• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

nişanda takılan setlerim :)

lunamoon

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
31 Aralık 2013
3.990
114
0
Samsun
:nazar::nazar::nazar:Birini erkek tarafı birini ailem taktı :)):nazar::nazar::nazar: yorumlarınızı bekliyorum:52::52::52:

$180320141046.jpg $180320141047.jpg

Hayırlı olsun allah tamamına erdirsin :nazar::nazar:

Benim tarzıma pek uymuyor :ssz::ssz:

maşallah maşallaaah :nazar: iki set birden haaa :27: güle güle kullan :nazar:

pek benim tarzım değil, ben daha sade ve sarı değil beyaz altın düşünüyorum, hani böyle özel zamanlarda kullanabileciğim tarzda :21:

maşallah maşallaaah :nazar: iki set birden haaa :27: güle güle kullan :nazar:

pek benim tarzım değil, ben daha sade ve sarı değil beyaz altın düşünüyorum, hani böyle özel zamanlarda kullanabileciğim tarzda :21:

:D evet öyle oldu :1::1: teşekkür ederim :16:

valla beni dinlemediler ki baya sıkıntı çıktı alışverişte :( illa altın olacakmış :( belki bilekliklerini kullanırım bazen onun dışında takamam ki :30::30:

Son düzenleme:
Teşekkür ederim :16::16:
bende takacağımı sanmıyorum ama öyle alınması gerekiyor dediler:26: yoksa çok zarif papatyalı bişey beğenmiştim :31:

Hımm olsun düğünden sonra bozdurup istediğin gibi alırsın boşver :9::9:

:D evet öyle oldu :1::1: teşekkür ederim :16:

valla beni dinlemediler ki baya sıkıntı çıktı alışverişte :( illa altın olacakmış :( belki bilekliklerini kullanırım bazen onun dışında takamam ki :30::30:

hımmm, kötü olmuş o yaaa, ne saçma aslında, gelin kullanacaksa onun beğenmesi seçmesi lazım

bozdurup beğendiğini alırsın düğünden sonra :1:

çook güzeller ama ben beyaz altın tercihimdi :34:
güle güle kullan canım 1 de değil 2 tane şanslısın :52:

Hem kendi ailemiz hem eşimizin ailesi mi takıyor bunları yoksa sana özelmi bi durum :1::1: Ben altın sevmediğimden takılan altınlara birikim gözü ile bakıyorum ama sağdaki daha iyimiş benceeee :D

Hem kendi ailemiz hem eşimizin ailesi mi takıyor bunları yoksa sana özelmi bi durum :1::1: Ben altın sevmediğimden takılan altınlara birikim gözü ile bakıyorum ama sağdaki daha iyimiş benceeee :D

Valla isteyen takar sanırım da illa takılması gerekiyor diye bişey yok galiba :1: erklek tarafı takmalı ama :9::9: sağdakini annemler aldı :52::52::52:

burada bunu göstermenizin amacı ne anlayamadım?:31:

Amacım herkesin ki gibi; kimi takılan bileziğini gösterir, kimi alyansını, kimi kolyesini bende bunları göstermek istedim. Eğer aklınızdan gösteriş yapmak için koyulduğu geçiyorsa yanılıyorsunuz. :) Sadece sıkıntıdan paylaşmak istediğm bişeydi. Davetiyem de öyle paylaşmıştım. İşte böyle :31:

Amacım herkesin ki gibi; kimi takılan bileziğini gösterir, kimi alyansını, kimi kolyesini bende bunları göstermek istedim. Eğer aklınızdan gösteriş yapmak için koyulduğu geçiyorsa yanılıyorsunuz. :) Sadece sıkıntıdan paylaşmak istediğm bişeydi. Davetiyem de öyle paylaşmıştım. İşte böyle :31:
gösterişin böyle şeylerle pek de mümkün olmadığını düşünüyorum kastettiğim o değildi.
yani ne gibi bir beklentiniz olabilir bu durumdan :31:

gösterişin böyle şeylerle pek de mümkün olmadığını düşünüyorum kastettiğim o değildi.
yani ne gibi bir beklentiniz olabilir bu durumdan :31:

Yani bi beklentim yoktu aslında zaman geçirmek için koymuştum :) arkadaşlarım yorum yapar diye onlarla paylaşayım diye :) bunun gibi şeyler sanırım :31:

Back