Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayırlı olsun allah tamamına erdirsin
Benim tarzıma pek uymuyor
maşallah maşallaaah iki set birden haaa güle güle kullan
pek benim tarzım değil, ben daha sade ve sarı değil beyaz altın düşünüyorum, hani böyle özel zamanlarda kullanabileciğim tarzda
Teşekkür ederim
bende takacağımı sanmıyorum ama öyle alınması gerekiyor dediler:26: yoksa çok zarif papatyalı bişey beğenmiştim
Hımm olsun düğünden sonra bozdurup istediğin gibi alırsın boşver
evet öyle oldu teşekkür ederim
valla beni dinlemediler ki baya sıkıntı çıktı alışverişte illa altın olacakmış belki bilekliklerini kullanırım bazen onun dışında takamam ki
hımmm, kötü olmuş o yaaa, ne saçma aslında, gelin kullanacaksa onun beğenmesi seçmesi lazım
bozdurup beğendiğini alırsın düğünden sonra
çook güzeller ama ben beyaz altın tercihimdi
güle güle kullan canım 1 de değil 2 tane şanslısın
Hem kendi ailemiz hem eşimizin ailesi mi takıyor bunları yoksa sana özelmi bi durum Ben altın sevmediğimden takılan altınlara birikim gözü ile bakıyorum ama sağdaki daha iyimiş benceeee
Valla isteyen takar sanırım da illa takılması gerekiyor diye bişey yok galiba erklek tarafı takmalı ama sağdakini annemler aldı
burada bunu göstermenizin amacı ne anlayamadım?
1. değilde 2.si güzelmiş
gösterişin böyle şeylerle pek de mümkün olmadığını düşünüyorum kastettiğim o değildi.Amacım herkesin ki gibi; kimi takılan bileziğini gösterir, kimi alyansını, kimi kolyesini bende bunları göstermek istedim. Eğer aklınızdan gösteriş yapmak için koyulduğu geçiyorsa yanılıyorsunuz. :) Sadece sıkıntıdan paylaşmak istediğm bişeydi. Davetiyem de öyle paylaşmıştım. İşte böyle
gösterişin böyle şeylerle pek de mümkün olmadığını düşünüyorum kastettiğim o değildi.
yani ne gibi bir beklentiniz olabilir bu durumdan