- Emoji Skoru
- 518
- Puanlar
- 123
5.ci ama ilk bna 3.gün embryosu koymuslardi tuttu ama snra düştü korkma burda 1 arkadaşn 2.ci gün embryosu suan hamile kaç hücreli oldunu blyrmsn aslnda Rabbim nasip ettikten sonra pekde önemi yok 3un 5in
İnşallah cnm dua et korkma inşallah Rabbim emeklermzn karşılığını verirBilmiyorum cnm.kaç hücreli olduguni çok araştırma yapmadım ben çünkü olumsuz birsey okuyunca duyunca kötü oluyorum hatta Dr um bana int araştırmayı yasakladı bir süre uzak kal dedi hakkımızda hayırlısı olsun hayırlıysa olsun
Cnm bence sevinmelsn belkide bebis tutunuyorBenim her zamanki gibi 4 gun oncesinden adet sancilarim basladi kizlar. Umut falan an itibariyle bitti benim
dur bakalım cnm bilmioz ki biz de gebelik nasıl belirti verio.. regli ağrıları normalmiş.. ben de de ara ara geliyor kasık ağrısı.. Ya sabır diyip beklioz.. Allah yardımcımız olsun..Benim her zamanki gibi 4 gun oncesinden adet sancilarim basladi kizlar. Umut falan an itibariyle bitti benim
Canım arada bende de olmuştu normal hatta bende çok fena gaz yapmıştı ve azıcık tuvaletim gelse kasiklarima acayip bir baskı oluyordu sancı yla birlikteGünaydın KıZlar. Ben ignelerdeyim daha biliyorsunuz. Az önce gonal f yaptim. Ve adet ağrısı gibi agrim var.csizde de olmus muydu
Canim bence ikiz gibi gözukuyor
Oyle ama bu deger tek bebek icin cok yuksek geldi bana
Herkesin ki bazen farklı ilerliyor bence kafana takmakızlar çok acil birşey sorucam benim cuma günüm değerim 170.8 di..bugün yine yaptırdım yani 2 gün sonra değerim 266.7 çıktı...yani tam olarak 2 katı çıkmadı..bu ne anlama geliyor bilen var mı...
inşallah Allah ım bir problem yoktur...yarın olsada doktora gitsem...Herkesin ki bazen farklı ilerliyor bence kafana takma
%60 artış normal diyorlar. birde aynı saatte mi yaptırttın aynı lab.mıydı. tüp bebekte birkaç ölçüm baz alıyorlar . sen hiç sıkıntı yapıp üzülme. sağlıklı uzun ömürlü evladın olur umarımkızlar çok acil birşey sorucam benim cuma günüm değerim 170.8 di..bugün yine yaptırdım yani 2 gün sonra değerim 266.7 çıktı...yani tam olarak 2 katı çıkmadı..bu ne anlama geliyor bilen var mı...
Cok sagol canim benim balalim bekleme surecindeyim peki nezaman test yapmaliyim senceHayirli olsun canim ,insallah tez zamanda sendende hayirli haber aliriz,her doktor ayri bisey soyluyor pek takilma benim ilkinde 10.dkbile yatirmamislardi ,hatta dojtorum bi.hastama transfer ettim oda hemeb kaymaya gitti ve kaydi gezdi tozdu suan hamile demisti ilkinde kimyasal gebelik yasadim ,bu defa ful yatacagim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?