nişanda takılan setlerim :)

Hayırlı olsun allah tamamına erdirsin

Benim tarzıma pek uymuyor

maşallah maşallaaah iki set birden haaa güle güle kullan

pek benim tarzım değil, ben daha sade ve sarı değil beyaz altın düşünüyorum, hani böyle özel zamanlarda kullanabileciğim tarzda

maşallah maşallaaah iki set birden haaa güle güle kullan

pek benim tarzım değil, ben daha sade ve sarı değil beyaz altın düşünüyorum, hani böyle özel zamanlarda kullanabileciğim tarzda

evet öyle oldu teşekkür ederim

valla beni dinlemediler ki baya sıkıntı çıktı alışverişte illa altın olacakmış belki bilekliklerini kullanırım bazen onun dışında takamam ki

Son düzenleme:
Teşekkür ederim
bende takacağımı sanmıyorum ama öyle alınması gerekiyor dediler:26: yoksa çok zarif papatyalı bişey beğenmiştim

Hımm olsun düğünden sonra bozdurup istediğin gibi alırsın boşver

evet öyle oldu teşekkür ederim

valla beni dinlemediler ki baya sıkıntı çıktı alışverişte illa altın olacakmış belki bilekliklerini kullanırım bazen onun dışında takamam ki

hımmm, kötü olmuş o yaaa, ne saçma aslında, gelin kullanacaksa onun beğenmesi seçmesi lazım

bozdurup beğendiğini alırsın düğünden sonra

çook güzeller ama ben beyaz altın tercihimdi
güle güle kullan canım 1 de değil 2 tane şanslısın

Hem kendi ailemiz hem eşimizin ailesi mi takıyor bunları yoksa sana özelmi bi durum Ben altın sevmediğimden takılan altınlara birikim gözü ile bakıyorum ama sağdaki daha iyimiş benceeee

Hem kendi ailemiz hem eşimizin ailesi mi takıyor bunları yoksa sana özelmi bi durum Ben altın sevmediğimden takılan altınlara birikim gözü ile bakıyorum ama sağdaki daha iyimiş benceeee

Valla isteyen takar sanırım da illa takılması gerekiyor diye bişey yok galiba erklek tarafı takmalı ama sağdakini annemler aldı

burada bunu göstermenizin amacı ne anlayamadım?

burada bunu göstermenizin amacı ne anlayamadım?

Amacım herkesin ki gibi; kimi takılan bileziğini gösterir, kimi alyansını, kimi kolyesini bende bunları göstermek istedim. Eğer aklınızdan gösteriş yapmak için koyulduğu geçiyorsa yanılıyorsunuz. :) Sadece sıkıntıdan paylaşmak istediğm bişeydi. Davetiyem de öyle paylaşmıştım. İşte böyle

gösterişin böyle şeylerle pek de mümkün olmadığını düşünüyorum kastettiğim o değildi.
yani ne gibi bir beklentiniz olabilir bu durumdan

gösterişin böyle şeylerle pek de mümkün olmadığını düşünüyorum kastettiğim o değildi.
yani ne gibi bir beklentiniz olabilir bu durumdan

Yani bi beklentim yoktu aslında zaman geçirmek için koymuştum :) arkadaşlarım yorum yapar diye onlarla paylaşayım diye :) bunun gibi şeyler sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…