- 27 Aralık 2020
- 396
- 336
- 18
- 45
- Konu Sahibi Lady Isabella
-
İnş herşey gönlünce olur, birdaha tüp bebek tedavisi olmayacağım tüp bebek bitti bizim için eşim asla ama asla yapmaz yaptırmaz .. elimizde sadece bir önceki opuda dondurulmuş 3.gün 1,kalite emriyo var adeti bekliyoruz transfer için, geçen yaz 2 aşılama oldum negatif oldular, bu tek embriyo ya umud etmek istiyorum fakat o kadar çok olumsuz sonuçlar aldıkki çok mutsuzum tutmayacak gözüyle bakıyorım onadaGeçmiş olsun canım o kadar uğraş sonucu mahvolmuşsundurUltrasonda yumurtalarımızı folikül olarak görüyorlar,yumurta hücremiz o folikülün icinde gelisiyor toplayıp incelediklerinde olgunlasmamıs cıkabiliyor. Benimde 8 yumurtam görünüyordu doktor opuya kadar 10 olur demişti önceki gün fakat sadece 5 yumurta cıktı onlardanda 3 tanesi döllenebildi. Nasip kısmet işte inşallah bidahaki tedavinde iyi sonuçlar alırsın ümidini yitirme bol bol dua et
Ümidinizi kaybetmeyin doğal yolla hamile kalanlarda bir yumurta bir sperm yetiyor zaten hemde kendi kendine oluyor işte hiç bi yöntem uygulanmadan. Allah ol derse olur bol bol dua edin kendinize iyi bakın bu süreçte unutmayın herşeyin başı moralİnş herşey gönlünce olur, birdaha tüp bebek tedavisi olmayacağım tüp bebek bitti bizim için eşim asla ama asla yapmaz yaptırmaz .. elimizde sadece bir önceki opuda dondurulmuş 3.gün 1,kalite emriyo var adeti bekliyoruz transfer için, geçen yaz 2 aşılama oldum negatif oldular, bu tek embriyo ya umud etmek istiyorum fakat o kadar çok olumsuz sonuçlar aldıkki çok mutsuzum tutmayacak gözüyle bakıyorım onada
Sağol. Güzel kardeşim cümlemizin yüzü gülsün inşÜmidinizi kaybetmeyin doğal yolla hamile kalanlarda bir yumurta bir sperm yetiyor zaten hemde kendi kendine oluyor işte hiç bi yöntem uygulanmadan. Allah ol derse olur bol bol dua edin kendinize iyi bakın bu süreçte unutmayın herşeyin başı moralİnşallah o bitane embriyonuz tutunur size sağlıkla kucağınıza alırsınız
Rabbim yar ve yardımcımız olsuniyi geceler hanımlar, yarın sabah 9 da 5.gün 1.kalite tek embriyo transferim olacak inşallah. Bu covid illeti yüzünden stres ve tedirginlik içindeyim daha transfer yapılmadan negatifim resmen ve kafamı bir türlü toparlayamıyorum sonrası nasıl olacak virüsü aliŕsam nasıl atlatacağım eşimde diyabet hastası o alırsa ya hastaneden nasıl atlatir kafamda bir sürü sorularbizim içinde dua edin ne olur şu hastaneden sağlıkla sorunsuz çıkalım inşallah
Kortizonlu ilac kesiliyor transferden 5 gun sonra...Merhaba hanımlar salı günü transfer günüm. Birinci transferimde sadece estorfem ve coraapirin kullanmıştım. Şimdi allahım fitil mi dersin kortizon mu iğne antibiyotik estorfem coraapirin kullanmaya başladım. Transfer olunca neler kullanacağım acaba çok merak icerisindeyim
Ohhhhh miş valla. Gelsin kilolar diyelimKortizonlu ilac kesiliyor transferden 5 gun sonra...
Diğerleri devam ediyor canim
hele de ben bir kilo aldım sorma...Aslinda ayni şekilde yiyorum tatli ekmek vs yemiyorum ama kilo aldimmmOhhhhh miş valla. Gelsin kilolar diyelim
Hiç korkmana gerek yok uyuyup uyanıyosun sadece o kadar. Ben 2 defa opu oldum hiş bi ağrı sızı bişey hissetmedim rahat ol anesteziden hiç bişey anlamıycaksın :)Merhaba benimde pazartesi günü opu islemim olcak işlemden çok korkuyorum tecrübesi olanlar bana bilgi verir misiniz acaba
Yaaa gerçekten mi canım teşekkür ederim peki eşimin perhiz i ile ilgili bisey demediler ne zaman bosalmasi gerekiyordu bugün bosalsa pazartesi geç mi kalmış oluruz pazartesi sabahtan yapılcakHiç korkmana gerek yok uyuyup uyanıyosun sadece o kadar. Ben 2 defa opu oldum hiş bi ağrı sızı bişey hissetmedim rahat ol anesteziden hiç bişey anlamıycaksın :)
En az 3 en fazla 5 gün canım yaptırdığın merkezde söylemediler mi gününü vermeleri gerekirdiYaaa gerçekten mi canım teşekkür ederim peki eşimin perhiz i ile ilgili bisey demediler ne zaman bosalmasi gerekiyordu bugün bosalsa pazartesi geç mi kalmış oluruz pazartesi sabahtan yapılcak
Bu çok güzel bir haberKızlar selamlar, bugün HCG tahlilim sonucu çıktı, ilki 75 ui idi, bugün 182'yi gördüm elhamdülillah hamile olduğuma resmen sevinebilirimRabbim sağlıklı şekilde kucağımıza almayı nasip etsin, bu yoldan geçen herkes duamda ❤
Cok sevindim canım sağ salim kucağına alasın insallahhhKızlar selamlar, bugün HCG tahlilim sonucu çıktı, ilki 75 ui idi, bugün 182'yi gördüm elhamdülillah hamile olduğuma resmen sevinebilirimRabbim sağlıklı şekilde kucağımıza almayı nasip etsin, bu yoldan geçen herkes duamda ❤
Rabbim razı olsunCok sevindim canım sağ salim kucağına alasın insallahhh
Şuan benden tuzu şekeri kestiler. Hemen yürüyüşlere başlattılar. 10 bin atmam gerekiyormushele de ben bir kilo aldım sorma...Aslinda ayni şekilde yiyorum tatli ekmek vs yemiyorum ama kilo aldimmm
Zaten pozitifte olsa sonucum negatif te olsa hemenn bir diyetisyene gidecegim...
Bizim de pazartesi günüydü. Cumadan hazırlandı eşim. Geç değil idealYaaa gerçekten mi canım teşekkür ederim peki eşimin perhiz i ile ilgili bisey demediler ne zaman bosalmasi gerekiyordu bugün bosalsa pazartesi geç mi kalmış oluruz pazartesi sabahtan yapılcak
Evde 10 bin adım mi o nasil olacak yawŞuan benden tuzu şekeri kestiler. Hemen yürüyüşlere başlattılar. 10 bin atmam gerekiyormus. Resmen evde askeri kampa alindim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?