• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

nisanda tüp bebek yaptıracaklar buyrun umut olalım birbirimize

Yine adetinin 2. Gunu gidiyosun, dogum kontrol hapi icmeye basliyosun. Sonra doktorun cagirdigi gun gidiyosun bi igne baslatiyo. Ikisini beraber uc gun daha kullanip dogum kontrol hapini kesiyosun. Adetin 2. Gunune kadar igneye devam ediyosun. Adetin ikinci gunu gittiginde yumurta gelistirici ignelere de basliyosun. Surec gerisi ayni devam ediyo arkadaslarin anlattigi gibi.
Çok çok teşekkür ederim polikistik over var bende inşallah sonuç hüsran olmaz hepimiz güzel sonuçlar alırız inşallah

Z zeynep bal ilaçları merkeze yazdırdim ve alırken kanıma şeytan girdi ve test aldım ama yapmaya cesaretim yok eşim şehir dışında ve ben gelince yaparsın diyor oyyyyy

kızlar yarın kan vereceğim ikiye katlarsa tek miş daha fazla olursa ikiz.. inşşallah iki miniğimde anneye sıkısıkı tutunmuştur.. :KK19: Ayy dert bitmiormuş... yine de çok şükür bu ginü gösteren rabbime.. birini çok güçlü hissediorum ama birini bazen hissediorum.. :KK68: Anneciğiniz sizi çok sevio sıpalarım

Ay nasıl hissedyn Merk ettim canım.ya inşallah 2si tutusnmstr
kızlar yarın kan vereceğim ikiye katlarsa tek miş daha fazla olursa ikiz.. inşşallah iki miniğimde anneye sıkısıkı tutunmuştur.. :KK19: Ayy dert bitmiormuş... yine de çok şükür bu ginü gösteren rabbime.. birini çok güçlü hissediorum ama birini bazen hissediorum.. :KK68: Anneciğiniz sizi çok sevio sıpalarım

10'dan fazla dedi doktor yarın kaçı kaliteli belli olur dedi. Bugün çok ağrım oldu. Senin de öyle mi oldu? Bide ne ilaclari verdi sana doktor??

Hem de ne Ağrım oldu ağladım resmen acıdan yaa prednol cipro hibor estrofem progestan fitil ve ayrıca iğne bir de neupogen diye bir iğne verdi canım birsürü ilaç var sana ne verdi?

kizlar sizin adetleriniz kac gunde bir oluyo?? Benim 24-25 gunde bir doktor da cok erken oluyosun dedi. Benim tam embriyonun tutunma gunleri adet agrilarim basladi. Tutunmayi etkilemis midir acaba? 4 gundur adet sancisindan kivraniyorum kafayi yicem artik su pers bi gelse adet olcam mi olmicam mi

merhaba benimde dün yumurtalarım toplandı 28 adet 16 sı döllenebilmiş doktor önümüzdeki ay tıransfer yapıcaz dedi. dün çok ağrım vardı. bugün azaldı şükür. bende polikistik over oldugum için çok yumurta gelişiryor 3 aşılama geçirdim son aşılamamda ohss oldum bide dış gebelik oldu geçen yıl. inş yine ohss olmam.çok zor bu dönemler rabbim bebeşlerimize bir an önce kavuştursun inş herkesin gölüne göre versin.

kizlar sizin adetleriniz kac gunde bir oluyo?? Benim 24-25 gunde bir doktor da cok erken oluyosun dedi. Benim tam embriyonun tutunma gunleri adet agrilarim basladi. Tutunmayi etkilemis midir acaba? 4 gundur adet sancisindan kivraniyorum kafayi yicem artik su pers bi gelse adet olcam mi olmicam mi
Canım bende 26 günde bir bir hafta sonra yani bugün adet gunum du aynen adet ağrılarım oldu

Back