nisanda tüp bebek yaptıracaklar buyrun umut olalım birbirimize

Arkadaslar bugun kontrole gittim, 5 yumurtam varmis 17mm bu gece 12 de catlatma ignemi olucam pazartesi 12 de yumurtalar toplanacak ,doktorum muhtemel persembe trasfer yapariz dedi ,yani 3.gun emosu olacak , daha dollenecekmi onuda bilmiyorum nasip kismet bekleyip gorecegim varmi benjm gibi olan ?
Ya yumrta toplanmadn nasıl karar vwryolar anlamdm ya

Mrb kızlar bende 2.5 yıllık evliyim 2 kez aşılama 10 ay kadar klomen ve çatlatma iğnesi yaptırdım bir kez mol gebelik yüzünden kürtaj oldum ondan 4 ay sonra da dış gebelik geçirdim nisan da da gonal f ve ovitrelle kullandım ama sanırım negatif sonuç ama reglime daha 7 gün var ama bu da olmazsa tüp bebek düşünüyorum bu arada esim varikosel ameliyatı oldu sayı ve hizda azalma vardi ben 32 yaşındayım zaman kaybetmek istemiyorum o yüzden çok fazla siz ne dersiniz bekleyim mi daha
Hiç beklme derim yaş geçtimi tüp bebek şansnda az çünkü ve emeklrn boşa cikmasada var sonuçta durmun varsa dene derm

Arkadaslar bugun kontrole gittim, 5 yumurtam varmis 17mm bu gece 12 de catlatma ignemi olucam pazartesi 12 de yumurtalar toplanacak ,doktorum muhtemel persembe trasfer yapariz dedi ,yani 3.gun emosu olacak , daha dollenecekmi onuda bilmiyorum nasip kismet bekleyip gorecegim varmi benjm gibi olan ?

Ben varım tatlım ben de bu gece 10:30 da çatlatma iğnelerimi olacağım benim 4 yumurtam var ve embiryo haline gelir ve en az 2 tane olursa perşembe transferim var :)

Mrb kızlar bende 2.5 yıllık evliyim 2 kez aşılama 10 ay kadar klomen ve çatlatma iğnesi yaptırdım bir kez mol gebelik yüzünden kürtaj oldum ondan 4 ay sonra da dış gebelik geçirdim nisan da da gonal f ve ovitrelle kullandım ama sanırım negatif sonuç ama reglime daha 7 gün var ama bu da olmazsa tüp bebek düşünüyorum bu arada esim varikosel ameliyatı oldu sayı ve hizda azalma vardi ben 32 yaşındayım zaman kaybetmek istemiyorum o yüzden çok fazla siz ne dersiniz bekleyim mi daha
Bencede hıc bekleme canım cunku yumurtalarda gıttıkce azalıyo kalıtesı dusuyo falan ben pek anlamıyorum ayrıntılardan ama bekleme derım yanı

o kontroller iğneler değilde şu gelgitli beklemek çok zormuş.. yarın kan vercez 7. gün transferden sonra.. düşük te olsa değer varsa çıkar değil mi kızlar?

o kontroller iğneler değilde şu gelgitli beklemek çok zormuş.. yarın kan vercez 7. gün transferden sonra.. düşük te olsa değer varsa çıkar değil mi kızlar?

Valla benim 5. Gün embiryosu 8. Gün 119 çıkmıştı 7. Gün gitseydim 50 civarı çıkardı büyük ihtimalle senin de 5. Gündü sanırım çıkar az da olsa yani..

İnşallah cnm ama erken bnce 9.cu gün ver tatlım 2 güncuk daha bekle çıkmazsa üzülme Dye dedim 9 10 günlerde garanti ckyo şimdi çıksa bile degern az çıkar bu defa ona takılrsn karar senn yinede

Akşam giderim o zmn.. eşim yanımdayken baktırmak istiorum.. varmı yo mu demekten yoruldum.. sol kasığım ağrıdı bugün regli gibi.. doktor sağ tarafa doğru koydu die hatırlıorum.. kendimi dinleöekten yoruldum.. Düşüğe de razıyım yeterki çıksın kimyasal olcak kadar az çıkmasın da ..

Back