Nisan'da tüp bebek transferi yaptıracaklar!!!Haydi birlikte bekleyelim..

Merhaba canim hosgeldin..benim de cumartesi oldu birsey hissediyormusun
Valla ara ara kasik agrim oluyor canim 2 gündür goguslerim agriyor ve mavi mavi damarlar baya belirgin goguslerimde birde bel agrim var ama adet agrisi gibi degilde sanki çok agir bir is yapmisimda yorulmusum gibi bir agri ama ben kullandigim ilaclara bağlıyorum bunlari

Aynen canım ne yazık ki para basmiyoruz. Allahım o embriyolardan birya da ikisini sana nasip eder. Ben de transfer hazırlıklarına başladım. 15 in de kontrol var. Benim 4 embriyon genetiğe gitti ve 12 bin para ödedim ve 1 tane sağlıklı geldi. Allahım hayırlısıyla sağlıkla insallah nasip eder bana ve eşime

Ay hadi bakalım, inşallah hamilelik belirtileridir bunlar.

Hayırlı haberlerini bekliyorum arkadaşım. Bu güzel günler, güzel haberlerle gelsin inşallah

Selam kızlar herkese hayırlı olsun. Benim de 5. Gün embriyosu 7 nisanda transfer oldu. Cuma günü Test günüm. Bugun 7. Günüm bitti bakalm az kaldı bekliyorum. 5. Günden beri idrar testi yapıyorum.
5. gün negatif
6. Gün pozitif (silik)
7. Gün pozitif (silik)
Yani acaba gebelik var mıdır. İdrarda çıkar mı bilmiyorum. Var mı bu şekilde idrarda öğrenen acaba

Eklentiler

• 9C1572F7-5C71-4DF9-AA3A-A8BF06940753.jpeg
    22,5 KB · Görüntüleme: 82
İlk denemem olduğu için bilemiyorum ama böyle mesajları gördükçe koşa koşa eczaneye gidip test alasım geliyo.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…