• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

nisanda tüp bebek yaptıracaklar buyrun umut olalım birbirimize

Bide canim kandami yapym idrardami cikar sen hangisinde yapti

Bildigim kadar catlatma igneside hgc hormunu oldugundan erken testlerde pozitif cikiyor en kesin sonucu ben 11. Gun idral testi yapmistim silikte olsa gormustum 13.gun kanda degerim 100 cikmisti tabi 2 gun sonra verdigim teste 68 e dusmustu 2 gun de olsa hamilelik yasadim :)

Canim valla dun cokmustum zaten agrilarim baslayinca, senin ruyani okuyunca da iyice dibe vurdum. Bi de ben de ruyamda sarimsak ayiklayip duruyodum, anlamina baktim uzuntu keder yaziyo. Cok moralsizim bugun
Hiç sıkma canını vardır bir hayır de geç kolay değil biliyorum ama biz güçlü kadınlariz diğer kadınlara göre

Canim valla dun cokmustum zaten agrilarim baslayinca, senin ruyani okuyunca da iyice dibe vurdum. Bi de ben de ruyamda sarimsak ayiklayip duruyodum, anlamina baktim uzuntu keder yaziyo. Cok moralsizim bugun

Ya arkadaslar 2 turlu ruya var seytani ve rahmani, neden ruyalara bukadar taktiniz,sizi anliyorum gunler cok yavas gectiginden negatif dusunuyorsunuz ,en azindan transfer oldunuz gun sayiyorsunuz ,biz daha opu bile olmadik bize gore sanslisiniz hep pozitif dusunun pozitif cagirin, en guzel aylardayiz 3 aylar bol bol dua edin rabbim cok buyuk emeklerimizi bosa cikarmaz insallag Hakkimizda.hayirli ne ise onu ver yarabim

Ya arkadaslar 2 turlu ruya var seytani ve rahmani, neden ruyalara bukadar taktiniz,sizi anliyorum gunler cok yavas gectiginden negatif dusunuyorsunuz ,en azindan transfer oldunuz gun sayiyorsunuz ,biz daha opu bile olmadik bize gore sanslisiniz hep pozitif dusunun pozitif cagirin, en guzel aylardayiz 3 aylar bol bol dua edin rabbim cok buyuk emeklerimizi bosa cikarmaz insallag Hakkimizda.hayirli ne ise onu ver yarabim
Amin inşallah bence doğru bir rüya değil zaten yazdığım da dedim çünkü bilinçaltı zaten bununla mesgul

Bildigim kadar catlatma igneside hgc hormunu oldugundan erken testlerde pozitif cikiyor en kesin sonucu ben 11. Gun idral testi yapmistim silikte olsa gormustum 13.gun kanda degerim 100 cikmisti tabi 2 gun sonra verdigim teste 68 e dusmustu 2 gun de olsa hamilelik yasadim :)
Cok sagol canim benim :)

Kızlar yarın yumurtam toplanacak doktor 3-4 tane var dedi:( acaba 5 e çıkar mı çok merak ediyorum. Hiç doktorun söylediğinden daha fazla toplanan oldu mu ?

Kizlar benim bugun transferim oldu doktor bana transferden sonra 1 saat kadar sakin basini saga sola cevirme yastiksiz yat dedi bi odada yastiksiz yattim aklima takildi acaba kafani kipırdatma 1 saat boyunca yı niye demiş olabilir aranizda boyle bisey duyan bile varmi ?
Bana da sakın başını kaldırma demişlerdi merak ettim hemşire ye sordum. Karın kasları hareket edermiş bu yüzden yastıksız 2 saat yattım. Salı günü kan testi m var bakalım hayırlısı

kızlar çok acil birşey sorucam benim cuma günüm değerim 170.8 di..bugün yine yaptırdım yani 2 gün sonra değerim 266.7 çıktı...yani tam olarak 2 katı çıkmadı..bu ne anlama geliyor bilen var mı...
Canım merak etme. Kesin hamilesin.

Bana da sakın başını kaldırma demişlerdi merak ettim hemşire ye sordum. Karın kasları hareket edermiş bu yüzden yastıksız 2 saat yattım. Salı günü kan testi m var bakalım hayırlısı
Ay..insallah canim hayirli sonuclar alirsin bana haber ver . kacinci gunun oluyo sali gunu ?

Gulce27 Gulce27 canını sıkma. 4tane yumurtan varsa dördü de döllenir inşallah .. Pozitif ol. Bak biz şimden döllenme olacak mi? Sperm çıkacak mi? endişedeyiz..:KK17:Aslında her halimize şükür..

Gulce27 Gulce27 canını sıkma. 4tane yumurtan varsa dördü de döllenir inşallah .. Pozitif ol. Bak biz şimden döllenme olacak mi? Sperm çıkacak mi? endişedeyiz..:KK17:Aslında her halimize şükür..

Şükrediyorum canım inan ama üzülüyorum bir tane döllenmiş embiryo kalırsa doktor dondurur bir daha tedavi uygular toplar en sonunda koyarız dedi ondan üzülüyorum çok :(

Kızlar yarın yumurtam toplanacak doktor 3-4 tane var dedi:KK43: acaba 5 e çıkar mı çok merak ediyorum. Hiç doktorun söylediğinden daha fazla toplanan oldu mu ?
Tatlım fazla toplanması önemli değil önemli olan kalite biliyorsun sayıyı boşver kasma

Beni de yastiksiz yatırdı ler ama ben kaldırdım arada başımı mecburen

Yarın test yaptıracak var mı kizlar yada kendi yapacak hadi biraz burayı senlendirelim

Back