ve hatta istemediği bir anda korunurlarken kızı geliverdi hepimiz şok olduk sürpriz yumurta diyoruz şimdi o cimcimeye :) yani polikistik tamamen bebeğin önünü kesen bir sorun değil aksine hiç beklemediğin anda pat diye oluveriyor çok örnek duydum ben böyle o yüzden pozitif ol o Bebek o kucağa gelecek inşallah :KK46:
Eşim gelirse vercem gidecem tıp merkezne

Ah canim oyle ihtiyacim varki bu soylediklerine 5 yildir sogan kuru mu dersin sifali otlar mi dersin yemedigim icmedigim kalmadi.Ablaniz icin cok sevindim Allah anali babali buyutsun neler yapti acaba

Canim kesinlikle idrar testine guvenme benim ilk tup bebekte 10.gun kan testi istediler ozamana kadar asla bisey hissetmedim goguslerim agriyordu oda zaten ilaclardan dolayi dedim test pozitif cikinca havalara uctum.dikkat etmeyi biraktim ikinci test deger test yukselmedi ve dustu kimyasal gebelik oldu sabret zor ama gercekten dua et ve dikkat et umutsuz oldukca bebekler etkileniyor

canımmm gerçekten öyle oldu..emriyolog doktorum ve hemşireler çok iyi motive etti beni..ben hep inandım bol bol dua ettim..sizde inanın..Rabbim herkese nasip etsin..
Allahım inşallah bundan sonraki aşamalarda yardım eder bana..sağlıkla kucağıma almayı eder inşallah :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
cnm ben de ikinci kanı verdim.. ama maalesef başka bir yere.. ne kadar etkiler bilmiorum.. bi de 45 dk önce vermiş oldum... Bi ikiye katladığını göreydim..

Back