• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

nisanda tüp bebek yaptıracaklar buyrun umut olalım birbirimize

Kizlar benim bugun transferim oldu doktor bana transferden sonra 1 saat kadar sakin basini saga sola cevirme yastiksiz yat dedi bi odada yastiksiz yattim aklima takildi acaba kafani kipırdatma 1 saat boyunca yı niye demiş olabilir aranizda boyle bisey duyan bile varmi ?
geçmiş olsun. anestezi fazla verildiği zaman baş dönmesi atakları oluşur başınızı sağa sola çevirdiğinizde bu baş dönmesi atakları artabilir bu yüzden sağ sol yapma demiştir ama başınızın altında yastık olması sizi daha da rahatlatırdı diye düşünüyorum. her doktorun tedavi şekli farklı demekki

geçmiş olsun. anestezi fazla verildiği zaman baş dönmesi atakları oluşur başınızı sağa sola çevirdiğinizde bu baş dönmesi atakları artabilir bu yüzden sağ sol yapma demiştir ama başınızın altında yastık olması sizi daha da rahatlatırdı diye düşünüyorum. her doktorun tedavi şekli farklı demekki
Sagol canim benim

%60 artış normal diyorlar. birde aynı saatte mi yaptırttın aynı lab.mıydı. tüp bebekte birkaç ölçüm baz alıyorlar . sen hiç sıkıntı yapıp üzülme. sağlıklı uzun ömürlü evladın olur umarım

evet canım aynı labaratuar..saatte aynı sayılır..en fazla 10-15 dk önce yaptırmışımdır...

inşallah Rabbim den tek dileğim bu..sağlıklı hayırlı evlat nasip eder inşallah bana ve isteyen herkese...

Tatlim ilkinde bana 13 gun sonra kan testi yapmislardi ,ama burda okudugum kadari ile 8 gun 10 gun arasi sonucu alanlar var doktor gun verdiyse onu bekle derim ben
Doktorum 13 gun sinra dedi bekliyemem sanirim okadar ya bende 8 gun sonra bi yapmayi dusunuyorum 13 gun cok digilmi 5 mayıs dedi bana :(

Günaydın hayırlı pazarlar bugün rüyamda sabah namazına yakın test yaptığım ve negatif çıktığını söylüyorum size ve burda 3 kisinin de negatif oldugunu söylüyordum hatta kendi kendime keşke birimizin ki pozif olsaydı da sevinşeydik diyorum...Allah hayra cikarsin belkide aklımda olduğu için mi böyle gördüm bilmiyorum sizi umutsuzluğa sevketmesin ama benim umut yerlerde
kişileri hatırlıomuaun.. ben var mıydım o üç kişinin içinde :( .... rüyanın tersi çıkar diyelim inşşş öle olurr

Günaydın hayırlı pazarlar bugün rüyamda sabah namazına yakın test yaptığım ve negatif çıktığını söylüyorum size ve burda 3 kisinin de negatif oldugunu söylüyordum hatta kendi kendime keşke birimizin ki pozif olsaydı da sevinşeydik diyorum...Allah hayra cikarsin belkide aklımda olduğu için mi böyle gördüm bilmiyorum sizi umutsuzluğa sevketmesin ama benim umut yerlerde
Biri benim kesin negatif goreceklerden. O kadar uzgunum ki dunden beri

İnşallah tersi çıkar rüyanın o 3 kişiden biri benmym acba:KK43::KK57:

Biri benim kesin negatif goreceklerden. O kadar uzgunum ki dunden beri
Sabah senin msj okuyunca dedim acaba mi diye ama bence hala ümit var kan testi yaptirmadin sonuç olarak herseyi yoktan var edecek Allah hayırlı ve sağlıklı olacaksa olsun sağlıksız sakat hayırsız sa olmasın benim ablam özel öğretim kurumunda çalışıyor özürlü çocukları gördükçe bana yat kalk dua et Allah özürlü evlat vermedi diye haline sukret diyor güzel dua etmek lazım Kurban olduğum Allahım in hazinesi bol bize de bi güzellik mutlaka hazirlamistir

Transferde narkoz vermiyolar ki ,yoksa veren yerler varmi ?

Sabah senin msj okuyunca dedim acaba mi diye ama bence hala ümit var kan testi yaptirmadin sonuç olarak herseyi yoktan var edecek Allah hayırlı ve sağlıklı olacaksa olsun sağlıksız sakat hayırsız sa olmasın benim ablam özel öğretim kurumunda çalışıyor özürlü çocukları gördükçe bana yat kalk dua et Allah özürlü evlat vermedi diye haline sukret diyor güzel dua etmek lazım Kurban olduğum Allahım in hazinesi bol bize de bi güzellik mutlaka hazirlamistir
Canim valla dun cokmustum zaten agrilarim baslayinca, senin ruyani okuyunca da iyice dibe vurdum. Bi de ben de ruyamda sarimsak ayiklayip duruyodum, anlamina baktim uzuntu keder yaziyo. Cok moralsizim bugun

Back