- 24 Haziran 2015
- 1.823
- 997
- 73
- 35
Ne zmn yaptın idrar cnm bide kaçıncı gün embryosu idiEvet canim idrarda negatif malesef
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ne zmn yaptın idrar cnm bide kaçıncı gün embryosu idiEvet canim idrarda negatif malesef
Ya yumrta toplanmadn nasıl karar vwryolar anlamdm yaArkadaslar bugun kontrole gittim, 5 yumurtam varmis 17mm bu gece 12 de catlatma ignemi olucam pazartesi 12 de yumurtalar toplanacak ,doktorum muhtemel persembe trasfer yapariz dedi ,yani 3.gun emosu olacak , daha dollenecekmi onuda bilmiyorum nasip kismet bekleyip gorecegim varmi benjm gibi olan ?
Hiç beklme derim yaş geçtimi tüp bebek şansnda az çünkü ve emeklrn boşa cikmasada var sonuçta durmun varsa dene dermMrb kızlar bende 2.5 yıllık evliyim 2 kez aşılama 10 ay kadar klomen ve çatlatma iğnesi yaptırdım bir kez mol gebelik yüzünden kürtaj oldum ondan 4 ay sonra da dış gebelik geçirdim nisan da da gonal f ve ovitrelle kullandım ama sanırım negatif sonuç ama reglime daha 7 gün var ama bu da olmazsa tüp bebek düşünüyorum bu arada esim varikosel ameliyatı oldu sayı ve hizda azalma vardi ben 32 yaşındayım zaman kaybetmek istemiyorum o yüzden çok fazla siz ne dersiniz bekleyim mi daha
Arkadaslar bugun kontrole gittim, 5 yumurtam varmis 17mm bu gece 12 de catlatma ignemi olucam pazartesi 12 de yumurtalar toplanacak ,doktorum muhtemel persembe trasfer yapariz dedi ,yani 3.gun emosu olacak , daha dollenecekmi onuda bilmiyorum nasip kismet bekleyip gorecegim varmi benjm gibi olan ?
Çıkmaz canım en az 9. Veya 10. Günde çıkar üzme hiç kendini boşuna :)3 gun embriyosu 8.gun bugun yaptim testi ,
Bencede hıc bekleme canım cunku yumurtalarda gıttıkce azalıyo kalıtesı dusuyo falan ben pek anlamıyorum ayrıntılardan ama bekleme derım yanıMrb kızlar bende 2.5 yıllık evliyim 2 kez aşılama 10 ay kadar klomen ve çatlatma iğnesi yaptırdım bir kez mol gebelik yüzünden kürtaj oldum ondan 4 ay sonra da dış gebelik geçirdim nisan da da gonal f ve ovitrelle kullandım ama sanırım negatif sonuç ama reglime daha 7 gün var ama bu da olmazsa tüp bebek düşünüyorum bu arada esim varikosel ameliyatı oldu sayı ve hizda azalma vardi ben 32 yaşındayım zaman kaybetmek istemiyorum o yüzden çok fazla siz ne dersiniz bekleyim mi daha
İnş guzel haberlerle gelırsın canım ya cok sabırsızlandım bende11 gun yapicam pazartesi yani
İnş tutunmustur bebegın sana canım herseyın hayırlısıCanim insaalh ama bilmiyoru. Ya hem cook heycanlaniyorum hemde icimden bi his olmadi diyo
o kontroller iğneler değilde şu gelgitli beklemek çok zormuş.. yarın kan vercez 7. gün transferden sonra.. düşük te olsa değer varsa çıkar değil mi kızlar?
İnşallah cnm ama erken bnce 9.cu gün ver tatlım 2 güncuk daha bekle çıkmazsa üzülme Dye dedim 9 10 günlerde garanti ckyo şimdi çıksa bile degern az çıkar bu defa ona takılrsn karar senn yinedeo kontroller iğneler değilde şu gelgitli beklemek çok zormuş.. yarın kan vercez 7. gün transferden sonra.. düşük te olsa değer varsa çıkar değil mi kızlar?
Fiyat olarak ne kadar tutuyor tüp bebek bir de tutma şansı nedir acabaHiç beklme derim yaş geçtimi tüp bebek şansnda az çünkü ve emeklrn boşa cikmasada var sonuçta durmun varsa dene derm
7.gün niye kan veriyorsunuz anlamadım canımo kontroller iğneler değilde şu gelgitli beklemek çok zormuş.. yarın kan vercez 7. gün transferden sonra.. düşük te olsa değer varsa çıkar değil mi kızlar?
Canm ne desem yalan olur gittgn hastnye bağlı tutma şans gelince de onu yumurta gelimsine göre doktr belrlyoFiyat olarak ne kadar tutuyor tüp bebek bir de tutma şansı nedir acaba