- 24 Haziran 2015
- 1.823
- 997
- 73
- 35
Nye umdn yok cnm bnm 7.ci günüm belirti arama poxtf düşün kacnci günün Embryosu senn 3 mü 5 miSelam kızlarTüp bebek yaptırdım transferimin 6. Günü ama hiç ümidim yok pazartesi kan vericem .. Ve ilk denemem
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Nye umdn yok cnm bnm 7.ci günüm belirti arama poxtf düşün kacnci günün Embryosu senn 3 mü 5 miSelam kızlarTüp bebek yaptırdım transferimin 6. Günü ama hiç ümidim yok pazartesi kan vericem .. Ve ilk denemem
Kızlar idrar testi tek çizgiiiiii tutsa muhakak çıkardı 5.ci gün Embryosu çünkü artk benmde tutmadna kendmi inandrym![]()
kızlar bizim neden nisan listemiz yok bollll hamileli
Ama.aralık aynda transfer yapldgnda 3.gün Embryosu konulmstu 8.ci gün silk ckmsti bunda haydi haydi çıkması lazım ne bilm ya offffİdrar testine bakma sen, benim arkadaşım idrar testinde hiç göremedi hamileliği, hatıra kalsın diye kaç aylık hamileyken yaptı yine çıkmadı.
Kaçıncı günün cnm ama belki test bozuk nerden biliyorsun hele bir kan ver olumsuz olmaİdrar testine bakma sen, benim arkadaşım idrar testinde hiç göremedi hamileliği, hatıra kalsın diye kaç aylık hamileyken yaptı yine çıkmadı.
Hoşgeldin Can'ım sana tüp Bebek'ten daha iyisini söyleyim benim ablamda polikistikti bebeği olmadı o kadar çok uğraştı ki bilmem kaçıncı aşılamadan sonra oğlunu kucağına aldı şükür ve sonrasında rahatsızlandığı için bir daha Bebek düşünmüyordu çünkü ağır bir tedavisi vardı drlarda yasak koymuştu sonra hiiiiç beklemediği ve hatta istemediği bir anda korunurlarken kızı geliverdi hepimiz şok olduk sürpriz yumurta diyoruz şimdi o cimcimeye :) yani polikistik tamamen bebeğin önünü kesen bir sorun değil aksine hiç beklemediğin anda pat diye oluveriyor çok örnek duydum ben böyle o yüzden pozitif ol o Bebek o kucağa gelecek inşallahAdet sokturmek icin kekik suyu iciyorum bian once olayimda tedaviye aslayayim diye bide Benim gibi pko lu olup tup bebekle hamile kalan varmi lutfen biraz motive edin bizleri....
Eşim gelirse vercem gidecem tıp merkezneKaçıncı günün cnm ama belki test bozuk nerden biliyorsun hele bir kan ver olumsuz olma
Hoşgeldin Can'ım sana tüp Bebek'ten daha iyisini söyleyim benim ablamda polikistikti bebeği olmadı o kadar çok uğraştı ki bilmem kaçıncı aşılamadan sonra oğlunu kucağına aldı şükür ve sonrasında rahatsızlandığı için bir daha Bebek düşünmüyordu çünkü ağır bir tedavisi vardı drlarda yasak koymuştu sonra hiiiiç beklemediği ve hatta istemediği bir anda korunurlarken kızı geliverdi hepimiz şok olduk sürpriz yumurta diyoruz şimdi o cimcimeye :) yani polikistik tamamen bebeğin önünü kesen bir sorun değil aksine hiç beklemediğin anda pat diye oluveriyor çok örnek duydum ben böyle o yüzden pozitif ol o Bebek o kucağa gelecek inşallah![]()
Kaçıncı günün cnm ama belki test bozuk nerden biliyorsun hele bir kan ver olumsuz olma
Hoşgeldin Can'ım sana tüp Bebek'ten daha iyisini söyleyim benim ablamda polikistikti bebeği olmadı o kadar çok uğraştı ki bilmem kaçıncı aşılamadan sonra oğlunu kucağına aldı şükür ve sonrasında rahatsızlandığı için bir daha Bebek düşünmüyordu çünkü ağır bir tedavisi vardı drlarda yasak koymuştu sonra hiiiiç beklemediği ve hatta istemediği bir anda korunurlarken kızı geliverdi hepimiz şok olduk sürpriz yumurta diyoruz şimdi o cimcimeye :) yani polikistik tamamen bebeğin önünü kesen bir sorun değil aksine hiç beklemediğin anda pat diye oluveriyor çok örnek duydum ben böyle o yüzden pozitif ol o Bebek o kucağa gelecek inşallah![]()
Ama.aralık aynda transfer yapldgnda 3.gün Embryosu konulmstu 8.ci gün silk ckmsti bunda haydi haydi çıkması lazım ne bilm ya offff
cnm ben de ikinci kanı verdim.. ama maalesef başka bir yere.. ne kadar etkiler bilmiorum.. bi de 45 dk önce vermiş oldum... Bi ikiye katladığını göreydim..canımmm gerçekten öyle oldu..emriyolog doktorum ve hemşireler çok iyi motive etti beni..ben hep inandım bol bol dua ettim..sizde inanın..Rabbim herkese nasip etsin..
Allahım inşallah bundan sonraki aşamalarda yardım eder bana..sağlıkla kucağıma almayı eder inşallah![]()
cnm ben de ikinci kanı verdim.. ama maalesef başka bir yere.. ne kadar etkiler bilmiorum.. bi de 45 dk önce vermiş oldum... Bi ikiye katladığını göreydim..