Gebeliğe Hazırlık Nisanda hamile kalmak isteyenler toplanın

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
bat 26 nisan kızlar :) bu ay da denemeye devam bakalım ne olacak . yumurtlamam tarihim 12 nisan görünüyor fakat lh testlerinde hiçbir değişiklik yok. sizin nasıl lh testi kullanıyor musunuz ? acaba geç mi yumurtluyorum ?

ben bu ay kullandim.canim benimde programlarda 11 nisan gorunuyordu ama 8 nisanda cift cizgiyi yakaladim degerlendirdik o gunleri insAllah.. hayirli haberler alalim bu ay..
gec yumurtluyor olabilirsin duzenli yapamaya devam et

Kızlar bugün benim adet günün hala olmadım. Fakat ben ilşkiye tam giremiyorum vajinusmus fakatyarısına kadar giriyor sadece hanile kalma ihtimalim var mı sizce

Amin kuzu acaba benimde çıkar mı test yapsammı ? J Jeobus aynıydı ya tarihimiz adet belirtilerim de war gibi ama akıntım hala dewam ediyor inşallah bu ay rabbim geri çewirmez benide isteyenleride inşallaaahhh dua et kuzu ❤️

Amin kuzu acaba benimde çıkar mı test yapsammı ? J Jeobus aynıydı ya tarihimiz adet belirtilerim de war gibi ama akıntım hala dewam ediyor inşallah bu ay rabbim geri çewirmez benide isteyenleride inşallaaahhh dua et kuzu ❤️

Bi dene yarın idrar testini canım inşallah çıkar. Benim de bu ay hiç belirtim olmadı yarın Adet günüm aynı adet olacakmışım gibi kasıklarım ağrıyor. İnşallah başta sen sonra da tüm isteyen kardeşlerimin dilekleri kabul olur :KK200:

Aynı günlerimiz seninle konuşurken yatsımı kılıp sana dua etmiştim şimdi yine yatsımı kıldım inşallah rabbim bana we tüm isteyenlere tez wakitte werir inşallah bnim miniğimde gelmiştir beni bekliyodur inşallaaahh allahım duysun sesimizi inşallah ❤️

Aynı günlerimiz seninle konuşurken yatsımı kılıp sana dua etmiştim şimdi yine yatsımı kıldım inşallah rabbim bana we tüm isteyenlere tez wakitte werir inşallah bnim miniğimde gelmiştir beni bekliyodur inşallaaahh allahım duysun sesimizi inşallah ❤️

Ayyy çok duygulandım şuan canım ya Allah razı olsun. Rabbim inşallah senin de yüzünü güldürür sağ Salim bebeğini kucağına alırsın :anne:

Bi dene yarın idrar testini canım inşallah çıkar. Benim de bu ay hiç belirtim olmadı yarın Adet günüm aynı adet olacakmışım gibi kasıklarım ağrıyor. İnşallah başta sen sonra da tüm isteyen kardeşlerimin dilekleri kabul olur :KK200:
Sağ Salim Allah kucağınıza almayı nasip etsin inşallah

canimizi sıkmıyoruz anlaminda genel yazmistim.. insAllah olmam regl ya off ama cok halsizim uykum geliyor surekli.. bugun ovulasyonntestine baktim yumurtlama da bitmis test cizgisi yokndenecek kadar azdi.. artik hayirlisi diyorum gecerse 11 gun bakalim
Ben o testlerden de kullanmıyorum kızımda da kullanmamıştım. takipler iyice işi karıştırıyor olayın içine çekiyor, sanki bi tek işin ya da yapacağın bebek gibi oluyor.. aslında en iyisi en doğrusu adet döngüsü içinde 2 güne bi bir birliktelik .. hayırlsı bakalım..

kızlar merhabalar hepinize..ben 15 ocakta boş gebelik yüzünden kürtaj oldum.suan 2 aydır korunmuyorum.sat 26 nisan bakalım.inşallah hepimiz hayırlı şekilde hamile kalırız.sanki bu ay olacak gibi bakalım hayırlısı artık...

kızlar merhabalar hepinize..ben 15 ocakta boş gebelik yüzünden kürtaj oldum.suan 2 aydır korunmuyorum.sat 26 nisan bakalım.inşallah hepimiz hayırlı şekilde hamile kalırız.sanki bu ay olacak gibi bakalım hayırlısı artık...
ÇOK GEÇMİŞ OLSUNN

HAYIRLISI İNŞALLAH.

ÇOK GEÇMİŞ OLSUNN

HAYIRLISI İNŞALLAH.
Allah yardimcin olsun neddn asilama denemiyorsun

geçmiş osun canım inşAllah hayırlı haberleri alırız hep birlikte..

Back