- 4 Nisan 2021
- 74
- 239
- 8
- Konu Sahibi Lady Isabella
-
Hadi bakalimm hayirli haberleriniz olsun insallahSelam kızlar, diğer konuya yazmıştım ama burdanda yazmak istedim :)
Cumartesi günü 03/04 ilk transferim oldu, 3.gun embriyosu ve 1 tane transfer edildi.
Kaçı dondurulacak şuan bilmiyorum salı günü biyolojist arayıp haber verecek ...
14/04 tarihinde de kan tahlilim var inşallah tutar
İlk tüp bebek deneyimi bizim için
Herhangi belirtim olursa mutlaka yazacağım
Ayy çok heyecanlı canım ultrasona bakmayı unutma görüncek bebiş, rahime koyarkenCanım şimdi transfer için yola çıktık.dualarınızı eksik etmeyin.15. Güne denk geliyor canım
Vardir bunda da bir hayır aynen. Geç olsun güç olmasın. Bi anda oldu bittiye gelmektense sağlam adımlarla ilerlemek en güzeli. Içıni ferah tut. Allah zorlastiriyosa guzellestiriyodurBen de bugun baslicaz diye gittim doktora, maalesef bir ay daha beklemeye karar verdi.. yumurtalarim saglikli ama hepsi boy boymus, igneler yuzunden bazilarini kullanamayabiliriz dedi, esim de ameliyat olcagi icin tek atimlin kursun var o yuzden seni de en iyi halinde alalim dediyasmin verdi yumurtalarimin hepsi ayni boyda olsun diye bir ay kullancakmisim yani mayis ayina sarkti benim surec Acelemiz yok ne yapalim bunda da vardir bir hayir Sizlerin guzel haberlerini almak bana daha cok moral vercek kizlar ❤
İnsallah simdi e2 progesteron baktırdık normal geldi endoemtrium icin bekliyorum bakalmCanimm cok guzel olucak tutucak insallah moralini yuksek tut
Hadi güzel.haberlerle insallahCanım şimdi transfer için yola çıktık.dualarınızı eksik etmeyin.15. Güne denk geliyor canım
Sağolun :)))Hayırlı sonuçlar alırsın inşallah canım.Dualarım seninle ve diğer tüm arkadaşlarla
Benimle aynı gün transfer olmuşsun canımSelam kızlar, diğer konuya yazmıştım ama burdanda yazmak istedim :)
Cumartesi günü 03/04 ilk transferim oldu, 3.gun embriyosu ve 1 tane transfer edildi.
Kaçı dondurulacak şuan bilmiyorum salı günü biyolojist arayıp haber verecek ...
14/04 tarihinde de kan tahlilim var inşallah tutar
İlk tüp bebek deneyimi bizim için
Herhangi belirtim olursa mutlaka yazacağım
Hadi hayırlısı MilaBenimle aynı gün transfer olmuşsun canımbenim de 5. Gün tek embriyo transferi yapıldı. 2 yapılmıyo bana yarim rahimli olduğum için. 4 tane yine 5. Gün embriyom vardi dondurdum. Hakkımızda hayırlısı. Şuan bi belirtim yok erken daha ama hafif belimde ve kasigimda ağrı var o da çok değil
Evet canım ilk denemem. Hayırlısı ile. Evet kasik ağrısı iyi derler ama yine de çok umutlanmak istemiyorumHadi hayırlısı Milailk denemen mi ?
Kasık ağrısı iyi diyorlar hadi insallahhh
Ben de bir şeyler hissediyorum ama tam çözemedim daha nere olduğunu
Haberdar edelim birbirimizi, kan tahlilin ne zaman ?
Hadi hayırlısı Milailk denemen mi ?
Kasık ağrısı iyi diyorlar hadi insallahhh
Ben de bir şeyler hissediyorum ama tam çözemedim daha nere olduğunu
Haberdar edelim birbirimizi, kan tahlilin ne zaman ?
Ben kullandım canım iki üç gün gecikti ama oldu ben pilatese başlamıştım onu faydası oldu diye düşünüyorum bir de nar suyu içiyorumMerhaba benimde nisan ayında insallah transferim olacak ama mens olamadm bir türlü 21.gün lucrin 3.75 depot yapmistim bunu kullanan oldu mi aranızda adet gününü geciktiriyormus ama tek doz bunu yapar mı sizce yapmadigim kalmadi kekik çayı masaj ama olmuyor normalde hic gecikmezdibana fikir verebilcek var mı
Aynen bende öyle heyecanlanmim diyorum ama elde değilEvet canım ilk denemem. Hayırlısı ile. Evet kasik ağrısı iyi derler ama yine de çok umutlanmak istemiyorum
Belirtiler için çok erken ama ne bileyim ya en heyecanlı ve zor kısmı beklemekmisTabi haberdar ederim. Sen de haber ver bana. Senin de mi ilk denemen
Insallah her şey olumlu gelisirMerhaba herkese,1.5 yıllık tedavinin ardından (havuz ve rahim operasyonları) herşey yolunda giderse 17 nisan'a ilk transfer için tarih verdi doktorum.39 yaşındayım,5.gün tek embriyo.Tecrübeli arkadaşlar transfere hazırlanırken nelere dikkat ediyorsunuz :) hayırlısıyla güzel haberlerde buluşmak dileğiyle..
Ben kullandım canım iki üç gün gecikti ama oldu ben pilatese başlamıştım onu faydası oldu diye düşünüyorum bir de nar suyu içiyorum
Aminn hepimizinInsallah her şey olumlu gelisirbenim ilk deneyimim tecrübeli arkadaşlar mutlaka yazarlar
Baktım canım vr çok mutlu oldum.inşallah hayırlı haberler alırım sizlerle birlikteAyy çok heyecanlı canım ultrasona bakmayı unutma görüncek bebiş, rahime koyarken
İnsallah tutunurlar poziitifi görürsün canım dualarım senınle
Dur ben de izleyeyim neler yapılması gerekiyormus. Çünkü zamanın durduğu nokta bu galiba gecmiyoAynen bende öyle heyecanlanmim diyorum ama elde değilYouTube de Prof Ahmet Emin Mutlu'nun videolarını gordum tesadüfen, embriyo transferi sonrası evde ne yapılmalı onu anlatıyor, bir göz at istersen güzel önerileri var
Benimde ilk denemem, kan tahlilin benden 1 gün sonra inşallah hayırlı sonuçlar elde ederiz hepimiz
Inşallah senin de güzel haberlerini alırızMerhaba herkese,1.5 yıllık tedavinin ardından (havuz ve rahim operasyonları) herşey yolunda giderse 17 nisan'a ilk transfer için tarih verdi doktorum.39 yaşındayım,5.gün tek embriyo.Tecrübeli arkadaşlar transfere hazırlanırken nelere dikkat ediyorsunuz :) hayırlısıyla güzel haberlerde buluşmak dileğiyle..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?