- 31 Ağustos 2018
- 505
- 536
- 103
- Konu Sahibi Lady Isabella
-
Sağ salim kucağınıza alın insallah cok sevindimKızlar sonucum çıktı, positif elhamdülillahBeta HCG : 75 ui çıktı, cuma günü tekrar tahlilim olacak, rakamın çift katlayarak gitmesi gerekiyor hamileliğimin onaylanması için. Seviniyorum ama cuma gününü bekleyeceğim emin olmak için.
İlk denememizdi, 3.gunluk taze embriyo ile.
Rabbim razı olsun, fikir olsun diye yukarıya ayrıntılı yazdımSağ salim kucağınıza alın insallah cok sevindimBelirtileriniz oldu mu peki gün gün neler yasadınız bizimle paylasırsanız sevinirim
Cok tesekkür ederim amin insallahh tüm bekleyenlere nasip olsunTransfer : 3/04/21 (3 günlük embriyo)
Progestan devam ettim, 2 sabah 2 akşam.
Transferden 2-3 gun sonra, kasık ağrılarım oldu.
8,9. Gün arası, adet sancısı gibi karnım ağrıdı, adet görücem sandımhiç bir leke veya kanamam olmadı.
Hormonlardan soğan ve sucuk gibi yiyeceklerin kokusunu kaldıramadım, hala kaldıramıyorum.
Ara ara bulantılarım oldu, progesteron'dan dolayı beyaz akıntılarım çok fazla oluyor.
Bugun 12.gunde kan tahlili verdim, positif çıktı beta HCG : 75 UI çıktı, progesteron'a devam edicem ve cuma yine tahlil vereceğim HCG hormon değerim katlanması lazım
Rabbim hepimize hayırlı sonuçlar görmeyi nasip etsin ve sağlıklı sıhhatli şekilde kucağımıza almayı
Rabbim hayırlı haberler almayı nasip etsinCok tesekkür ederim amin insallahh tüm bekleyenlere nasip olsunBende dün 3.gün embriyo transferi oldum taze. Beklemedeyim bakalım
Ayy ne güzel maşallahKızlar sonucum çıktı, positif elhamdülillahBeta HCG : 75 ui çıktı, cuma günü tekrar tahlilim olacak, rakamın çift katlayarak gitmesi gerekiyor hamileliğimin onaylanması için. Seviniyorum ama cuma gününü bekleyeceğim emin olmak için.
İlk denememizdi, 3.gunluk taze embriyo ile.
Canim ne yaptın guzel haber olsun insallahBende yarın kan testi vericem canım inşlh Pozitifleri görürüz hayırlısı
Benim eşim de şehir dışında. Bu yüzden tedirginim ya o yokken bir şey olsa diyeSanirim hem kullandığımız ilaçlar hem de döngünün yakın olması da etkiliyo. Ama en iyisini yapmışsın çalışmaya başlayarak. Ben bi süre dinlenmeye karar vermiştim ve evdeyim. Eşim de yanımda değil görevde. Yalnız atlatmak olduğum için de galiba gecmiyo zaman ama sonu güzel olsun hepimizinInşallah hayırlı haberlerle gelip mutlu edersin. Mutlaka yaz. Hadi çok heyecanlı güzel haberler olsun yaaa
Benim de cumartesi transferim oldu hiçbir şey hissetmiyorumMerhaba canim hosgeldin..benim de cumartesi oldubirsey hissediyormusun
Yok yok bisey olmaz inşallah öyle düşünmeBenim eşim de şehir dışında. Bu yüzden tedirginim ya o yokken bir şey olsa diye
İnşallah hissiz hamilelerden oluruz canimBenim de cumartesi transferim oldu hiçbir şey hissetmiyorum
Malesef sonuc hüsran cnm sen ne durumdasnCanim ne yaptın guzel haber olsun insallah
Cqnim cok cok üzüldüm..Ne desem bilemedim sağlık olsun bilirim o duyguyu cok yasadim ben de... Yas kaçtı senin kacinci denemeydi Rabbim maddi manevi guc versin inşallah bir daha denersiniz..Malesef sonuc hüsran cnm sen ne durumdasn
İnşallah canım güzel haberler alırızİnşallah hissiz hamilelerden oluruz canim
Ben 40 yaşndym cnm 2. Denemmdi Allah kimseye yaşatmasn o hayal kırıklıpını çok zor....Cqnim cok cok üzüldüm..Ne desem bilemedim sağlık olsun bilirim o duyguyu cok yasadim ben de... Yas kaçtı senin kacinci denemeydi Rabbim maddi manevi guc versin inşallah bir daha denersiniz..
çok sevindim canım.Hayırlı bir evlat olsun inşallahTransfer : 3/04/21 (3 günlük embriyo)
Progestan devam ettim, 2 sabah 2 akşam.
Transferden 2-3 gun sonra, kasık ağrılarım oldu.
8,9. Gün arası, adet sancısı gibi karnım ağrıdı, adet görücem sandımhiç bir leke veya kanamam olmadı.
Hormonlardan soğan ve sucuk gibi yiyeceklerin kokusunu kaldıramadım, hala kaldıramıyorum.
Ara ara bulantılarım oldu, progesteron'dan dolayı beyaz akıntılarım çok fazla oluyor.
Bugun 12.gunde kan tahlili verdim, positif çıktı beta HCG : 75 UI çıktı, progesteron'a devam edicem ve cuma yine tahlil vereceğim HCG hormon değerim katlanması lazım
Rabbim hepimize hayırlı sonuçlar görmeyi nasip etsin ve sağlıklı sıhhatli şekilde kucağımıza almayı
3. gün embriyosu ise benim arkadaşım 9. gün ksn testi yaptı, sonuç 3 küsür çıkmış yani negatif. 11. gün yapmış 34 çıkmış. Ve gittikçe ilerlemiş. Seninki de öyle olabilir ama kaçıncı gün embriyosu idi o önemli.Amin canım.evet yinede 12. Güne kadar bekleyeceğim.acaba böyle olup hamilr kalan var mı?
Rabbim razı olsun, hâlâ inanamıyorum yarın ki test sonucunu bekliyorum sevinebilmek içinçok sevindim canım.Hayırlı bir evlat olsun inşallah
Geçmiş olsun canım o kadar uğraş sonucu mahvolmuşsundurSelam kızlar dün opu olmuştum 1 yumurta toplamışlar az önce aradılar yumurta olgunlaşmamış iptal oldu e o zaman neden opu yaptılar olgun değilse erkenden onca iğne para can moral boşa gitti nalet olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?