nisanda tüp bebek yaptıracaklar buyrun umut olalım birbirimize

7 gunde mumkun degil cikmaz ama tatmin olucaksan yaptir seni uzmek istemem ama 3 farkli gun idrar testi yaptim negatif onu gorunce butun hevesin kaciyo suan 2 gun sonra kan testim var ve ben kesin tutmadi diyorum icimden ,bence bekle

Siz nerde yaptırdın iz canım tüp bebek tedavisini
Ben istanbul eurofortil de basldm 3 arkdsm beraber onlar ilk denmede hamile kaldılar yumurtaları 5.ci güne gitti bende ilkde hamile kaldım ama 3
Gün embryosu idi tuttu düştü sonra dondurlms denedim cozulurken hücre kaybetti malsf tutmadı oda şimdi yine aynı yerde denedim bu defa 5nci güne gitti yumurtalrm şükür 2 tane transfer Ettiler beklemedyim şimdi bu arada 3 arkds ucumznde doktr aynı idi iğneler hariç 5.500 odedik iğnelerle 1 200 tuttu toplam 6 700 du

Ben istanbul eurofortil de basldm 3 arkdsm beraber onlar ilk denmede hamile kaldılar yumurtaları 5.ci güne gitti bende ilkde hamile kaldım ama 3
Gün embryosu idi tuttu düştü sonra dondurlms denedim cozulurken hücre kaybetti malsf tutmadı oda şimdi yine aynı yerde denedim bu defa 5nci güne gitti yumurtalrm şükür 2 tane transfer Ettiler beklemedyim şimdi bu arada 3 arkds ucumznde doktr aynı idi iğneler hariç 5.500 odedik iğnelerle 1 200 tuttu toplam 6 700 du
Çok teşekkürler canım

Kizlar benim bugun transferim oldu doktor bana transferden sonra 1 saat kadar sakin basini saga sola cevirme yastiksiz yat dedi bi odada yastiksiz yattim aklima takildi acaba kafani kipırdatma 1 saat boyunca yı niye demiş olabilir aranizda boyle bisey duyan bile varmi ?

Canim 2 gunumuz kaldi nedurumdasin varmi bi belirti falan yada heycan belki korku:KK57::KK57:,dengem bozuldu benim galibada
bana mı dion cnm olmaz mı.. bi var gibi gelio bi yok.. eşim gelince var gibi hissediom gidince yok ;) ağlayıp durdum bugün.. burayı okuyup okuyup.. belirtileri de beynim mi uyduruo var mı emin değilim şimdi de aşırı göğüslerim kaşınıo..

Kizlar benim bugun transferim oldu doktor bana transferden sonra 1 saat kadar sakin basini saga sola cevirme yastiksiz yat dedi bi odada yastiksiz yattim aklima takildi acaba kafani kipırdatma 1 saat boyunca yı niye demiş olabilir aranizda boyle bisey duyan bile varmi ?
beni 15 dak anca yatırdılar valla..

bana mı dion cnm olmaz mı.. bi var gibi gelio bi yok.. eşim gelince var gibi hissediom gidince yok :KK66: ağlayıp durdum bugün.. burayı okuyup okuyup.. belirtileri de beynim mi uyduruo var mı emin değilim şimdi de aşırı göğüslerim kaşınıo..
Benim de göğüslerim kaşınıyor özellikle afedersin ucu ve kenarları dokunamiyorum da açıyor iğneler den mi bu anlamadim

Ben varım tatlım ben de bu gece 10:30 da çatlatma iğnelerimi olacağım benim 4 yumurtam var ve embiryo haline gelir ve en az 2 tane olursa perşembe transferim var :)

Ay ikimizde ayni gun hakkimizda hayirlu ne ise onu versin canim ,bu mubarek gunlerin hatrina insallah hayirli haberler veririz birbirimize

7 gunde mumkun degil cikmaz ama tatmin olucaksan yaptir seni uzmek istemem ama 3 farkli gun idrar testi yaptim negatif onu gorunce butun hevesin kaciyo suan 2 gun sonra kan testim var ve ben kesin tutmadi diyorum icimden ,bence bekle
yaaa.. öle mi dionuz ayyy şaştım kaldımm.. idrar testine hiç yanaşmıom zaten onda negatif görmekten öyle bıktım ki..

Benim de göğüslerim kaşınıyor özellikle afedersin ucu ve kenarları dokunamiyorum da açıyor iğneler den mi bu anlamadim
olabilir iğnelerden de olabilir.. öle bi şişlik yok ama üstüne yatınca ağrıo.. kan sulandırıcı iğneden dokayı olabilir belki bilmiom ki..

Hayirli olsun canim ,insallah tez zamanda sendende hayirli haber aliriz,her doktor ayri bisey soyluyor pek takilma benim ilkinde 10.dkbile yatirmamislardi ,hatta dojtorum bi.hastama transfer ettim oda hemeb kaymaya gitti ve kaydi gezdi tozdu suan hamile demisti ilkinde kimyasal gebelik yasadim ,bu defa ful yatacagim :)

Selam kızlar transferimın 5 günü 1 hafta sonra sonuç alcaz ama ben geceleri uyuyamiyorum sürekli aglamakliyim olmadı diye regli olcakmis gibi bir ağrı var göğüslerde şişme var belkide belirti ama ben hep olumsuzum bunun adı korkumu yoksa hisediyomu yum sizce ilk denemen hiç bisi bilmiyorum çok korkuyorum sadece :KK43:

Selam kızlar transferimın 5 günü 1 hafta sonra sonuç alcaz ama ben geceleri uyuyamiyorum sürekli aglamakliyim olmadı diye regli olcakmis gibi bir ağrı var göğüslerde şişme var belkide belirti ama ben hep olumsuzum bunun adı korkumu yoksa hisediyomu yum sizce ilk denemen hiç bisi bilmiyorum çok korkuyorum sadece :KK43:
Bnmde 4.gün cnm korkma dua et bol bol kanci gün embryosu kaç tane koyduLR cnm

3 gun emriyosu 2 ad koydular elimde değil dün baya ağladım annem eşim kiziyo ben böyle yapınca ama aklımdan cikmiyo hiç stres yüzünden tutunamicak bebislerim senin kaçıncı gün cnm
5.ci ama ilk bna 3.gün embryosu koymuslardi tuttu ama snra düştü korkma burda 1 arkadaşn 2.ci gün embryosu suan hamile kaç hücreli oldunu blyrmsn aslnda Rabbim nasip ettikten sonra pekde önemi yok 3un 5in

Back