- 3 Ocak 2020
- 853
- 756
- 33
- 38
- Konu Sahibi Lady Isabella
Tesekkur ederim canımBizim de pazartesi günüydü. Cumadan hazırlandı eşim. Geç değil ideal
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tesekkur ederim canımBizim de pazartesi günüydü. Cumadan hazırlandı eşim. Geç değil ideal
Söylemediler söylemeyi atladık dedilerEn az 3 en fazla 5 gün canım yaptırdığın merkezde söylemediler mi gününü vermeleri gerekirdi
Biz sağlık ocağında yaptırmıstık canımKizlar merhaba göbekten iğnelere basladim bugun tahliller istediler eşim için ayrı benim ayri dışarıda istediğiniz yerde yaptırın diye hangi dr a gitmemiz lazım acaba tahliller icin
Gözüm aydın, maşallah değer çok güzel yükselmiş. Sağlıkla devam edelim inşallahKızlar selamlar, bugün HCG tahlilim sonucu çıktı, ilki 75 ui idi, bugün 182'yi gördüm elhamdülillah hamile olduğuma resmen sevinebilirim Rabbim sağlıklı şekilde kucağımıza almayı nasip etsin, bu yoldan geçen herkes duamda ❤
Insallah hepimize Rabbim kolay ve sağlıklı bir hamilelik nasip etsin ❤Gözüm aydın, maşallah değer çok güzel yükselmiş. Sağlıkla devam edelim inşallah
Saglik ocagi yapar mi ki istenenler bunlarBiz sağlık ocağında yaptırmıstık canım
Bilemedim bi arayip sorun isterseniz ama devlette yaotirin ozelde pahali oluyorSaglik ocagi yapar mi ki istenenler bunlar
Coğunu yapıyolar bikaç tanesine bakamıyolar sanırım. Biz kalanları özelde yaptırdıkSaglik ocagi yapar mi ki istenenler bunlar
Canim yeni yaptırdım. Rubella ile prolaktin serumu sağlık ocağı yapmıyor. Ben de ikisini özelde yaptırdım diğerlerini sağlık ocağında yaptirdimSaglik ocagi yapar mi ki istenenler bunlar
Coğunu yapıyolar bikaç tanesine bakamıyolar sanırım. Biz kalanları özelde yaptırdık
Tesekkurler kizlarCanim yeni yaptırdım. Rubella ile prolaktin serumu sağlık ocağı yapmıyor. Ben de ikisini özelde yaptırdım diğerlerini sağlık ocağında yaptirdim
canım prolaktini yapmıyorlar diye biliyorumSaglik ocagi yapar mi ki istenenler bunlar
Sen kesin hamilesin canim. Hadi gözün aydın. Ben buradan gördüm. 5. Gün böyleyse tahmin edemiyorum diğer günler daha belirgin kırmızı olacakEki Görüntüle 2828631 6.gün embriyosu ayin 13 tranfer oldu ben dayanamayip test yaptim sizce bu positifminegativ mi
Insallah ben kan testini görmeden inanamiyorumSen kesin hamilesin canim. Hadi gözün aydın. Ben buradan gördüm. 5. Gün böyleyse tahmin edemiyorum diğer günler daha belirgin kırmızı olacak
Valla kan testin de çok güzel çıkacak canim. Hatta git yarın yaptır bakalim ne çıkacak. Bize de haber eyleInsallah ben kan testini görmeden inanamiyorum
Ben kullanıyorum 6saatte bir yani günde 4 tane progestan fitilMerhaba kızlar vajinal fitil kullanan var mi aranız da?
Ben de 3 tane kullanıyorum günlük. Idrarimda bile ilaç dökülüyor. Iç çamaşırı değiştirmekten bir hal oldum sürekli alıntım var. Sende de böyle oluyormuBen kullanıyorum 6saatte bir yani günde 4 tane progestan fitil